Waar je knuffels kunt doneren en een kind kunt laten lachen

Inhoudsopgave:

Waar je knuffels kunt doneren en een kind kunt laten lachen
Waar je knuffels kunt doneren en een kind kunt laten lachen
Anonim
teddybeer aan een kind overhandigen
teddybeer aan een kind overhandigen

Het doneren van knuffels is een geweldige manier om spullen op te ruimen die niet meer worden gebruikt en om ze door te geven aan kinderen die dit soort geschenken wellicht erg op prijs stellen. Als u zich afvraagt waar u knuffels kunt doneren, weet dan dat er tal van geweldige opties zijn waar u uw donaties kunt afgeven of laten ophalen.

Waar knuffeldieren doneren

Als je geïnteresseerd bent in het doneren van gebruikte of nieuwe knuffels, controleer dan de richtlijnen van het specifieke bedrijf om er zeker van te zijn dat je knuffels geschikt zijn om te doneren. Voor bepaalde donatiefaciliteiten gelden strikte regels, afhankelijk van verschillende factoren.

Knuffeldieren voor noodgevallen

Deze 501c3, ook wel bekend als SAFE, accepteert zowel voorzichtig gebruikte als nieuwe knuffels, zoals teddyberen, voor kinderen die onlangs een natuurramp of noodsituatie hebben meegemaakt. Als het knuffeldier voorzichtig wordt gebruikt, moet het op de juiste manier worden gewassen volgens de schoonmaakrichtlijnen. SAFE vermeldt locaties door het hele land die regelmatig worden bijgewerkt. Als u geïnteresseerd bent om te doneren, kunt u uw knuffels afgeven of ze verzenden naar een van de genoemde locaties waar ze nodig zijn.

Donatiestad

Donation Town is een organisatie die individuen in het hele land helpt contact te maken met liefdadigheidsinstellingen zonder winstoogmerk die uw donaties ophalen om te bezorgen aan mensen in nood. Gevraagde donaties omvatten knuffels die voorzichtig worden gebruikt en schoongemaakt, of nieuwe knuffels.

Ronald McDonald House Goede Doelen

Het Ronald McDonald Huis accepteert speelgoed, inclusief knuffels, maar alleen als het nieuw is. Ze accepteren geen zacht gebruikt speelgoed of knuffels. Vanwege COVID-19 accepteren ze momenteel geen nieuwe donaties van knuffeldieren, maar ze zullen hun website bijwerken zodra ze weer speelgoed en knuffeldieren kunnen accepteren.

Speelgoed voor peuters

Toys for Tots accepteert alleen nieuwe knuffels en speelgoed. Ze accepteren geen gebruikte knuffels. Om uw dichtstbijzijnde afleverpunt te vinden, hebben ze een zoekopdracht op hun website, waar u kunt zoeken op staat en vervolgens op stad om opties te vinden die bij u in de buurt zijn.

Waar kunt u gebruikte knuffels doneren

Gebruikte knuffels kunnen worden gedoneerd aan SAFE, maar ook via een aantal organisaties op Donation Town. Houd er rekening mee dat gebruikte knuffels geen onderdelen of stukken mogen missen, geen vlekken of geuren mogen vertonen en vóór donatie moeten worden schoongemaakt. U kunt ook contact opnemen met uw plaatselijke daklozenopvangcentra en veilige huizen om te zien of zij donaties kunnen accepteren.

Familie doneert speelgoed aan een goed doel
Familie doneert speelgoed aan een goed doel

Kan ik oude knuffels doneren?

Oude knuffels kunnen op sommige locaties worden gedoneerd als ze nog in goede staat zijn en vóór de donatie zijn schoongemaakt. Het is het beste om contact op te nemen met de specifieke organisatie waaraan u wilt doneren voordat u gebruikte knuffels doneert. Als gebruikte knuffels niet worden geaccepteerd, kun je overwegen om je collectie te verkopen en het geld te gebruiken om nieuwe knuffels te kopen om te doneren. Leren hoe je Beanie Babies kunt verkopen is bijvoorbeeld een optie die je zou kunnen proberen als je een collectie hebt die je niet meer wilt houden.

Speelgoed doneren aan kinderziekenhuizen

Kinderziekenhuizen accepteren mogelijk donaties, maar houd er rekening mee dat ze waarschijnlijk specifieke instructies zullen hebben waaraan moet worden voldaan voordat ze doneren. Ook accepteren de meeste ziekenhuizen alleen om hygiënische redenen nieuwe knuffels. Als u geïnteresseerd bent om te doneren aan uw plaatselijke kinderziekenhuis, kijk dan op hun website of spreek met iemand om er zeker van te zijn dat uw donatie aan hun specifieke vereisten voldoet.

Speelgoeddonatie ophalen

Donation Town kan u in contact brengen met organisaties die uw donaties kunnen ophalen. U kunt ook contact opnemen met het Leger des Heils, die donaties opha alt nadat u een ophaaldatum heeft gepland en een lijst heeft toegevoegd met items die u wilt doneren.

Waarom zijn kinderen gehecht aan knuffels?

Knuffels kunnen gevoelens van troost, veiligheid en verbondenheid geven. Voor kinderen die trauma's hebben meegemaakt, kunnen knuffels een van de weinige constanten zijn op een chaotisch moment in hun leven.

Knuffels doneren

Het doneren van knuffels is een prachtige manier om een kind iets speciaals te schenken dat je gezin niet langer gebruikt of nodig heeft. Zorg ervoor dat u de regelgeving controleert voordat u uw knuffels doneert, aangezien elke donatiefaciliteit andere richtlijnen hanteert waar zij zich aan houden.

Lees volgende: Nog meer geweldige plekken om zacht gebruikt speelgoed te doneren

Aanbevolen: