Feng Shui, vogels en jij: symbolen van geluk & Kans

Inhoudsopgave:

Feng Shui, vogels en jij: symbolen van geluk & Kans
Feng Shui, vogels en jij: symbolen van geluk & Kans
Anonim
Mannelijke en vrouwelijke Mandarijneenden op water
Mannelijke en vrouwelijke Mandarijneenden op water

Feng shui-vogels zijn uitstekende symbolen van geluk die je overal in huis of op kantoor kunt gebruiken. U wilt een vogel of vogels selecteren waarmee u zich verbonden voelt voor het beste resultaat in uw feng shui-decor.

Feng Shui-vogels en hoe je ze kunt gebruiken

Er zijn verschillende geluksvogels in feng shui. Je kunt ze in verschillende sectoren van je huis gebruiken om geluk aan te trekken en nieuwe kansen voor jou en je gezin te creëren.

Wat symboliseren vogels in Feng Shui?

In feng shui zijn vogels symbolen van nieuwe kansen aan de horizon. Vogels bezoeken je vaak in tijden van grote uitdagingen of wanneer je geconfronteerd wordt met schijnbaar onoverkomelijke obstakels. Deze boodschappers komen om u te laten weten dat er verandering ten goede op komst is en om klaar te zijn om die kans te grijpen, zodat deze niet aan u voorbijgaat.

Geluksvogels in Feng Shui

Er zijn verschillende vogels die feng shui-symbolen zijn voor geluk. Hiertoe behoren de feniks, mandarijneend, kraanvogel, haan, pauw, ekster, duif, zwaluwen en papegaaien.

1. Phoenix-symbool van een lang leven

De feniks is een symbool van een lang leven. Deze vogel wordt gebruikt om een lang en gezond leven te symboliseren en kan in jouw gezondheidsgeluksector (oost) worden geplaatst.

Phoenix vliegt door een brandende rode lucht
Phoenix vliegt door een brandende rode lucht

De feniks wordt ook beschouwd als een feng shui-boodschapper van de god van het huwelijk. Meestal wordt de feniks afgebeeld met een draak als de twee krachtigste feng shui-symbolen van het huwelijk. Deze moeten in de zuidwestelijke sector van uw huis of slaapkamer worden geplaatst.

2. Mandarijneenden zijn Feng Shui-dwergpapegaaien

Een paar mandarijneenden worden beschouwd als de feng shui-dwergpapegaaien. De mandarijneenden paren slechts één keer, en dat is voor het leven. Dit feit maakt ze tot een uitstekend feng shui-symbool voor liefde en trouw.

Je kunt een paar mandarijneendbeeldjes in de zuidwestelijke hoek van de slaapkamer of op het nachtkastje plaatsen als symbool van je huwelijk of liefdesrelatie. Een paar mandarijneenden in de zuidwestelijke sector van uw huis, als beeldje of als schilderij, zal veel huwelijksgeluk brengen. Als je op zoek bent naar je ware liefde, kun je een paar mandarijneenden in de zuidwestelijke sector van je huis tentoonstellen om je soulmate in je leven te begeleiden.

3. Kraan voor een lang leven

De kraanvogel is een feng shui-symbool voor een lang en gezond leven. U kunt een schilderij van kraanvogels in uw foyer of vooringang van uw huis plaatsen. Dit zal goede energie aanmoedigen om uw huis binnen te komen. Je kunt een schilderij of beeldje van een kraanvogel of zelfs 100 als je dat wenst in de oostelijke (gezondheidsgeluk) sector van je huis plaatsen. Je kunt een houten kraan selecteren om het houtelement in de oostelijke sector te activeren.

4. Haan stopt met kantoorpolitiek

De feng shui-haan is een waardevol feng shui-instrument. De haan kan als beeldje worden gebruikt om roddels en achterbaksheid op kantoor af te weren. De plaatsing van de haan kan het geluk van uw kinderen vergroten en mentorgeluk brengen. Andere plaatsingen voor de haan kunnen je liefdes- en huwelijksgeluk en je carrièregeluk vergroten.

5. Pauw voor overvloed

De pauw is een feng shui-symbool van overvloed en welvaart. Pauwen zijn ongelooflijk koninklijk met hun schitterende verenkleed. De staartveren van deze vogel worden vaak de duizend ogen genoemd. Je kunt een standbeeld, schilderij of een vaas met veren in de zuidelijke sector (roem en erkenningsgeluk) plaatsen om roem/erkenning en rijkdom aan te trekken.

Pauw met staartveren
Pauw met staartveren

6. Eksters in Feng shui voor geluk

De ekster is een sterk en krachtig symbool van een gelukkig huwelijk of andere liefdesrelatie. Je kunt een paar eksters in de zuidwestelijke sector van je huis of slaapkamer plaatsen. Eksters in de westelijke sector zorgen ervoor dat uw kinderen veel kansen krijgen. Er wordt aangenomen dat een eksterbeeldje of schilderij in de noordwestelijke sector een mentor aantrekt.

7. Duiven zijn boodschappers

Duiven luiden goed nieuws in. Ze reizen in paren en worden vaak beschouwd als het voorteken van de komst van een zielsverwant. Ze verschijnen ook als boodschappers van gelukkige gebeurtenissen en situaties die zich binnenkort zullen ontvouwen.

8. Papegaaien in Feng Shui

De meerdere kleuren van papegaaien worden vaak aangeduid met de markeringen van de vijf feng shui-elementen. De papegaai wordt beschouwd als een boodschapper van geluk en fortuin. Je kunt een papegaaibeeldje of schilderij in de zuidoostelijke (rijkdoms)sector of de noordelijke (carrière)sector plaatsen.

Papegaaien zaten op een tak
Papegaaien zaten op een tak

9. Kleine vogels zijn gelukssymbolen

Kleine vogels, zoals winterkoninkjes, lijken aan te kondigen dat er goed nieuws op komst is. Ze verschijnen vaak voordat er een veelbelovende of gelukkige gebeurtenis plaatsvindt.

10. Zwaluwen zijn een populaire keuze voor 100 vogels

Zwaluwen worden vaak gebruikt voor de tentoonstelling met 100 vogels. De zwaluw symboliseert een nieuw begin en veel geluk voor het gezin.

Hoe je 100 vogels gebruikt en waarom

100 vogels worden beschouwd als een krachtig feng shui-symbool dat je huis tegen pech beschermt. U kunt een schilderij van 100 vogels, 100 muurstickers met vogels of 100 gestencilde vogels aan de muur van uw foyer of vooringang hangen. De vogels zouden allemaal in de vlucht moeten zijn om aan te geven dat ze uw huis binnenvliegen, wat veelbelovende chi-energie en geweldige kansen met zich meebrengt. De vogels moeten altijd een kamer in vliegen, nooit naar buiten en nooit in de richting van een deur of raam.

Andere gebieden waar 100 vogels kunnen worden tentoongesteld zijn:

  • Toon 100 vogels in de zuidelijke sector (roem en erkenningsgeluk) om je reputatie te beschermen en nieuwe kansen aan te trekken.
  • Plaats een schilderij van 100 vogels bij de ingang van uw kantoor om geluk te brengen.
  • Toon 100 vogels in de zuidwestelijke sector (liefdes- en relatiegeluk) om je huwelijk/relatie te beschermen, of je soulmate aan te trekken.

Feng Shui-vogels in kooien

Hoewel je vogels zeker in een kooi kunt houden, is de beste feng shui-vogel een vrije vogel. Sommige feng shui-beoefenaars leven in omgevingen waar ze deuren en ramen open laten en de ruimte delen met vogels die zich in en uit verwonderen. Je hoeft niet tot het uiterste te gaan, maar als je je gekooide vogels elke dag kunt laten rondvliegen, kun je er meer voordeel uit halen dat ze bij je wonen.

Parkieten in kooi
Parkieten in kooi

Wat betekent het als een vogel een nest bouwt bij je voordeur?

In feng shui, wanneer een vogel een nest bouwt bij je voordeur, is dit een symbool van geluk. De ijverige vogel kondigt een kans van grote overvloed aan die jouw kant op komt.

Driepotige vogelsymbool

De driepotige vogel is een van die vreemde feng shui-symbolen die je op je hoofd kunnen laten krabben. Het wordt echter gebruikt om de zonne-energie te activeren wanneer u deze in het oosten of de kijkrichting van uw huis plaatst. De vogel wordt meestal afgebeeld in het midden van een ronde zon op een standaard. De driepotige vogel is een symbool dat kan worden gebruikt om uw loopbaanontwikkeling te verzekeren. Je kunt de driepotige vogel in de noordelijke sector of de noordelijke muur van je kantoor plaatsen.

Het Garuda-vogelsymbool gebruiken

De legendarische Garuda-koningsvogel kan 16.000 mijl per dag vliegen en is de brenger van een goede gezondheid en een mooie toekomst. De Garuda-vogel is een ander feng shui-symbool dat je voor verschillende geneeswijzen kunt gebruiken. Het wordt echter vooral gebruikt om de gezondheid van u en uw gezin te beschermen.

  • Je kunt het Garuda-vogelstandbeeld in de oostelijke sector plaatsen om je gezondheid te beschermen.
  • Een Garuda-vogelstandbeeld kan worden gebruikt om de jaarlijkse vliegende ster 2 (ziektester) af te weren. Plaats hem waar de jaarlijkse ster 2 zich bevindt.
  • Het plaatsen van een Garuda-standbeeld in de zuidelijke sector zal je beschermen tegen tegenslag, vooral tegen tegenslagen die je roem en erkenning zullen kosten.

Feng Shui-vogels gebruiken voor geluk

Vogels zijn een populair feng shui-symbool van geluk en kansen. U kunt de vogel(s) selecteren die u het leukst vindt en deze bij u thuis of op kantoor gebruiken om uw carrière vooruit te helpen en u verschillende kansen te bieden.

Aanbevolen: