Wat ik per dag gebruik: de dagelijkse favorieten van een actieve, zoetekauwenboekenwurm

Inhoudsopgave:

Wat ik per dag gebruik: de dagelijkse favorieten van een actieve, zoetekauwenboekenwurm
Wat ik per dag gebruik: de dagelijkse favorieten van een actieve, zoetekauwenboekenwurm
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

In het dagelijks leven komt het zelden voor dat ik nadenk over alle dingen die komen kijken bij het runnen van het leven. Ik ben een fysiek actieve foodie met een voorliefde voor snoep en een gewoonte van het verzamelen van boeken die grenst aan hamsteren (oordeel me niet - ik zweer dat ik de meeste heb gelezen). Maar bovendien ben ik ook moeder, redacteur en binnen een paar maanden masterstudent - waar dacht ik in vredesnaam aan?!

Tussen het gedoe van en naar verschillende boodschappen en activiteiten, vertrouw ik op een aantal absolute must-haves, van 's werelds beste koffiezetapparaat tot mijn geliefde hardloopschoenen. Laat me je meenemen op een reis door mijn dag en alles waar ik gewoon niet zonder kan.

Afbeelding
Afbeelding

Deze mooie nachtkastjekaraf

Afbeelding
Afbeelding

Ik werd zeker beïnvloed door TikTok om dit te kopen, maar eerlijk gezegd ben ik zo blij dat ik dat gedaan heb. Ik bewaar deze elegante glazen karaf op mijn nachtkastje om 's avonds laat van te nippen en voor hydratatie na het alarm. Ik vind het niet alleen prachtig stijlvol en esthetisch, ik heb ook ontdekt dat het me helpt herinneren om de hele dag door mijn water te drinken!

Afbeelding
Afbeelding

Een koffiezetapparaat voor twee (of meer)

Afbeelding
Afbeelding

Nu we het toch over koffie hebben: dit geschenk van mijn broer en schoonzus is al jaren een waardevol onderdeel van de ochtendroutine. We kunnen de avond ervoor een volle pot programmeren, mijn echtgenoot van de brandweerman kan zijn gigantische thermoskan vullen om mee te nemen naar zijn werk, en ik heb genoeg over voor mijn twee kopjes noodzakelijke cafeïne per dag.

Afbeelding
Afbeelding

Deze mooie herinnering aan het literaire genie van vrouwen

Afbeelding
Afbeelding

Een gulzige lezer zoals ik wordt graag omringd door boeken - ook 's morgens vroeg. Vooral als ik mezelf uit bed kan pellen voordat mijn kind wakker wordt, vind ik het heerlijk om een paar rustige momenten te hebben om lekker met de hond op de bank te liggen, een kop gezoete blondine te eten en mijn laatste boek te lezen. Deze mooie mok zorgt voor een perfecte sfeer.

Afbeelding
Afbeelding

Een zachte maar effectieve gezichtsreiniger

Afbeelding
Afbeelding

Het worstelen met mijn huid was gewoon een feit van het leven gedurende mijn hele adolescentie en tot in de volwassenheid. Dat wil zeggen, totdat een schoonheidsspecialiste tegen mij zei: "Je weet dat je eigenlijk geen vette huid hebt, toch?" Leven veranderen. Mijn geest was verbijsterd. Ze raadde me aan om over te stappen op deze zachte reiniger van La Roche Posay, en sindsdien heb ik mijn gezicht er twee keer per dag mee gewassen. Het is het perfecte startpunt voor een eenvoudige, naadloze huidverzorgingsroutine die niet al het natuurlijke vocht uit mijn gezicht ha alt.

Afbeelding
Afbeelding

Een verlichtende vochtinbrengende crème die een droge huid bespaart

Afbeelding
Afbeelding

Ik zweer dat mijn huid elke winter, als een uurwerk, nieuwe manieren vindt om mij te martelen. De tweede (en ik bedoel, de tweede) de droge lucht raakt, stukjes van mij beginnen te barsten en te schilferen. Vreselijk. Aquaphor is een enorme hulp. Ik bewaar hier en daar een paar kleine buisjes - in jaszakken, in de armleuning van mijn auto, noem maar op - zodat ik een beetje zalf kan aanbrengen als mijn knokkels goed beginnen te voelen. Niet zo buigzaam.

Afbeelding
Afbeelding

Sla nooit een dagelijkse SPF over

Afbeelding
Afbeelding

Bleke meiden zoals ik kunnen het zich niet veroorloven om op pad te gaan zonder een beetje bescherming tegen de zon - maar kom op, we weten inmiddels allemaal dat UV-schade universeel is. Om het super simpel te houden, ga ik voor een heldere, matterende zonnebrandcrème, en Unseen van Supergoop is tot nu toe mijn absolute favoriet. Met een beetje kom je al een heel eind, het glijdt zo fijn, en als het eenmaal aan is, zit het perfect onder make-up op de dagen dat ik voor een beetje glamour wil gaan.

Afbeelding
Afbeelding

Deze graanbesparende bakjes houden het ontbijt vers

Afbeelding
Afbeelding

Veroordeel mij niet. Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om het bewaren van voedsel, en ontbijtgranen vormen daarop geen uitzondering. Als je tienjarige de plastic binnenzakjes regelmatig open laat staan, zodat dingen oud worden, zou jij daar ook vervelend over zijn. Dit paar mueslibakken zorgt niet alleen voor versheid, ze zijn ook voorzien van gemakkelijk te gieten tuiten, waardoor rommel op het aanrecht vóór school wordt vermeden!

Afbeelding
Afbeelding

De OG Shaker-fles

Afbeelding
Afbeelding

Technisch gezien denk ik dat dit vroeger van mijn man was, maar aangezien ik degene ben die het elke dag gebruikt (en dan bedoel ik elke dag), kunnen we het de mijne noemen. Ooit ben ik een groene smoothie-persoon, maar ik word ook super kieskeurig en vervelend als ik ervoor moet zorgen dat een blender goed wordt schoongemaakt - niet een taak die ik regelmatig met plezier doe. Daarom ben ik volledig bekeerd om een schepje of twee eiwitten en wat koud water in deze fles te laten vallen met een blenderbal en gewoon te schudden!

Afbeelding
Afbeelding

En iets om te schudden

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het recept van de shake halverwege de ochtend van dag tot dag verandert - om tegemoet te komen aan kokoswater of een nieuwe smaak van eiwitpoeder, noem maar op - is het enige dat consistent blijft mijn gebruik van collageenpeptiden. Het geeft me de broodnodige vitamine C-boost, en hoewel ik niet zeg dat dit de oplossing is voor gewrichtspijn, is de mijne zeker verbeterd sinds ik dit regelmatig drink.

Afbeelding
Afbeelding

De beste hardloopschoen waarmee ik ooit heb geracet

Afbeelding
Afbeelding

Oké, oké. Dit zal niet bij iedereen het geval zijn, maar ik zou nalatig zijn als ik mijn favoriete hardloopsneakers er niet bij zou vermelden. Mijn eerste halve marathon, jaren geleden, kostte mijn voeten de dood, en ik besloot om met een nieuw paar meer comfort en een langere levensduur te vinden. Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik het in mijn dierbare Brooks Ghost-schoenen heb gevonden. Ik krijg ongeveer elke zes maanden een nieuw paar, en ze hebben me nog steeds niet op het verkeerde been gezet.

Afbeelding
Afbeelding

De gezelligste pantoffels om de hele dag te dragen

Afbeelding
Afbeelding

Thuiswerken heeft een aantal grote voordelen en een van de grootste (naar mijn bescheiden mening) is dat je altijd gezellig kunt blijven. Deze suuuuper comfortabele MUK LUKS was een kerstcadeau van mijn lieverd, en sindsdien draag ik ze elke dag met plezier.

Afbeelding
Afbeelding

Een variatieblok vol plaknotities

Afbeelding
Afbeelding

Oh, hou ik van een goed plakbriefje. Van het annoteren van mijn favoriete stukjes van een nieuwe roman tot het markeren van delen van de gezinskalender met belangrijke dingen om te onthouden (de verjaardag van de buurman, de babyshower van die zus, je snapt het), er is geen herinnering die niet op een plakbriefje past. Met deze perfect formaat pad heb je een selectie ervan bij de hand.

Afbeelding
Afbeelding

Een prachtig stickerboek vol kunstwerken

Afbeelding
Afbeelding

Oké, ga met mij mee. Het gaat gewoon beter met een beetje versiering, en ik luister meestal niet naar iemand die me probeert te vertellen dat stickers voor kinderen zijn (hoewel het bekend is dat mijn dochter deze van tijd tot tijd 'leent'). Het Antiquarische stickerboek staat vol prachtige bloemen, dieren, portretten en alles wat je maar kunt bedenken om wat liefdevolle pit toe te voegen aan een notitieboekjepagina of een brief aan een vriend.

Afbeelding
Afbeelding

Deze handige miniatuurstofzuiger

Afbeelding
Afbeelding

Is het gewoon mijn huis dat vol kleine rommeltjes zit? Degenen die het niet waard zijn om het hele vacuüm uit te breken, maar een veeg met een papieren handdoek is gewoon niet voldoende? Alleen de mijne? De kruimels in mijn keuken vinden het heerlijk om hun weg te vinden naar hoeken en spleten, en dit kleine draagbare juweeltje is het perfecte hulpmiddel om ze op te pakken.

Afbeelding
Afbeelding

Het favoriete kookboek van een dessertliefhebber

Afbeelding
Afbeelding

Oké, prima, misschien niet elke dag, maar op de dag dat ik dit stuk schreef en de meeste dagen daarvoor en daarna, reik ik naar deze schoonheid. Ik ben een liefhebbende fan van Claire Saffitz sinds ze gastronomische versies van Twinkies en Hot Pockets op YouTube begon te maken, dus toen ze Dessert Person uitbracht, pakte ik meteen een exemplaar. Op dit moment kan ik zeker haar Amandel Poppy Seed Bundt-cake samenstellen zonder zelfs maar de afmetingen te hoeven controleren, maar toch open ik dit boek de meeste avonden voor begeleiding en inspiratie met betrekking tot de zoete lekkernijen van de avond.

Afbeelding
Afbeelding

Een eenvoudige (en betaalbare!) hoofdtelefoon

Afbeelding
Afbeelding

Of ik nu bezig ben met de trap van de sportschool, studeer voor de middelbare school of werk inhaal in het buurtcafé, ik heb wat achtergrondmuziek nodig. Deze hoofdtelefoon doet het absoluut, met helder geluid en urenlang speelplezier na één keer opladen.

Afbeelding
Afbeelding

Dit lipminnende slaapmasker is zo rustgevend

Afbeelding
Afbeelding

Gebarsten lippen zijn het ergste, en ik heb ze lang genoeg uit de eerste hand behandeld. Na eindeloze tubes lippenbalsem en vaseline kwam ik dit nachtelijke lipmasker tegen en dacht: "Tuurlijk, waarom niet?" Oh. Mijn. Goedheid. Dit spul is magisch. Ik breng 's avonds voor het slapengaan een royale laag aan, en tegen de ochtend zijn mijn lippen perfect gehydrateerd en hoef ik de Chapstick de hele dag niet opnieuw aan te brengen. Ongelooflijk.

Afbeelding
Afbeelding

Dit superveelzijdige leeslampje

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit tot ver na middernacht opblijft om een roman uit te lezen die je gewoon niet kunt wegleggen, kan ik deze leeslamp niet meer aanbevelen. Ik kan urenlang bij mijn geliefde personages blijven nadat mijn man zich heeft omgedraaid om te dutten. De helderheidsniveaus zijn eenvoudig aan te passen en elke kant kan in elke gewenste richting draaien en buigen. De droom van elke lezer na zonsondergang.

Op zoek naar meer favorieten waar we geen genoeg van kunnen krijgen? Bekijk hier nog meer dingen waar we van houden!

Aanbevolen: