20 beste familieblogs voor dagelijkse inspiratie en advies

Inhoudsopgave:

20 beste familieblogs voor dagelijkse inspiratie en advies
20 beste familieblogs voor dagelijkse inspiratie en advies
Anonim
Papa die laptop met kind gebruikt
Papa die laptop met kind gebruikt

Als het gaat om het opvoeden van kinderen, zoals het oude gezegde luidt, "is er een dorp voor nodig." Online communities zijn de hedendaagse kijk op het moderne dorp. Moeders en vaders kunnen profiteren van de wijsheid en het advies dat online wordt gedeeld door mede-ouders - van wat ze voor het avondeten kunnen maken en hoe ze genoeg geld kunnen sparen om de studie te betalen, tot de beste reisbestemmingen voor gezinnen. Dit zijn de beste familieblogs voor advies over gezinsleven, ouderschap, huwelijk, ma altijdplanning, gezinsreizen en gezinsbudgetplanning.

Beste algehele familieblogs

Navigeren door het ouderschap is geen gemakkelijke taak, en deze familieblogs zijn slechts één klik verwijderd om een helpende hand te bieden. Er is niets beter dan je gezien en begrepen te voelen, en de ouders achter deze blogs zijn informatief en geruststellend, omdat ze allemaal hun eigen reis door het moeder- en vaderschap delen.

Goed van binnen

Dr. Becky is moeder van drie kinderen en klinisch psycholoog die Good Inside schrijft. Haar onbetaalbare, professionele advies zal u helpen bij het oplossen van vrijwel elk probleem waarmee u te maken krijgt met betrekking tot de opvoeding en het ouderschap. Ze beschrijft de pareltjes die ze uitdeelt als 'eenvoudig' en 'bruikbaar', dus zelfs als je maar een vrij moment hebt om een van haar blogposts te lezen, ontneem je je inzichten die je kunt gebruiken om je familierelaties naar een hoger niveau te tillen en te verbeteren.

Zwart en getrouwd met kinderen

Black and Married With Kids is opgericht door het echtpaar en de ouders van vier kinderen, Lamar en Ronnie Tyler, om positieve boodschappen over het huwelijk in de zwarte gemeenschap onder de aandacht te brengen. Hun blogposts omvatten een breed scala aan nuttige onderwerpen, van ouderschap en gemengde gezinnen tot intimiteit en geloof. Hun inhoud is bedoeld om het huwelijk te verstevigen en de band van partnerschap te versterken, dus er is een geweldige basis om als team de verschillende uitdagingen van het leven aan te pakken en te overleven.

Uw moderne gezin

Becky Mansfield van Your Modern Family is een moeder van vier kinderen, een basisschoolleraar die een gecertificeerde kinderontwikkelingstherapeut en blogger is geworden, en de vriend die iedereen nodig heeft. Of ze nu mede-ouders helpt met een geweldige lijst schermvrije zomeractiviteiten voor kinderen of zich verdiept in echte gesprekken over slaapgebrek en moederschap, haar blog is een alles-in-één-shop vol artikelen die ouders zullen boeien en informeren.

Lasso de maan

Lasso the Moon laat ouders zien hoe ze het ouderschap en de tijd die ze met het gezin doorbrengen, kunnen vastleggen en ervan kunnen genieten door eenvoud en mindfulness. Hier vindt u geweldige informatie over het opvoeden van kleine kinderen, grote kinderen, tieners en tieners, evenals eenvoudige recepten, hoe u schuldgevoelens kunt loslaten en hoe u zich kunt afmelden voor een overweldigend ‘druk’ leven. Deze blog is een verademing in de vaak tijdrovende wereld die hand in hand gaat met alles doen als moeder of vader.

Homo-ouderschapsstemmen

De Gay Parenting Voices-blog biedt advies en informatie om LGBTQ-ouders en -families te ondersteunen. Dr. Mark Leondires zegt dat hij de site heeft opgericht om "de beste zorg te bieden aan LHBTQ-paren en individuen terwijl ze door al hun gezinsopbouwende opties navigeren." De blog bevat artikelen over hoe vaders de vraag kunnen beantwoorden: "waar is mijn mama", evenals een gids voor kinderboeken met zwarte LGBTQ-personages. Gay Parenting Voices is een geweldige hulpbron voor koppels van hetzelfde geslacht die zich in de fase van gezinsplanning bevinden, voor homoseksuele aanstaande en aanstaande vaders en LGBTQ-ouders.

Beste blogs over gezinsma altijdplanning

" Wat eten we vanavond?" Het is misschien wel de meest gestelde vraag in elk huis. Een goede tweede is de uitspraak: "Er is niets te eten." Deze blogs over gezinsma altijdplanning helpen je om je koelkast en voorraadkast efficiënt gevuld te houden en tegelijkertijd het dilemma van het bereiden van ma altijden voor eens en voor altijd te doorbreken.

Moeder en dochter koken
Moeder en dochter koken

Weelicious

Catherine McCord is moeder van drie kinderen en auteur van meerdere kookboeken. Ze startte haar blog Weelicious om ouders te begeleiden bij het voeden van hun kinderen met gezond en gezond voedsel. Laat je niet intimideren door haar culinaire diploma. De recepten van McCord zijn ‘snel, vers en gemakkelijk’ en daarom perfect voor drukke ouders. Op haar blog vind je wekelijkse ma altijdplannen en talloze recepten voor het hele gezin in elke fase: baby, peuter, kind, tiener en volwassenen. Ze biedt zelfs kookvideo's en een filter waarmee u haar recepten kunt zoeken op basis van eventuele voedselgevoeligheden in uw gezin.

Familie verse ma altijden

Corey is de moeder die Family Fresh Meals schrijft, en ze presenteert talloze stapsgewijze recepten die gemakkelijk te doorzoeken zijn via haar receptenindex. Ze biedt zelfs gratis printables voor ma altijdplanning aan om uw eetweek te organiseren. Van dinerideeën en soepen tot lunchboxideeën en desserts, pak je schort, want na één blik op haar blog wil je aan de slag.

Aardse Andy

Andrea Hannemann is de moeder van drie kinderen achter de razend populaire, plantaardige foodblog Earthy Andy. Ze heeft zojuist een gepersonaliseerde ma altijdplanner gelanceerd voor gezinnen die op zoek zijn naar plantaardige recepten die heerlijk en bevredigend zijn. U kunt de ma altijdplanner aanpassen aan uw levensstijl en behoeften, waarbij u rekening houdt met factoren als hoe lang u de ma altijd moet bereiden, eventuele allergieën en de grootte van uw eetlust. Haar ma altijdplanner biedt je zelfs extraatjes zoals boodschappenlijstjes, kookvideo's en voedingscoaches op aanvraag.

Elana's voorraadkast

Voor glutenvrije, graanvrije recepten hoeft u niet verder te zoeken dan Elana's Pantry. Elana Amsterdam is een bestsellerauteur van de New York Times en sinds 2006 verzamelt ze recepten op haar blog. Je kunt recepten selecteren op basis van een hele reeks diëten, waaronder diëten zonder gluten, zuivel, eieren en noten. Je familie zal van alles houden, van de fruitrolletjes met aardbeienlimonade tot haar Aziatische roerbakgerechten.

Twee erwten en hun peul

Maria en Josh zijn de vader en moeder die Two Peas & Their Pod hebben gemaakt, en ze hebben een kookboek met dezelfde naam uitgebracht. Hun familierecepten zijn zo gemaakt dat ze kindvriendelijk, gemakkelijk te maken en zuinig zijn. Hun blog heeft een hele slowcooker-sectie (chili iemand?), evenals een hele categorie over kinderfavoriete pastagerechten. Koekjesrecepten, hoofdgerechten en bijgerechten zijn er ook in overvloed, waardoor dit een goed afgeronde go-to is voor moeders en vaders die zich nooit meer hoeven af te vragen wat ze moeten eten.

Beste gezinsreisblogs

Het plannen van een gezinsvakantie hoeft geen enorme onderneming te zijn. Zeker als je kunt vertrouwen op de tips van ouders die je voor zijn gegaan. Deze moeders en vaders hebben met hun families op sleeptouw de hele wereld rondgetrokken en ze geven details, geweldige foto's en waardevolle begeleiding over hoe en waar je met je eigen clan kunt reizen.

Wanderlust Crew

De Wanderlust Crew is een gezin van zes wereldreizigers en hun blog is een must-see voor gezinnen die dromen van een reis en/of het plannen van een vakantie. Ze bieden uitgebreide gidsen over bestemmingen van Maui tot Griekenland en delen tips over verantwoord reizen en hoe u geld kunt besparen op reizen. Ze bieden reisgidsen die u kunt kopen om uw activiteiten op specifieke bestemmingen vakkundig te plannen, zodat u geen seconde van uw vakantietijd verspilt.

Onze Globetrotters

De crew achter Our Globetrotters is een Aussie/Britse familie van vijf. Ze delen informatie uit de eerste hand over hun wereldwijde reizen, waaronder beoordelingen van hotels en attracties, en nuttige artikelen over de beste reisbestemmingen voor gezinnen in 2021. Hun blog behandelt zelfs onderwerpen als reizen met baby's, peuters en tieners, maar ook over reisgezondheid, essentiële reizen uitrusting en paklijsten. Bezoek hun blog voordat je die reis boekt.

De bucketlistfamilie

Je zult verliefd worden op de schattige Gee-familie, ook bekend als The Bucket List Family. In 2015 verkochten ze al hun bezittingen om de wereld rond te reizen en zijn sindsdien niet meer gestopt. Inmiddels hebben ze drie kinderen, 2,6 miljoen Instagram-volgers en een fanatieke aanhang. Waar uw reis u ook naartoe brengt, de familie Gee is er waarschijnlijk geweest en heeft dat gedaan, en zij zijn meer dan bereid om prachtige details en fotografie te verstrekken om u te helpen uw eigen reis voor te stellen en te plannen. Dankzij de vele video's op hun YouTube-kanaal kun je direct naast hen naar bestemmingen duiken om uit de eerste hand te zien hoe de locaties er werkelijk uitzien. Je zou willen dat je in hun koffer kon springen en met hen mee kon gaan.

Familie op strand
Familie op strand

Lerende ontsnappingen

Marta Correale is de Italiaanse moeder achter Learning Escapes, een reisblog die zich richt op culturele reizen, die ze in haar eigen woorden omschrijft als 'reizen die de nadruk leggen op het ervaren van het leven binnen een vreemde cultuur, in plaats van van buitenaf als een tijdelijke bezoeker." Van Oostenrijk en België tot Frankrijk en Duitsland en talloze andere bestemmingen, ze biedt routes die het meest geschikt zijn voor gezinnen en kinderen om zich volledig onder te dompelen in hun omgeving. Haar paklijsten voor specifieke locaties zijn een grote hulp, evenals haar boekingsbronnen die u naar sites die u helpen bij het plannen van uw reis.

2TravelDads

Chris en Rob Taylor, de partners en vaders van 2TravelDads, noemen hun blog 'de originele LGBTQ-familiereisblog'. Ze reizen veel met hun twee kinderen om bestemmingsgidsen te bieden over nationale parken en talloze locaties in de VS, evenals internationale gidsen over plaatsen als Cabo San Lucas en Nova Scotia. Ze organiseren ook een informatieve podcast met dezelfde naam om hun ervaringen en tips te delen om andere gezinnen aan te moedigen de wereld te gaan verkennen.

Beste blogs over gezinsbudgettering

De USDA schat dat het $233.610 kost om een kind op te voeden vanaf de geboorte tot de leeftijd van 17 jaar. Dat is veel deeg! Een gezinsbudget creëren en verstandig leren uitgeven en sparen is een must voor ouders. De slimme moeders en vaders achter deze blogs over gezinsbudgettering staan klaar om u te helpen met waardevol advies.

Jessi Fearon: het echte leven met een beperkt budget

Als iemand je kan helpen geld te besparen en schuldenvrij te leven, dan is het Jessi Fearon van Real Life on a Budget. Ze deelt het echte budget van haar eigen gezin om lezers te helpen de regie over hun geld te nemen, en coacht anderen over hoe ze van financiële vrijheid kunnen genieten. Ze behandelt onderwerpen variërend van hoe je je kerstbudget kunt vergroten tot het uitleggen van de betekenis van een slush-fonds, allemaal in een herkenbare en vriendelijke stijl.

De budgetmoeder

The Budget Mom is geschreven door moeder, Kumiko Love. Haar diploma in financiën en persoonlijke ervaringen met geld vormen haar deskundige blik en stellen haar in staat advies te geven over vrijwel elk financieel onderwerp dat u maar kunt bedenken. Van financiën en budgettering tot zuinig leven en schulden en kredieten, Liefde laat geld nuchter praten. Ze biedt ook geldbesparende cursussen aan die deelnemers haalbaar en zelfs leuk zullen vinden.

Cents en familie

Minda, de moeder achter Cents and Family, is een blogger op het gebied van persoonlijke financiën die gezinsfinanciering eenvoudiger, effectiever en efficiënter wil maken. Haar advies zal moeders en vaders helpen geld te besparen op boodschappen, gezinsbudgetstrategieën te implementeren, apps te gebruiken om geld terug te krijgen en nog veel meer. Lees haar financiële basisprincipes en geldtips en je bent goed op weg naar groenere weiden.

Smart Money Mama's

Chelsea is een hedgefondsinvesteerder die online ondernemer is geworden en die mede-moeders wil helpen het beste uit hun geld te halen. Haar blog, Smart Money Mamas, voorziet lezers van de tools die nodig zijn om hun geld te beheren. Van budgetteren en beleggen tot verzekeringen en vermogensplanning: u vindt er uitgebreid en gedegen advies over een breed scala aan financiële onderwerpen. Ze geeft zelfs tips om kinderen te helpen hun geld te leren budgetteren. Luister naar Chelsea's podcast, The Smart Money Mamas Show, om op de hoogte te blijven van al haar nieuwste wijsheden.

Eenvoudig budgetblog

Heb je schulden? Merilee van Easy Budget Blog wil u helpen het af te betalen, terwijl u uw financiën vergroot en de stress rondom geld in uw leven elimineert. Als budgetteren niet jouw ding is, biedt ze zelfs no-budgetstrategieën voor maandelijks geldbeheer. Haar creatieve onderwerpen zijn vooral nuttig voor ouders. Ze bespreekt thuiswerken en bijbaantjes, maar ook eenvoudige recepten en ma altijdplanning met een beperkt budget.

Familieblogs bieden het vriendelijke advies dat we allemaal nodig hebben

Het is geruststellend om te weten dat familieblogs zoveel informatie en inzichten van andere ouders bieden die direct binnen handbereik zijn. Ouders hoeven zich niet alleen of verloren te voelen op hun reis, want er is altijd wel een andere moeder of vader die bereid is te helpen en zelfs de weg naar de antwoorden te wijzen.

Aanbevolen: