Hoe u de kentekennummers van uw auto kunt Feng Shui voor geluk

Inhoudsopgave:

Hoe u de kentekennummers van uw auto kunt Feng Shui voor geluk
Hoe u de kentekennummers van uw auto kunt Feng Shui voor geluk
Anonim
Kentekennummers van auto's en feng shui
Kentekennummers van auto's en feng shui

Het kiezen van uw feng shui-autonummerplaat is een belangrijke feng shui-beslissing. Je hebt veel geweldige keuzes aan feng shui-nummers voor kentekengeluk en één nummer dat je niet wilt gebruiken.

Beste Feng Shui-autonummerplaat voor geluk

Je kunt kiezen uit de nummers 1, 2, 3, 6, 7, 8 en 9 om de beste feng shui-autokentekenplaat te maken voor geluk. Het getal 4 moet worden vermeden.

Feng Shui-nummers voor autoplaat

Feng shui-getallen zijn gebaseerd op de Lo Shu (vierkant raster) dat slechts 9 vierkanten in het raster heeft. Deze cijfers 1-9 zijn degenen die u zorgvuldig moet onderzoeken voordat u de feng shui-nummers voor uw kentekenplaat selecteert.

Kentekenplaten op houten muur
Kentekenplaten op houten muur

Nummer 1 Veel succes voor autoplaat Feng Shui

In feng shui wordt het getal 1 beschouwd als een getal voor toekomstig geluk. Het vertegenwoordigt geld, succes en rijkdom. Nummer 1 wordt vaak geassocieerd met een nieuw begin en biedt een positieve kijk op de toekomst. Wanneer nummer 1 wordt gebruikt als kenteken van een auto, kan dit symboliseren dat u op weg bent naar een toekomst vol succes en rijkdom.

Nummer 2 op een Feng Shui-autoplaat

Het getal twee wordt in feng shui beschouwd als een geluksgetal. Het is het gemeenschappelijke getal dat wordt gebruikt om het geluk van koppels weer te geven. In feng shui wordt het combineren van objecten en items als zeer veelbelovend beschouwd. Dit is vooral een culturele traditie die de persoonlijke kracht erkent van twee mensen die hun krachten bundelen die groter zijn dan slechts één. Je kunt het geluk van elk feng shui-geluksgetal verdubbelen als je het twee keer herha alt. Herhaal een getal nooit slechts vier keer, want het getal vier brengt veel ongeluk!

Close-up van een kentekenplaat
Close-up van een kentekenplaat

Nummer 3 geluksgetal van geboorte en verlenging

Het getal 3 klinkt als het Kantonese woord voor geboorte. De betekenis van nummer 3 wordt ook geassocieerd met groei en vernieuwing. Dit maakt nummer 3 een krachtig getal voor persoonlijke groei en natuurlijk succes! Als u bezig bent met het bevallen, vernieuwen of laten groeien van uw rijkdom, carrière, huwelijk of een ander gebied van uw leven, dan zal het toevoegen van nummer 3 aan uw kentekennummers uw ambitie en doel versterken.

Nummer 4 moet worden vermeden

In feng shui wordt het getal 4 beschouwd als het sterftecijfer. Dat komt omdat in het Kantonees het getal 4 klinkt als het woord voor dood. Dit aantal wordt vermeden alsof het een plaag is. Als je ooit iemand wilt beledigen, geef hem dan gewoon vier geschenken of iets anders dat uit vier componenten bestaat. Niemand die bekend is met feng shui of die feng shui beoefent, zal het getal 4 gebruiken op het kenteken van een feng shui-auto.

Nummer 5 voor verandering en transformatie

Het getal 5 is een getal dat wordt gebruikt om transformaties weer te geven. Een populaire feng shui-remedie is bijvoorbeeld een metalen, holle windgong die wordt gebruikt om negatieve chi-energie te transformeren of de richting van de energie te veranderen, zoals het ophangen van de windgong boven een toilet om de negatieve chi te onderdrukken. Nummer 5 is ook een geluksgetal dat verband houdt met gezondheid. Je kunt het getal 5 op je kenteken gebruiken voor een goede gezondheid, veranderingen in je leven inluiden en alle negatieve energie die op je pad komt transformeren.

Nummer 6 Feng Shui Betekenis

Als je een vlotte rit wilt hebben, zet dan een cijfer 6 in je kenteken. Het cijfer 6 elimineert alle potentiële obstakels die u in de weg staan om het doel te bereiken dat u zich stelt. Als een van de kentekens van uw auto zorgt 6 ervoor dat u geen van de negatieve dingen tegenkomt die kunnen gebeuren bij het besturen van een voertuig. Van lekke banden tot ongelukken, het geluksgetal 6 dient als schild en beschermer.

Nummer 7 Feng Shui-nummer van harmonie

De feng shui nummer 7 brengt de energieën van harmonie en balans naar je toe. Het geeft je de mogelijkheid om even te genieten van zelfreflectie en je innerlijke wereld te verkennen voor zelfkennis.

Nummer 8 Veel succes Feng Shui Betekenis

Het getal 8 klinkt als het Kantonese woord voorspoedig. Het getal 8 betekent ook bloeien of groeien. Het getal 8 wordt geassocieerd met rijkdom. Het getal 8 wordt beschouwd als het getal voor rijkdom. U kunt geen gunstiger getal vinden om aan uw kenteken toe te voegen dan het getal 8.

Een deel van de kentekenplaat van de auto met de vlag van Rusland en de code van Sint-Petersburg 178
Een deel van de kentekenplaat van de auto met de vlag van Rusland en de code van Sint-Petersburg 178
  • Gunstige groepering:Wanneer je feng shui-symbolen onderzoekt, zul je snel het belang van het getal 8 beseffen. Je zult bijvoorbeeld vaak merken dat items in achten zijn gegroepeerd om meer kracht te geven en te profiteren van het geluk dat het getal 8 met zich meebrengt. Je kunt deze groepen zien in dingen zoals Chinese munten, 8 rode vissen in een aquarium en bamboestengels in een geluksbamboeplantarrangement.
  • Mystieke knoop: Het getal 8 wordt ook gebruikt in feng shui om een zogenaamde mystieke knoop te creëren. De mystieke knoop bestaat uit 6 oneindige knopen. Deze knoop wordt vaak aangetroffen in rode koorden die verschillende feng shui-gelukssymbolen en -bedels ondersteunen. De mystieke knoop doordrenkt de objecten met een oneindige hoeveelheid energie van wat het ook symboliseert.
  • Veel succes: Het getal 8 kan geluk brengen tijdens uw reizen als dit nummer minstens één keer op uw kenteken staat. Hoe vaker het getal 8 voorkomt in uw kentekennummers, hoe welvarender en veelbelovender de energie is.

Nummer 9 geluksbetekenis in Feng Shui

De betekenis van nummer 9 is er een van een lang leven en eeuwigheid. In het Kantonees klinkt het getal 9 als het woord voor voldoende. In feng shui is het getal 9 synoniem met de overvloed die nodig is om een lang leven plezierig en gelukkig te maken. Er wordt aangenomen dat nummer 9 je altijd voldoende geld, voedsel, gezondheid, liefde, succes en alle andere dingen schenkt die het leven de moeite waard maken.

Gelukkige getalcombinaties en series

Wanneer het getal 9 wordt gebruikt met het getal 8, ben je verzekerd van een grote rijkdom waar geen einde aan komt en de nodige overvloed om ervan te genieten. Misschien wilt u nummer 6 in een cijferreeks opnemen om eventuele obstakels uit de weg te houden. U kunt ervoor kiezen om 6, 8 en 9 te gebruiken voor een nummerreeks op de kentekenplaten van uw auto, zoals 689, 698, 896, 869, 986 of 968.

Verdubbel je geluk

Je kunt het geluk van de getallen die je selecteert verdubbelen door dezelfde reeks getallen te herhalen of door een andere volgorde in de getallenreeks te kiezen. Als je nog een paar andere getallen aan een reeks wilt toevoegen, probeer dan de getallen 16, 18 of 19. Deze drie getalcombinaties worden vaak gebruikt bij het spelen van getallenspellen, zoals een loterij.

Nummer 0

Het getal 0 bestaat niet in feng shui. Het wordt als precies nul beschouwd en betekent niets. Je kunt het zeker gebruiken in je feng shui-kentekenplaat. Houd er echter rekening mee dat het een waardevolle ruimte in beslag neemt die in plaats daarvan kan worden opgevuld door een veelbelovend getal.

Andere manieren om te beslissen over Feng Shui-autoplaatnummers

Er zijn twee andere manieren waarop u de kentekennummers van uw feng shui-auto kunt bepalen. De ene is om je kua-nummer te gebruiken, en de andere is om het huidige feng shui-periodenummer te gebruiken of het nummer dat erna komt.

Gebruik uw Kua-nummer voor uw autoplaatnummers

Er is niets krachtiger dan je persoonlijke kua-nummer. U kunt eenvoudig uw Kua-nummer berekenen en dit gebruiken om de kentekens van uw auto te feng shui. Je kunt dit herhaaldelijk gebruiken of in combinatie met andere geluksgetallen om een veelbelovende kentekenplaat te maken.

Profiteer van de huidige periode 8

Een feng shui-periode duurt 20 jaar. De huidige periode is 8 en duurt tot 2024, wanneer deze doorgaat naar nummer 9. Het periodenummer is altijd het krachtigste feng shui-nummer, goed of slecht. Het staat op de tweede plaats na uw Kua-nummer. In het geval van periode nummer 8 en periode nummer 9 zijn beide perioden zeer veelbelovend, dus je kunt beide nummers gebruiken voor ongelooflijk veel geluk.

Hoe u de kentekenplaat van uw auto kunt personaliseren

Niet in elke staat kunt u het kenteken van uw auto personaliseren. U moet bij uw plaatselijke kentekenplaatbureau van het Department of Motor Vehicles (DMV) informeren naar de wetgeving in uw land. Zelfs als gepersonaliseerde kentekenplaten zijn toegestaan, zijn er beperkingen aan wat u kunt personaliseren. U wilt er dus zeker van zijn dat u deze regels begrijpt, zodat u zeker weet dat u de gewenste kentekenplaat krijgt.

Wat als u de kentekenplaat van uw auto niet kunt personaliseren?

Als uw land personalisatie van kentekenplaten niet toestaat, is er altijd de voorplaat op uw auto aanwezig. De opties voor een frontplaat zijn onbeperkt, tenzij uw staat een specifieke wet heeft die frontplaten verbiedt. Er zijn veel websites die gespecialiseerd zijn in dit soort autoplaatontwerpen, zoals BuildASign.

  • Een oplossing voor een veelbelovend kenteken is door contact op te nemen met uw plaatselijke kentekenkantoor om te zien of u het kunt omruilen.
  • Een andere mogelijke oplossing is de aanschaf van een kentekenplaatframe. Deze zijn aanpasbaar en u kunt er cijfers op laten afdrukken in plaats van letters.
  • Sommige staten geven specifieke vergunningen af aan verschillende beroepen, zoals politie, artsen, ambulancepersoneel en gekozen functionarissen. Het is mogelijk om specifieke nummers op te vragen.

Feng Shui autonummerplaat

Je hebt acht cijfers om uit te kiezen met verschillende betekenissen voor je feng shui-autonummerplaat. U kunt deze cijfers in verschillende combinaties gebruiken om een zeer veelbelovende kentekenplaat te creëren.

Aanbevolen: