9 eenvoudige 1-aprilgrappen voor kinderen waar iedereen om moet lachen

Inhoudsopgave:

9 eenvoudige 1-aprilgrappen voor kinderen waar iedereen om moet lachen
9 eenvoudige 1-aprilgrappen voor kinderen waar iedereen om moet lachen
Anonim

Maak je familie en vrienden kapot met deze slimme en ongevaarlijke streken!

Speelse dochter die thuis de wangen van vrolijke vader op de vloer knijpt
Speelse dochter die thuis de wangen van vrolijke vader op de vloer knijpt

Maak je gezin kapot en laat je ouders schrikken met de beste 1-aprilgrappen die kinderen bij vrijwel iedereen kunnen uitproberen. Deze trucs zijn niet moeilijk en nemen niet veel tijd in beslag (word gewoon 10 minuten eerder wakker en je bent er helemaal klaar voor). En maak je geen zorgen over de benodigdheden, kinderen: je hebt alles wat je nodig hebt in huis om deze geweldige streken uit te halen.

Verberg een kleverige slang of speelgoeddier

Ken je die plakkerige slangen en kikkers die in verjaardagszakjes zitten? Als je er zo één hebt liggen, heb je een kant-en-klare kindergrap om thuis uit te voeren. Als je ouder of familielid druk bezig is met iets anders, trek dan de lakens van het bed naar beneden en stop het kleverige wezen precies op de plek waar zijn of haar voeten komen. Je moet heel geheimzinnig en geduldig zijn, maar je kunt wel wat gegil verwachten als ze in bed stappen en iets smerigs aanraken met hun tenen.

Verzegel de ketchup en bedrieg je familie

Deze supergemakkelijke grap bestaat uit slechts een halfgebruikte fles ketchup (of een andere smaakmaker die mensen veel gebruiken) en een stuk plasticfolie. Open de fles door de dop los te draaien en een stuk plasticfolie toe te voegen om hem weer af te sluiten. Stop eventuele losse randen erin of knip ze af en plaats de bovenkant er weer op. Als mensen het gaan gebruiken, komt er niets uit!

Jongen doet een ketchupgrap
Jongen doet een ketchupgrap

Plaats een kat onder de muis

Als je een gezinscomputer hebt of een huiswerkcomputer die iedereen gebruikt, heb je alles wat je nodig hebt voor de ultieme eenvoudige 1 april-grap voor het hele gezin. Print een kleine foto van een kat uit: hoe vreemder, hoe beter. Gebruik doorzichtige tape om de afbeelding van de kat aan de onderkant van de computermuis te bevestigen. Zorg ervoor dat je de hele onderkant van de muis bedekt met tape. Wanneer iemand de muis probeert te gebruiken, werkt dit niet. Ze draaien het om en zien een gekke kat. De kat heeft de muis, en jij bent een kind dat zijn familie met succes voor de gek heeft gehouden!

Bied Pringles met een vreemde smaak aan voor een makkelijke grap

Pak een blikje Pringles en leg de chips op keukenpapier. Bestrooi ze met een ton knoflookpoeder, poedersuiker of snoeppoeder (zoals Fun Dip). Kortom, alles wat raar smaakt op een aardappelchip is een winnende keuze. Doe dan alle Pringles terug in het blik en bied ze rond. Maak je klaar om te zien hoe mensen reageren als ze ze eten.

Alle klokken thuis resetten

Is jouw ouder altijd tien minuten te laat? Zelfs als ze op tijd zijn, zal deze hilarische en onschuldige grap voor kinderen een reactie teweegbrengen. Zet alle klokken op een tijd die 10 minuten eerder is. Sla de wekkers niet over. Als de wekker 10 minuten te vroeg afgaat, merken ze dat niet meteen. Ze kijken naar de wandklok of de magnetron en die zegt dezelfde tijd. Maar op een bepaald moment in de dag zullen ze jouw slimme truc doorhebben.

Tape noppenfolie in de schoenen van uw gezin

Zoek een stuk noppenfolie en knip het in dezelfde vorm als de schoen van de persoon. Plak het noppenfolie aan de binnenkant van de schoenzool, zodat ze het niet kunnen zien. Wanneer uw gezinslid zijn schoenen aantrekt en naar beneden stapt, hoort hij een luid knallend geluid!

Kinderen spelen met noppenfolie
Kinderen spelen met noppenfolie

Verberg een nep-insect in het toiletpapier

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van het tekenen van insecten op toiletpapier, maar de waarheid is dat niemand een insect perfect kan tekenen. Pak in plaats daarvan een paar van die nep-plastic insecten die je waarschijnlijk in je spullen hebt. Rol het toiletpapier een paar lagen uit en rol het vervolgens weer op met het insect erin. Wanneer uw familielid later het toiletpapier uitrolt, zal het insect eruit vallen en tot geschreeuw en gelach leiden.

Laat raar water uit de kraan stromen

Er zijn veel leuke kraangrappen om uit te proberen, maar een van de leukste is het gebruik van kleurstof om de kleur van het water dat eruit komt te veranderen. Pak gewoon wat groen of geel (of eigenlijk welke kleur dan ook) en spuit het in het uiteinde van de kraan. Je moet alle rommel opruimen, zodat niemand iets vermoedt (en zorg ervoor dat je de rommel niet ergens terechtkomt waar vlekken kunnen ontstaan). Wanneer iemand het water aanzet, stroomt er een vreemde kleur vloeistof uit.

Snelle tip

Wil je niet knoeien met kleurstoffen? Plaats in plaats daarvan een stukje doorzichtige tape onder de kraan. Het zal eruit spuiten en iedereen verrassen.

Vul de voorraadkast met knuffels

Als je heel veel knuffels hebt, kun je ze hier in de actie betrekken. Verzamel al je harige vrienden (of poppen of actiefiguren) en plaats ze in de voorraadkast van je gezin. Het idee hier is om een stel ogen te laten staren naar de persoon die de deur van de voorraadkast opent. Deze grap zal zeker veel gelach opleveren.

Schattige kleine teddybeer in een fruitmand met appels, peren en banaan
Schattige kleine teddybeer in een fruitmand met appels, peren en banaan

Probeer 1-aprilgrappen voor het gezin waar ze om moeten lachen

Wat je moet onthouden over 1 april is dat het leuk moet zijn. Kies onschuldige streken om vrienden en familie uit te halen, zodat niemand gewond raakt of super boos wordt. Als ze heel hard lachen, kun je de grap als een overwinning beschouwen.

Aanbevolen: