10 onweerstaanbare ideeën voor een voorjaarsvakantiebestemming voor gezinnen

Inhoudsopgave:

10 onweerstaanbare ideeën voor een voorjaarsvakantiebestemming voor gezinnen
10 onweerstaanbare ideeën voor een voorjaarsvakantiebestemming voor gezinnen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Het vinden van de beste bestemmingen voor de voorjaarsvakantie voor gezinnen is niet moeilijk als je je zinnen hebt gezet op deze landschappelijke ideeën. Ze bieden niet alleen een scala aan excursies in de natuur, maar ze hebben ook gezinsvriendelijke en betaalbare activiteiten om uit te proberen! Vind iets voor alle leeftijden tijdens je voorjaarsvakantie met deze ongelooflijke vakantiebestemmingen.

Branson, Missouri

Afbeelding
Afbeelding

The Ozarks is een prachtige plek om te bezoeken - en voor degenen die op zoek zijn naar fantastisch familieplezier, is Branson de beste keuze! Je eerste stop: Silver Dollar City. Dit pretpark met een thema uit de jaren 1880 heeft achtbanen, waterattracties, winkels, liveshows en zelfs grotten om te verkennen.

Geniet vervolgens van een showboottocht op de Branson Belle, een live dinershow in Dolly Parton's Stampede en stop bij The Butterfly Palace & Rainforest Adventure. Gezinnen kunnen ook gaan winkelen bij Branson Landing en gaan wandelen en ziplinen door het Mark Twain National Forest.

Voor accommodaties garandeert Big Cedar Lodge een geweldig verblijf en gemakkelijke toegang tot Table Rock Lake! Bekijk terwijl je daar bent de geweldige restaurants aan de Top of the Rock. De uitzichten zijn adembenemend en de attracties zorgen voor een unieke ervaring voor het hele gezin. Ouders kunnen zelfs een rondje golf spelen of naar de Cedar Creek Spa gaan voor de broodnodige verwennerij.

San Antonio, Texas

Afbeelding
Afbeelding

De thuisbasis van The Alamo en beroemd om zijn Spaanse erfgoed, San Antonio is een spectaculaire stad om te bezoeken tijdens de voorjaarsvakantie! Gezinnen kunnen genieten van klassieke attracties zoals Sea World, de dierentuin van San Antonio, het Schlitterbahn Waterpark en The DoSeum. Ze kunnen ook het minder bewandelde pad kiezen en ondergronds gaan bij Natural Bridge Caverns.

Natuurlijk zou de reis niet compleet zijn zonder een dag varen over de Comal River of een wandeling over de iconische 24 kilometer lange Riverwalk. Dit is een geweldige plek om van het uitzicht te genieten, een scala aan winkels te bekijken en te genieten van de fantastische gerechten die de stad Alamo te bieden heeft.

Voor lekker shoppen ga je wat verder naar de San Marcos Premium-winkels en stop je op de terugweg bij Gristmill River Restaurant & Bar voor heerlijk eten en bezienswaardigheden langs de rivier.

Monterey, Californië

Afbeelding
Afbeelding

De koele frisse lucht in deze stad aan de oceaan zorgt voor een verfrissende keuze voor gezinnen die deze voorjaarsvakantie willen ontspannen en er even tussenuit willen. Verblijf op Cannary Row om te voet toegang te krijgen tot fantastische restaurants, winkels en het Monterey Bay Aquarium. Tien minuten verderop vindt u het prachtige Carmel-strand en meer winkels en restaurants.

Hoewel de meeste activiteiten minimaal reizen vereisen, wil je voor deze vakantie wel over een auto kunnen beschikken. Hiermee kun je genieten van de iconische 17-Mile Drive en alle attracties waar je onderweg kunt stoppen! U kunt ook verder naar het zuiden trekken om het natuurreservaat Point Lobos State te verkennen. Dit is een geweldige plek om te wandelen, kajakken en zwemmen.

Pigeon Forge, Tennessee

Afbeelding
Afbeelding

String Town staat bekend om zijn adembenemende uitzichten op de Great Smoky Mountains en is de perfecte mix van een rustieke ontsnapping naar de natuur en een grootstedelijk avontuur! Het beste van alles is dat u slechts 20 minuten verderop profiteert van de voordelen van Gatlinburg, met minder toeristen en een betaalbaarder verblijf. Gezinnen kunnen genieten van ontspannende wandelingen in het bos, ziplinen door het bladerdak en zelfs wildwatervaren met de oudere kinderen.

Je kunt ook een ritje maken met de stoeltjeslift de berg op voor een prachtig vogelperspectief, of je kunt een meer panoramische foto maken in een helikopter! Kom dan terug naar de stad om Paula Deen's Lumberjack Feud Show & Adventure Park, Ripley's Aquarium of the Smokies te bezoeken, en bezoek The Island in Pigeon Forge voor wat carnavalsplezier.

Eindelijk, ga eten in het iconische Bubba Gump's Shrimp Co. Seafood Restaurant. De ervaring is uniek en het eten is van topklasse.

Ruidoso, New Mexico

Afbeelding
Afbeelding

Het Land van Betovering is een ander natuurlijk voorjaarsvakantie-idee voor het hele gezin, met voor ieder wat wils. Naast wandelen, ziplinen en paardrijden kunnen gezinnen ook genieten van snowtubing in Ruidoso's Winter Park. Voor de oudere kinderen kun je ook overwegen om dertig minuten ten westen van Ruidoso naar Ski Apache te gaan om te skiën en snowboarden.

Een uur ten zuiden van Ruidoso ligt Alamogordo, de thuisbasis van het White Sands National Park. Dit is een geweldig gezicht, waar bezoekers van alle leeftijden kunnen wandelen, fietsen en zelfs sleeën door deze sneeuwwitte gipsduinen. Als je in de buurt bent, stop dan zeker bij PistachioLand en ga op de foto met 's werelds grootste pistache! Misschien word je ook gek van de zaden.

Key West, Florida

Afbeelding
Afbeelding

Toeristen bestormen tijdens de voorjaarsvakantie altijd de stranden van Destin. Key West ligt meer afgelegen, waardoor het een aantrekkelijkere keuze is. De sleutel om het meeste uit deze reis te halen, is door uw gezin vroeg op de dag naar Miami te vliegen. Neem vervolgens de Overseas Highway voor een van de mooiste ritten langs de oceaan van je leven!

Zodra je in Key West bent aangekomen, bezoek je het zuidelijkste punt van de continentale Verenigde Staten, bezichtig je het Truman Little White House en geniet je vervolgens van het Key West Butterfly and Nature Conservatory.

Het Fort Zachary Taylor Historic State Park is ook een geweldige plek om een dag te verkennen. U kunt ontspannen op het strand en een bezoek brengen aan Fort Taylor. Ze verhuren ook snorkels, vinnen en maskers, zodat toeristen langs de kust kunnen zoeken naar dieren. Voor eten en winkelen kunt u een wandeling maken door de beroemde Duval Street.

Kies ten slotte een dag om te genieten van de stranden van het Bahia Honda State Park op Big Pine Key! Deze prachtige locatie ligt op minder dan 45 minuten afstand van Key West, en het is zeker de rit waard.

San Francisco, Californië

Afbeelding
Afbeelding

Voor gezinnen met iets oudere kinderen is de Gouden Stad een fantastische plek om te bezoeken! Als je een Airbnb huurt, kan je verblijf behoorlijk betaalbaar zijn. Verken het eiland Alcatraz, maak een wandeling door Chinatown, bezoek de adembenemende Japanse theetuinen en geniet van de Ghirardelli Chocolate Experience.

Je kunt ook een wandeling maken door de Crookedest Street ter wereld, genieten van het uitzicht op de top van Coit Tower, en een middag doorbrengen bij Fisherman's Wharf en Pier 39, waar je je tegoed kunt doen aan winkelen en vers gevangen eten. Een reis naar San Francisco zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een foto bij de Golden Gate Bridge en een ritje met de trolley door de stad, dus zet die tussenstops op je lijstje.

O'ahu, Hawaï

Afbeelding
Afbeelding

Als je op zoek bent naar nog een fantastische buitenbestemming, dan is de Aloha State een adembenemende plek. Geniet van de zon, geniet van het zand en geniet van de rijke Hawaiiaanse cultuur. Bezoek de Dole Pineapple-boerderij, geniet van gratis hula-optredens en lessen lei-maken in het Royal Hawaiian Center, bezoek Sea Life Park en verken de Honolulu Zoo.

Je kunt ook een dag doorbrengen op Lanikai of Waikiki Beach, de Diamond Head Summit Trail beklimmen, Pearl Harbor bezoeken en je aanmelden om een dag te snorkelen.

Hebben we al gezegd dat dit eiland een handvol kunstmatige lagunes heeft die zijn afgestemd op de kleinste leden van je familie? Als je op zoek bent naar plezier in de zon, maar je zorgen maakt over de golven, dan zijn de lagunes van Ko Olina de perfecte plek om je strandstoelen te parkeren.

Vlagstaf, Arizona

Afbeelding
Afbeelding

De Stad van Zeven Wonderen is nog een vakantie-idee voor de voorjaarsvakantie dat de moeite waard is om aan je bucketlist toe te voegen. De Grand Canyon is een enorme vallei die niet alleen groter is dan de staat Rhode Island, maar ook meer dan 50 miljoen jaar oud is.

Het ligt anderhalf uur ten noorden van Flagstaff, dus zorg ervoor dat je een auto hebt voor die dag. Er zijn talloze ontzagwekkende paden om te wandelen, maar ouders moeten weten dat deze niet geschikt zijn voor kinderen in de kleuter- en peuterleeftijd.

Je kunt echter over de rails rijden en de Canyon op een heel unieke manier bekijken terwijl je op de Grand Canyon Railway zit. Eenmaal terug in Flagstaff kunnen gezinnen van alle leeftijden ondergrondse lavabuizen verkennen, de Adventure Course in Fort Tuthill verkennen en zich overgeven aan astronomie-interesses bij het Lowell Observatory. De Arizona Snowbowl is een andere leuke plek om aan wintersport deel te nemen.

Nassau, Bahama's

Afbeelding
Afbeelding

De kristalblauwe wateren van de Song-eilanden zijn moeilijk te verslaan. Gezinnen zullen genieten van de accommodaties in het Atlantis Resort. Ze hebben privéstranden, zwembaden, een waterpark, casino's, golfbanen, dierenervaringen en zelfs concerten! Als je dapper genoeg bent, kun je ook meerijden op hun beroemde Leap of Faith-waterattractie. De val van 18 meter die je door een met haaien gevulde lagune voert, laat je bloed gegarandeerd sneller stromen.

Voor degenen die wat verder weg van deze oase willen gaan, overweeg dan om te stoppen bij Big Major Cay en met een paar zwijntjes te spelen op Pig Beach. Dit is een item op de bucketlist dat veel mensen nooit de kans krijgen om af te vinken.

Je kunt je gezelschap ook meenemen naar het piratenmuseum Pirates of Nassau en een scheepsreplica, evenals naar het Ardastra Gardens & Wildlife Conservation Centre. Tenslotte, voor gezinnen die willen genieten van historische bezienswaardigheden, bezoek de Queen's Staircase en Fort Fincastle.

Waar u op moet letten tijdens de voorjaarsvakantie

Afbeelding
Afbeelding

Veel gezinnen bezoeken deze tijd van het jaar liever bestemmingen in de zuidelijke staten vanwege de warmere temperaturen. Wanneer je de beste plek probeert te vinden, zoek dan naar locaties met activiteiten voor iedereen in je gezin en accommodaties in de buurt van de belangrijkste attracties waar je van wilt genieten. Alle 10 deze voorjaarsvakantie-ideeën voor het hele gezin zijn ideaal voor alle leeftijden en bieden leuke bezigheden om iedereen bezig te houden!

Aanbevolen: