Waar ik van hou: de lijst met ultieme favorieten van een moeder die thuis werkt

Inhoudsopgave:

Waar ik van hou: de lijst met ultieme favorieten van een moeder die thuis werkt
Waar ik van hou: de lijst met ultieme favorieten van een moeder die thuis werkt
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Toen ik ging zitten om deze lijst samen te stellen, was het moeilijk om hem te verfijnen, omdat het blijkt dat ik van veel dingen hou! Het zorgde er ook voor dat ik goed naar al mijn recente aankopen keek, en ik besefte dat ik het misschien moest koelen met de oude American Express. Maar dit artikel gaat niet over mijn soms onverantwoorde bestedingspatroon, het gaat over kwaliteitsproducten waar ik van houd en die ik bijna elke dag gebruik.

Ik ben een drukke moeder van twee jonge kinderen, en alles op deze lijst is persoonlijk eigendom van en wordt gegarandeerd door ondergetekende. Ik beloof je dat als je uiteindelijk een of twee (of tien) van deze items koopt, ze je niet zullen teleurstellen. Dus begin met scrollen en ontdek al het geweldige dat je tot nu toe hebt gemist.

Afbeelding
Afbeelding

Deze comfortabele bureaustoel

Afbeelding
Afbeelding

Voordat ik deze bureaustoel van Branch kreeg, beging ik de hoofdzonde van thuiswerken: ik werkte in bed. In bed liggen was veel comfortabeler dan in mijn oude stoel zitten, maar na een tijdje begon mijn rug pijn te doen en kreeg mijn matras een blijvende deuk omdat ik de hele dag in bed had gelegen. Er moest iets veranderen. Deze stoel ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ongelooflijk ondersteunend en comfortabel om uren achtereen in te zitten.

Afbeelding
Afbeelding

Deze luchtdroge haarcrème

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb niet vaak de tijd om mijn haar te föhnen, maar als ik het aan de lucht laat drogen zonder de juiste producten, ziet het er droog, kroezend en plat uit. Met deze luchtdroge crème kan ik uit de douche stappen, een kleine hoeveelheid product door mijn natte haar wrijven en mijn dag voortzetten. Ik poets het meestal niet eens en het droogt nog steeds prachtig. Ik weet niet hoe het werkt, maar ik hoop dat ze er nooit mee zullen stoppen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze gigantische waterfles

Afbeelding
Afbeelding

Een paar maanden geleden verscheen een moedervriend van mij op een speelafspraak met deze gigantische waterfles. Ik plaagde haar er eerst mee, omdat ze heel klein is en dit ding bijna groter is dan zij. Maar toen besefte ik dat ik er zelf een wilde, dus ging ik naar huis en kocht er een. En nu sleep ik het mee naar al onze speelafspraken en zij maakt er grapjes over. Ik vind het geweldig hoe de roestvrijstalen constructie het water meer dan 10 uur koud houdt. Oh, en de foto bedriegt. Dit ding is enorm.

Afbeelding
Afbeelding

Deze iconische Dutch Oven

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb voldoende vertrouwen in mijn andere kwaliteiten om toe te geven dat ik geen erg goede kok ben. Ik kan een recept redelijk goed volgen, maar als het erop aankomt om er gewoon mee aan de slag te gaan en mijn natuurlijke kookinstinct te gebruiken, gaat het nooit helemaal goed, waarschijnlijk omdat ik er geen heb. Maar met deze Dutch oven kan ik vrijwel alles geweldig laten smaken. De warmteverdeling en -opslag zijn ongeëvenaard, er blijft niets aan plakken en het ziet er heel mooi uit op mijn kookplaat.

Afbeelding
Afbeelding

Deze ongelooflijke OLED-TV

Afbeelding
Afbeelding

Toen mijn man voor het eerst zei dat hij deze OLED-tv voor onze kelder wilde kopen, had ik mijn bedenkingen. Het kon me niet schelen hoe "geweldig" de kleuren eruit zouden zien of hoe het zwart er "echt, echt zwart" uit zou zien. Ik zou het prima vinden om naar een oude buistelevisie te kijken, zei ik tegen hem. En toen kwam het, en ik keek twee seconden naar Planeet Aarde voordat ik onmiddellijk mijn deuntje veranderde. Ik kijk er momenteel naar Titanic op, en ik kan je vertellen dat als het schip nu in het echt door mijn huis zou crashen, de resolutie niet beter zou zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Deze kleine maar krachtige luchtfriteuse

Afbeelding
Afbeelding

Heteluchtfriteuses zijn een van die keukenapparaten waarvan ik altijd dacht dat ik ze zou kopen, een paar keer zou gebruiken en daarna nooit meer zou gebruiken (net als mijn dure espressomachine). Dus toen ik uiteindelijk toegaf en er een kocht, waren mijn verwachtingen laag. Maar toen probeerde ik het voor de eerste keer en was meteen verslaafd. Sterker nog, ik heb mijn oven nauwelijks gebruikt sinds ik hem een paar maanden geleden kreeg. Het is zoveel sneller en handiger dan de oven, en veel veelzijdiger dan ik had verwacht. Ik heb er zelfs een taart in gebakken!

Afbeelding
Afbeelding

Deze kindvriendelijke speelbank

Afbeelding
Afbeelding

Als je een ouder bent, zijn er veel speelgoed en dure producten waarvan andere ouders erop staan dat je ze moet kopen. Maar hier is een geheim: het meeste ervan doe je echt niet. Het gaat prima met je kinderen als je niet de boekenleesgadget van $ 300 of de robot van $ 1.500 koopt (ja, die bestaat). Maar ik ben 100% blij dat ik de Nugget heb gekocht en ik overweeg zelfs om een tweede te kopen. Het heeft een ongelooflijk zachte hoes van microsuède, kan op miljoenen verschillende manieren worden geconfigureerd en de hoezen kunnen eraf worden gehaald en in de wasmachine worden gewassen. Hier is een foto van de dag dat mijn kinderen een glijbaan/helling maakten en er meer dan een uur op en af klommen terwijl ik zat en koffie dronk. Een totale overwinning op het gebied van ouderschap.

Afbeelding
Afbeelding

Deze eetkamerstoelen uit het midden van de eeuw

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben dol op vrijwel alles wat West Elm verkoopt, en ik had deze stoelen al een tijdje in de gaten voordat ik daadwerkelijk de trekker overhaalde en ze bestelde. Toen ze aankwamen, herinner ik me dat ik geschokt was door hoe comfortabel ze waren, zelfs zonder enig kussen. We hebben ze nu iets meer dan een jaar en ik hou nog steeds net zoveel van ze als op de dag dat ze arriveerden. Ze zijn eenvoudig, strak, stevig en supergemakkelijk schoon te maken, wat tegenwoordig een groot verkoopargument voor mij is.

Afbeelding
Afbeelding

Dit supergezellige dekbed voor alle seizoenen

Afbeelding
Afbeelding

Als mijn slaapomstandigheden niet precies zijn zoals ik ze wil, zal ik niet slapen. Mijn lichaam laat het gewoon niet toe. Daarom is het zo moeilijk voor mij om goed uitgerust te zijn tijdens het reizen. Een te dun dekbed? Geen slaap. Een airco die een ratelend geluid maakt? Gaat niet gebeuren. Dus toen ik ontdekte dat dit dekbed drie verschillende gewichtsopties had, zodat ik precies kon krijgen wat ik wilde, was ik er meteen mee aan de slag. Kies uit lichtgewicht, all-season en zwaargewicht opties. Ik heb gekozen voor de versie "all-season", die ik ten zeerste aanbeveel. Misschien zou ik zelfs proberen met deze baby te reizen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze coole accentlamp

Afbeelding
Afbeelding

De lamp op deze foto ziet er relatief klein uit, toch? Zoals een schattige kleine accentlamp op een schattig accenttafeltje? Nou, ik dacht dat het ook klein zou zijn, maar toen het arriveerde, bleek het veel groter te zijn dan ik had verwacht, en dat is precies waarom ik er zo dol op ben. Hij is bijna 30 cm hoog, wat zeker geen klein lampje is, en creëert een prachtig gloeiend effect met een warme gloeilamp met een laag wattage erin.

Afbeelding
Afbeelding

Dit exfoliërende gezichtspoeder

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben een roodharige met een extreem bleke en gevoelige huid, dus wanneer ik mijn gezicht probeer te exfoliëren, word ik de volgende ochtend vaak wakker met een rode en ontstoken huid. Dit microfoliant gezichtsscrubpoeder van Dermalogica is de enige die geen irritatie veroorzaakt, en ik gebruik het letterlijk twee keer per dag. Het maakt mijn huid babyzacht, en dit komt van iemand die een echte baby heeft, dus ik weet waar ik het over heb.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Keds snowboots

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb deze Keds-laarzen al twee jaar, en behalve dat ze een beetje vies zijn, zien ze er precies hetzelfde uit als toen ik ze voor het eerst kocht. Ze zijn ongelooflijk comfortabel, zijn gemakkelijk aan en uit te trekken (niet altijd het geval met de laarzen van Ked), en ik heb met deze puppy's door letterlijke sneeuwbanken gelopen en mijn voeten blijven kurkdroog. De dag dat ze uit elkaar vallen, zal de dag zijn dat ik nog een paar koop.

Afbeelding
Afbeelding

Deze lichaamsscrub met Himalayazout

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben 100% geobsedeerd door deze lichaamsscrub met Himalayazout. De dikke zoutkristallen exfoliëren zachtjes zonder mijn huid rood en rauw achter te laten, en het lychee-oliecomplex en de zoete amandelolie zijn super hydraterend en ruiken geweldig. Ik heb psoriasis, en dit spul helpt zelfs om flair-ups onder controle te houden.

Afbeelding
Afbeelding

Deze radioflyerwagen

Afbeelding
Afbeelding

Als er één opvoedingshack is die ik heb geleerd sinds ik moeder ben, dan is het deze: koop een wagen. Meer specifiek, koop deze wagen. Het heeft zoveel functies die je regelmatig zult gebruiken, zoals een afneembare luifel, een verstelbare kinderwagenstang, een ritssluiting aan de zijkant waardoor de kleintjes gemakkelijk in en uit kunnen stappen, en een opvouwbaar ontwerp dat hem verrassend maakt. draagbaar.

Afbeelding
Afbeelding

Deze omkeerbare gewogen deken

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben een behoorlijk angstig persoon, dus ik wilde al een verzwaringsdeken sinds ik voor het eerst hoorde hoe nuttig ze kunnen zijn bij angst. Nou, ik heb er eindelijk een gekocht, en nu kan ik me niet voorstellen dat ik ooit zonder in slaap zou kunnen vallen. Ik heb er eigenlijk twee, maar ik geef de voorkeur aan deze vanwege de zachtheid van de stof en het grotere formaat. Bonus: het is omkeerbaar!

Afbeelding
Afbeelding

Dit Keurig-koffiezetapparaat

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben veranderd in een persoon van "twee koppen koffie per dag" (soms drie) sinds ik kinderen heb, dus mijn Keurig krijgt behoorlijk wat training. Ik vind het geweldig hoe de zetstijl met één kopje ervoor zorgt dat elke slok zo warm en vers mogelijk smaakt, en het compacte formaat neemt nauwelijks ruimte in beslag in mijn krappe keuken. En hoewel de mijne de klassieke zwarte kleur heeft, heb ik er toch spijt van dat ik niet de mooie "groenblijvende" kleur heb gekregen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Amazon Fire-tablet

Afbeelding
Afbeelding

Ik zag nooit echt het nut in van het kopen van een tablet totdat ik kinderen kreeg, en nu kan ik me mijn leven zonder niet meer voorstellen. Mijn driejarige zoon gebruikt het om educatieve spelletjes te spelen tijdens zijn 'stille tijd' in de middag, wat betekent dat hij leert en rust terwijl ik andere dingen gedaan krijg. Het heeft een apart kinderprofiel waarmee ze niets kunnen kopen wat jij niet wilt (geloof me, je hebt dit nodig) en het is eenvoudig genoeg voor mijn zoon om te navigeren.

Afbeelding
Afbeelding

Deze heteluchtborstel

Afbeelding
Afbeelding

Als ik één item uit deze lijst cadeau zou kunnen doen aan iedereen die dit leest, zou het deze heteluchtborstel van Revlon zijn. Oké, dus sommigen van jullie hebben misschien geen lang haar of willen eigenlijk zoiets als dit, maar de kans is groot dat je iemand kent die dat wel heeft, en als je hem dit haarverfraaiende hulpmiddel geeft, zal hij of zij voor altijd van je houden. Mijn haar ziet er net zo goed (zo niet beter) uit als wanneer ik de salon verlaat, en het droogt mijn haar in de helft van de tijd als met een föhn.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Jade gezichtsroller

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben behoorlijk lui met mijn huidverzorging, dus tenzij iets ongelooflijk snel en gemakkelijk te gebruiken is, zal ik het niet gebruiken. Deze jade gezichtsroller is de nieuwste toevoeging aan mijn nachtelijke routine. Ik bewaar het op mijn bijzettafeltje en rol het over mijn gezicht en nek om mijn serums en lotions in mijn huid te laten trekken terwijl ik tegelijkertijd geniet van een minimassage. De warmte van je gezicht wordt niet overgedragen op de kleine jadesteenroller, dus het blijft koud om je onderogen te ontzwellen en ontstekingen te kalmeren. Ik zweer het, ik word wakker met minder wallen en een gelijkmatigere huidskleur sinds ik dit ding heb gekocht.

Afbeelding
Afbeelding

Deze huidbesparende gezichtspeeling

Afbeelding
Afbeelding

Ik wil je iets belangrijks vertellen over deze peelingoplossing van The Ordinary voordat je hem voor de eerste keer gebruikt: het zal lijken alsof je gezicht onder het bloed zit. Dat is niet zo, de oplossing is gewoon rood, maar de eerste keer dat je het toepast, is het een schokkend gezicht. En ook al prikt het een klein beetje vlak voordat je het afspoelt, je huid ziet er meteen zoveel beter uit en veroorzaakt geen uitdroging of irritatie. Ik gebruik het twee keer per week en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Oh, en je zult de lage prijs niet geloven!

Aanbevolen: