8 Costco-productaanbiedingen voor schoonmaakproducten die u niet kunt laten liggen

Inhoudsopgave:

8 Costco-productaanbiedingen voor schoonmaakproducten die u niet kunt laten liggen
8 Costco-productaanbiedingen voor schoonmaakproducten die u niet kunt laten liggen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Minder bezoeken aan de winkel en meer besparingen op zak. Groot inkopen brengt veel beloftes met zich mee voor klanten die hopen de meeste waar voor hun geld te krijgen. Zijn deze besparingen reëel? We zijn hier om uw twijfels weg te spoelen en een licht te laten schijnen op de beste Costco-schoonmaakproducten!

Kopen: desinfecterende doekjes

Afbeelding
Afbeelding

Het maakt niet uit welk merk u kiest, het in bulk kopen van desinfecterende doekjes bij Costco is een slimme keuze! Hoewel de besparingen op papier klein lijken, moet u bedenken hoeveel doekjes u per dag gebruikt. Clorox wordt geleverd in een verpakking van 5 stuks met dispensers van 85 stuks en Method is verkrijgbaar in een verpakking van 3 stuks met 70 stuks. Die centen op de dollar veranderen in wisselgeld dat snel oploopt.

Uw verwachte besparing:

  • Clorox-doekjes: 1 cent per doekje
  • Methodedoekjes: 2,4 cent per doekje

Kopen: allesreiniger

Afbeelding
Afbeelding

Uw vloeren, toiletten, meubels en keukenoppervlakken zullen allemaal sprankelend zijn voor een fractie van de prijs wanneer u deze producten bij Costco koopt. Klanten kunnen Lysol kopen in een kan van 210 ounces en de Pine Sol wordt geleverd in een verpakking van twee, met 100 ounces in elke container. Eindelijk kunnen fans van Method drie spuitflessen van 28 ounce krijgen voor iets minder dan $ 10!

Uw verwachte besparing:

  • Lysol Clean & Fresh allesreiniger: 2,1 cent per ounce
  • Pine Sol allesreiniger: 9,1 cent per ounce
  • Methode Allesreiniger: 1,1 cent per ounce

Kopen: glasreiniger

Afbeelding
Afbeelding

Windex Original Glass Cleaner is een basisproduct in de huizen van mensen, en de besparingen op dit product zijn behoorlijk buitengewoon. Costco biedt klanten een gewone spuitfles van 32 ounce, samen met een fles van 5 liter oplossing, zodat u deze kunt bijvullen wanneer dat nodig is.

Uw verwachte besparing:3,5 cent per ounce

Kopen: slimme stofzuigers

Afbeelding
Afbeelding

Slimme stofzuigers zijn een grote investering die veel gemak met zich meebrengt. De besparingen op deze artikelen zijn geweldig, maar er is één klein nadeel. Als je een ander model wilt kopen, heb je pech. De meeste Costco-magazijnen hebben slechts één model van elk merk. Niettemin kan uw besparing, afhankelijk van waar u normaal winkelt, variëren van €65 tot €280 bij aankoop van een slimme stofzuiger bij Costco.

Costco-prijzen:

Shark A1 ultraslim robotstofzuiger: ongeveer $ 400

iRobot Roomba J8+ robotstofzuiger met zelflegende basis: ongeveer $ 700

Kopen: Clorox Performance Bleach

Afbeelding
Afbeelding

Bleekmiddel is een basiswasproduct dat veel mensen ook gebruiken om hun vloeren, toiletten, tegels en nog veel meer schoon te maken! Als je de neiging hebt om veel bleekmiddel te gebruiken, overweeg dan om dit product bij Costco te kopen. Als u een pakket van drie kannen van 121 ounce koopt, bespaart u $ 5,45 vergeleken met het kopen van drie enkele kannen bij andere grote winkels.

Uw verwachte besparing:1,5 cent per ounce

Kopen: toiletpotreinigers

Afbeelding
Afbeelding

Als Lysol uw voorkeursmerk is, loop dan niet, maar ren naar Costco! Hun pakket van vier Lysol Advanced Toilet Bowl Cleaner kost slechts $ 9,99. Amazon biedt hetzelfde pakket van vier aan voor $ 18,50, en de prijs van Walmart bedraagt bijna $ 24. Dat zijn besparingen tot iets minder dan $ 14!

Klanten zullen ook besparingen zien met de Clorox Toilet Disinfectant Wand en Navulset. De versie van Costco is iets duurder, maar wordt geleverd met alle basisbenodigdheden plus een indrukwekkende 36 navullingen voor schrobpads. Ter vergelijking: een basispakket in elke andere winkel bevat slechts zes navullingen. Het prijsverschil bedraagt ongeveer € 5,50. Helaas voor niet-Costco-leden kunnen navullingen behoorlijk duur zijn, gemiddeld ongeveer $ 10 voor 20. Plotseling verdwijnt uw spaargeld, waardoor de bulkversie van Costco de duidelijke keuze wordt!

Kopen: Swiffer-producten

Afbeelding
Afbeelding

Costco biedt Swiffer natte en droge doeken, evenals hun robuuste stofdoek. Alle drie de producten kunnen het beste worden gekocht in deze grote winkel. Waarom? Niet alleen zijn de prijzen beter, maar de natte en droge doeken worden geleverd in verpakkingen van 50 of meer, en de robuuste stofdoeken worden geleverd in een verpakking van 17, samen met het schoonmaakhandvat! Dit zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op grote en kleine rommel.

Uw verwachte besparing:

  • Swiffer Heavy Duty natte doeken: 14,3 cent per pad
  • Swiffer Heavy Duty droge doeken: 13,47 cent per pad
  • Swiffer Heavy Duty stofdoeken: 21 cent per pad

Kopen: desinfecterende sprays

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens koude, griep- en COVID-seizoenen is het schoonhouden van oppervlakken een must. Het goede nieuws is dat desinfecterende sprays een goede keuze zijn bij Costco. Clorox Disinfecting Mist wordt geleverd in een handig pakket van drie, en Lysol biedt klanten vier spuitflessen voor de prijs van drie.

Uw verwachte besparing:

  • Clorox desinfecterende mist: 21,8 cent per ounce
  • Lysol-desinfectiespray: 11 cent per ounce

Waar besparingen ontbreken

Afbeelding
Afbeelding

Costco is een geweldige plek om te besparen op schoonmaakproducten, maar bepaalde artikelen leveren u niet de besparing op die u verwacht. Papieren handdoeken waren de meest verrassende items. Als je het berekent, zijn de besparingen vrijwel onbestaande als je de tijd neemt om rond te shoppen.

Staande stofzuigers zijn ook een item dat je bij Costco misschien wilt vermijden, afhankelijk van het merk. Als je een Shark wilt kopen, pak hem dan bij Costco, maar als je op zoek was naar een Dyson, zou je het elders beter kunnen doen. Het is belangrijk om te onthouden dat stofzuigers het hele jaar door in de aanbieding zijn, dus het is altijd het beste om goed onderzoek te doen voordat u in deze artikelen investeert.

Moet weten

Er zit één voordeel aan het betalen van een beetje extra bij Costco voor staande stofzuigers. In tegenstelling tot andere winkels accepteert Costco ruim na de typische 90 dagen retourzendingen. Voor mensen met huisdieren hebben stofzuigers de neiging veel eerder kapot te gaan, wat dit een uitzonderlijk voordeel maakt.

Costco-reinigingsproducten voor de overwinning

Afbeelding
Afbeelding

Houd er rekening mee dat prijzen het hele jaar door kunnen fluctueren, dus het is altijd het beste om online te kijken voordat je grote aankopen doet. Costco biedt bovendien het hele jaar door verkopen aan, dus wees strategisch met uw aankoopmoment. Het belangrijkste is dat als u de uitverkoop mist en het minder dan een maand geleden is, u teruggaat en vraagt om terugbetaling van uw spaargeld. De meeste winkels zullen dit verzoek honoreren.

Als u uw schoonmaakproducten niet bij Costco koopt, laat u geld op tafel liggen. Met slimme winkelstrategieën kan uw huis schoon zijn en uw bankrekening een beetje voller.

Aanbevolen: