14 voorjaarsvakantie-activiteiten voor kinderen waar iedereen van kan genieten

Inhoudsopgave:

14 voorjaarsvakantie-activiteiten voor kinderen waar iedereen van kan genieten
14 voorjaarsvakantie-activiteiten voor kinderen waar iedereen van kan genieten
Anonim

Blijf je deze voorjaarsvakantie thuis? Geen probleem. Bekijk deze geweldige voorjaarsvakantie-ideeën voor kinderen!

Het jonge meisje plukt wat fluitenkruid
Het jonge meisje plukt wat fluitenkruid

Zelfs als je niet op voorjaarsvakantie reist, betekent dat niet dat het niet speciaal kan zijn! We hebben een lijst samengesteld met leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie voor kinderen die misschien wat geluk opleveren. Sterker nog, het zijn dingen waar het hele gezin samen van kan genieten.

Voorjaarsvakantie-activiteiten voor kinderen om het meeste uit het seizoen te halen

Om het meeste uit je voorjaarsvakantie te halen, moet je activiteiten vinden die exclusief zijn voor het seizoen. Waar staat deze tijd van het jaar om bekend? Prachtige bloemen, vlinders, honkbal en basketbal, om te beginnen! Hier is een overzicht van enkele unieke activiteiten in maart of april waar je dit seizoen van kunt genieten als de school een week niet open is.

Plant een tuin

Nu het koude weer opklaart, wordt het tijd om uw tuin te beplanten. Laat dit jaar uw kinderen meedoen. Een van de beste manieren om dit te doen is door een verhoogde moestuin aan te leggen. Ze krijgen niet alleen de kans om iets te leren, maar deze activiteit zorgt er ook voor dat kinderen meer investeren in hun ma altijden.

Heb je geen ruimte voor een tuin? Overweeg om in plaats daarvan vrijwilligerswerk te doen in een gemeenschappelijke tuin. Dit is een geweldige manier voor je kinderen om iets terug te geven en tegelijkertijd plezier te hebben.

Kind leert hoe hij de grond moet voorbereiden voordat hij groenten plant
Kind leert hoe hij de grond moet voorbereiden voordat hij groenten plant

Kweek vlinders

Als je nog nooit een vlindertuin hebt aangelegd, wil je dit misschien eens proberen. Verrassend genoeg duurt het slechts zeven tot tien dagen voordat een rups in een vlinder verandert, waardoor dit een geweldig project is om te beginnen als je je voorjaarsvakantieweekend ingaat. Het mooiste gebeurt als ze als prachtige vlinders uit hun pop tevoorschijn komen! Dit kan weer een geweldige leerervaring voor je kinderen zijn als ze niet naar school gaan.

Maak wilde bloemenfoto's

Elk jaar nemen prachtige wilde bloemen in het hele land parken, de zijkanten van snelwegen en zelfs in buurten over. Texas bluebonnets, Californische klaprozen, Colorado blauwe akeleien en de kersenbloesems van Washington D. C. zijn slechts enkele van de vele iconische lenteplekken voor een geïmproviseerde fotoshoot. Stap in de auto, maak een mooie rit, maak een aantal geweldige foto's en sluit de excursie af met een picknick! Wees gewaarschuwd: deze prachtige bloemen kunnen slangen aantrekken, dus controleer de omgeving voordat je gaat zitten.

Maak natuursculpturen

Terwijl je foto's maakt, kun je overwegen een paar van die prachtige bloemen te pakken (alleen degene die je wettelijk mag plukken) en ze te gebruiken om natuursculpturen te maken. Dit is een eenvoudig knutselwerkje dat je vervolgens kunt gebruiken om je tuin te versieren. Je hebt alleen ovengebakken klei nodig en alle bloemen, bladeren en twijgen die je op het oppervlak wilt afdrukken.

Leg je object (of objecten) eenvoudig op een vlakke ondergrond, rol de klei tot een bal en druk deze op de items. Trek ze voorzichtig los van het kleioppervlak en volg daarna de bakinstructies. Daarna kunnen uw kinderen hun meesterwerk schilderen en in uw tuin zetten!

Druk op Wilde bloemen

Een andere leuke activiteit die je met je wilde bloemen kunt doen, is ze persen en bewaren. Deze kunnen prachtige kunst maken voor aan de muur of als bladwijzer voor hun nieuwste verhaal. Ouders hebben alleen wat zware boeken en zelflaminerende vellen nodig.

Zoek naar klavertjes vier

St. Patrick's Day v alt altijd op 17 maart, waardoor het een spannend onderdeel is van de voorjaarsvakantie voor de meeste kinderen. Ga dit jaar op reis om wat geluk te vinden en doe mee aan een aantal verschillende St. Patrick's Day-activiteiten terwijl je toch bezig bent!

Ga naar een honkbalwedstrijd

Als uw voorjaarsvakantie in de laatste week van de maand v alt, overweeg dan om te genieten van de Openingsdag in het honkbalveld! Zowel de Major als de Minor Leagues beginnen op 30 maart, waardoor dit een unieke lenteactiviteit is om met de kinderen van te genieten.

Broers en zussen kijken naar honkbalwedstrijd door hek in stadion
Broers en zussen kijken naar honkbalwedstrijd door hek in stadion

Neem deel aan een familie 5K

Ga bewegen deze vakantie! Elk voorjaar verschijnen er 5K-races en deze kunnen zorgen voor een leuke gezinsactiviteit. Het beste van alles is dat veel van deze evenementen thema's hebben rond St. Patrick's Day, leuk eten, gekleurd poeder en zelfs modder. Maak een rommeltje, heb plezier en geniet van de voldoening te weten dat je iets goeds voor je lichaam hebt gedaan terwijl je een geweldige tijd hebt!

Als je jongere basisschoolkinderen hebt en een 5K te veel is voor je kind, zoek dan naar leuke wandelingen of hardloopsessies van anderhalve kilometer bij jou in de buurt om aan deel te nemen. Deze vinden vaak plaats in combinatie met 5K-gemeenschaps- of liefdadigheidsevenementen.

Neem een pottenbakkersles

Hoewel je op elk moment van het jaar een pottenbakkersles kunt volgen, is de lente een goed moment om je aan te melden voor dit soort cursussen. Waarom? Je kunt namelijk echt een pot maken voor je bloemen en deze meteen gebruiken! Dit is een fantastische zintuiglijke activiteit die het hele gezin kan doen.

Sommige kunststudio's hebben tijdens de voorjaarsvakantie ook pop-upworkshops voor kinderen of gezinnen, dus kijk lokaal of er een kunst- of pottenbakkersles of evenement is dat samenv alt met de vakantie van je kind.

Bezoek een arboretum

Als je aan de lente denkt, denk je misschien aan bloemen, dus waarom zou je niet het beste van het beste zien? Arboretums bieden mooie uitzichten, heerlijk eten, livemuziek en zelfs leuke lessen over bloemschikken, koken en natuurlijk tuinieren.

Woon een March Madness-spel bij

Als je in of rond een grote stad woont, is de kans groot dat je te maken krijgt met concurrentie! March Madness-spellen zijn een opwindende ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Als uw kinderen van basketbal houden, is dit een spectaculair voorjaarsvakantie-idee voor zowel kinderen als het hele gezin.

Ga naar de paardenraces

De meesten weten dat de Kentucky Derby op de eerste zaterdag van mei plaatsvindt, maar velen realiseren zich niet dat de races lang vóór deze datum beginnen. Er zijn heel veel circuits door het hele land, waardoor dit een leuk dagje uit is als er geen in jouw stad is.

Maak aangepaste vogelhuisjes

De lente brengt allerlei soorten wezens naar voren, inclusief de terugkeer van prachtige vogels. Geef ze een mooie verblijfplaats door samen een vogelhuisje te bouwen en in te richten. Het enige wat je nodig hebt is een vogelhuispakket, verf en penselen. Dit kan een geweldige activiteit zijn om binnen of buiten te doen.

Word actief als gezin

De voorjaarsvakantie is meestal precies wanneer het weer begint te verbeteren. De temperaturen zijn in de meeste staten niet te warm of te koud, en als je geluk hebt schijnt de zon. Dit betekent dat het een goed moment is om naar buiten te gaan en nieuwe bezigheden uit te proberen. We houden van deze ideeën voor kinderen waar iedereen in het gezin ook van zal genieten:

  • Ga skaten
  • Speel discgolf
  • Probeer geitenyoga
  • Ga paddleboarden
  • Probeer te kajakken
  • Vliegvliegers
  • Ga vissen
  • Voed de eenden

Voorjaarsvakantie-ideeën voor kinderen beginnen met favoriete hobby's

Wat doen jij en je kinderen graag in je vrije tijd? De beste activiteiten zijn activiteiten die rond uw passies draaien en die bezigheden naar een hoger niveau tillen. Vergeet niet ook je onderzoek te doen om te zien of er in jouw woonplaats festivals of evenementen plaatsvinden tijdens de week van de voorjaarsvakantie. Vaak is het leuk om net buiten je deur te wachten!

Aanbevolen: