7 beste wasmachinereinigers voor krachtige frisheid

Inhoudsopgave:

7 beste wasmachinereinigers voor krachtige frisheid
7 beste wasmachinereinigers voor krachtige frisheid
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

ruikende wasmachine
ruikende wasmachine

Wasmachines worden vies! Als ze dat doen, wil je de beste wasmachinereiniger zoeken die er is. Ontdek wat de beste wasmachinereinigers zijn voor bovenladers, voorladers, schimmels, gevoelige huid en geurtjes.

Beste universele wasmachinereiniger

Bent u op zoek naar het beste van het beste als het gaat om wasmachinereinigers? Als u op zoek bent naar een uitstekende algemene wasmachinereiniger om al uw probleemgebieden te reinigen, dan is Affresh uw keuze.

Affresh wasmachinereiniger

Naast het verwijderen van schimmel en meeldauw, breekt Affresh vet en resten af voor slechts $ 6 voor drie tellen. Het wordt ook geleverd in een gebruiksvriendelijke tablet die u gewoon in de wasmachines van zowel de bovenlader als de voorlader gooit. Eenvoudiger kan het niet, en het heeft een aangename citroengeur. Hoewel de tablet handig is, gaat hij niet altijd volledig kapot en kan er vuil op de bodem van uw wasmachine achterblijven. Het kan een gedoe zijn, maar een andere cyclus kan het probleem oplossen. De recensies spreken voor zich: bijna 1.000 mensen geven dit product 4,7 sterren bij Walmart.

Affresh wasmachinereiniger
Affresh wasmachinereiniger

Beste wasmachinereinigers voor voorladers

Voorladerwasmachines zijn van hun eigen soort en gebruiken een specifiek type schoonmaakmiddel om ervoor te zorgen dat ze alle hoeken en gaten krijgen. Als je echter een wasmachine aan de voorkant hebt, dan wil je Tide pakken.

Tide Wasmachinereiniger

Als het om uw voorlader gaat, zoek dan naar een vertrouwde naam met Tide. Hun wasmachinereiniger wordt geleverd in vijf handige verpakkingen die je er meteen in kunt gieten voor $ 11. En het is effectief om kalkaanslag, resten, vlekken en geuren uit uw wasmachine aan de voorkant te verwijderen. Je kunt het ook maandelijks gebruiken om je wasmachine schoon te houden. Meer dan 100 recensenten gaven dit een indrukwekkende 4,7 sterren, waarbij één recensent het aanbeveelde voor ranzige wasmachines die nog nooit waren schoongemaakt. Voordat u dit op uw wasmachine probeert, moet u er rekening mee houden dat sommigen de geur na het schoonmaken te sterk vonden. Dit kan echter gemakkelijk worden verholpen door uw schone wasmachine een paar cycli te laten draaien om hem goed te spoelen.

Tide wasmachinereiniger
Tide wasmachinereiniger

Beste wasmachinereinigers voor geuren

Begint je wasmachine naar een natte hond te ruiken? Dan heb je wellicht een beetje een geurprobleem. Pak in dit geval Oxi Clean.

Oxi Clean Wasmachinereiniger

Oxi Clean is niet alleen geweldig voor de was; het is ook uitstekend voor een stinkende wasmachine, vooral de geurblaster-formule. De straalformule is niet alleen fosfaatvrij, maar werkt ook om smurrie en schimmel af te breken, waardoor die klassieke "natte honden" -geuren ontstaan. Het merkte ook op dat het veilig is voor septica en werkt in zowel voor- als bovenladers. Je kunt een viertal op Amazon krijgen voor ongeveer $ 4. Het heeft 4,6 sterren uit 16.000 recensies op Amazon, maar sommigen vonden de geur van de geurblaster overweldigend. Daarom moet je misschien wat azijn in de wasmachine doen om de Oxi Clean-geur te verwijderen.

Oxi Clean Wasmachinereiniger
Oxi Clean Wasmachinereiniger

Beste wasmachinereinigers voor schimmel

Schimmels en bacteriën kunnen een groot probleem vormen in uw wasruimte. Daarom heb je misschien wat extra vechtkracht nodig om ze uit je wasmachine te slaan. Een van de beste wasmachinereinigers om deze ziektekiemen te doden is HIWILL.

HIWILL Wasmachinereiniger

Met een voorraad voor 12 maanden voor slechts $ 15 op Amazon, verdrijft HIWILL niet alleen bacteriën en schimmels uit het park, maar krijg je ook meer waar voor je geld. HIWILL bevat biologische enzymen en antibacteriële middelen om bacteriën en schimmels af te breken, waardoor geurtjes en vuil in uw wasmachine ontstaan. Het is ook ongeparfumeerd, dus het laat geen parfumgeur achter. Hoewel HIWILL aangeeft dat het geschikt is voor hoogefficiënte, voorladers en bovenladers, hebben sommige gebruikers gemerkt dat het minder effectief is voor bovenladers. Bovendien moet je voor vuile wasmachines de smurrie die HIWILL heeft opgegraven wegvegen voordat je kleding wast. Het kreeg echter 4,5 sterren van meer dan 1.000 recensenten.

Beste wasmachinereiniger voor hard water

Hard water en kalkaanslag op wasmachines gaan hand in hand. Dus als u hard water heeft, is het mogelijk dat een oude wasmachinereiniger het niet aankan. Je hebt iets krachtigers nodig, zoals Glisten.

Glinsteren

Glisten wordt geleverd in vloeibare vorm en heeft een prijskaartje van ongeveer $ 20 voor drie flessen bij Walmart. Met drie toepassingen per fles reinigt u uw wasmachine voor minder dan $ 2. Het raakt de opbouw van mineralen en kalkaanslag hard. Het richt zich niet alleen op uw trommel, maar ook op afzettingen op uw afdichtingen en op moeilijk bereikbare plaatsen. Home Depot-recensenten gaven dit product 4,3 sterren, waarbij één recensent opmerkte dat een wasmachine-technicus het had aanbevolen. Maar zoals de meeste wasmachinereinigers laat het een geur achter.

Glisten Washer Magic Wasmachinereiniger en Deodorant
Glisten Washer Magic Wasmachinereiniger en Deodorant

Beste wasmachinereiniger voor bovenladers

Als je een bovenlader hebt, moet je je wasmachine nog steeds schoonmaken. Als u tot over uw oren zit met een residuprobleem in uw wasmachine met bovenlader, denk dan aan Clorox.

Clorox Wasmachinereiniger

Als je van die bleekgeur houdt, dan is dit misschien wel de wasmachinereiniger voor jou. Clorox gebruikt de reinigende en desinfecterende kracht van bleekmiddel om vuil, vet en resten uit uw wasmachine met bovenlader te verwijderen. En de vloeibare vorm maakt het gemakkelijk om toe te voegen aan uw wasmachine met bovenlader. Clorox levert u ongeveer $ 5 op voor vijf toepassingen, waardoor het ook kosteneffectief is. Recensenten op TrueValue gaven het ook 4,9 sterren.

Beste wasmachinereiniger voor de gevoelige huid

Als jij of je gezin een gevoelige huid of allergieën heeft, weet je dat je niet zomaar een oud schoonmaakmiddel in de wasmachine kunt gooien. In dit geval moet u speciale aandacht besteden aan de ingrediëntenlijst. Gelukkig biedt Eco-Gals je een oplossing.

Eco-Gals Eco Swilz Eco-vriendelijke wasmachinereiniger

Een jaarvoorraad Eco-Gals Eco Swirlz wordt geleverd in gebruiksvriendelijke tabletten voor alle soorten wasmachines. Het levert u ook $ 15 op voor een jaarvoorraad. Hoewel het actieve ingrediënt, natriumpercarbonaat, vergelijkbaar is met dat van de concurrentie, bevat Eco Swirlz geen geurstoffen, gluten, nikkel of veel voorkomende allergeen die irriterende stoffen veroorzaken. Bovendien werd het door Skin Safe gerangschikt als beste voor de gevoelige huid. Het is echter alleen online beschikbaar.

Hoe u de beste wasmachinereiniger kiest

Als het gaat om het kiezen van de beste wasmachinereiniger voor uw machine, zijn er een paar dingen waar u aan moet denken. De meeste producten werken om geuren, bacteriën en schimmels te elimineren. U wilt echter een paar vragen overwegen voordat u een keuze maakt.

  • Wat is het specifieke probleem dat u ondervindt met uw wasmachine? Heeft u een algehele reiniger nodig of een reiniger die hard water of vet aanpakt?
  • Ben je gevoelig voor geuren? Als dat zo is, kun je een geurvrije optie overwegen.
  • Bent u of uw gezin gevoelig voor allergenen? Een reiniger voor de gevoelige huid werkt wellicht beter voor u.

Het is belangrijk om al uw opties te overwegen bij het kiezen van de beste wasmachinereiniger voor u en uw gezin.

Hoe vaak moet u uw wasmachine schoonmaken?

Het lijkt vreemd dat wasmachines vuil worden, maar dat is wel zo. Daarom zijn deze reinigingsmiddelen ontworpen om één keer per maand te worden gebruikt om uw machine schoon en geurvrij te houden.

Natuurlijke wasmachinereinigers

Commerciële schoonmaakmiddelen zijn geweldig en zo, maar ze bevatten allemaal chemicaliën. Als je op zoek bent naar een meer natuurlijke manier om je wasmachine schoon te maken, kijk dan eens in je voorraadkast. Zuiveringszout en witte azijn kunnen een krachtige vet- en residubestrijder zijn als het gaat om het schoonmaken van je wasmachine.

Uw wasmachine effectief reinigen

Er zijn veel topmerken die je wasmachine sprankelend kunnen maken. Ervoor zorgen dat uw wasmachine schoon en gedesinfecteerd is, is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat uw wasgoed er fris uitziet.

Aanbevolen: