Blue Gold Cleaner: gids voor veilige en krachtige reiniging

Inhoudsopgave:

Blue Gold Cleaner: gids voor veilige en krachtige reiniging
Blue Gold Cleaner: gids voor veilige en krachtige reiniging
Anonim
Vrouw die een houten vloer dweilt
Vrouw die een houten vloer dweilt

Op zoek naar een industriële reiniger die je thuis kunt gebruiken? Blauw Goud is het antwoord. Blue Gold Industrial Cleaner is een niet-giftige, geconcentreerde reiniger die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Lees meer over wat Blue Gold Industrial Cleaner is, hoe u het moet gebruiken en de veiligheidsfeiten.

Wat is Blue Gold industriële reiniger?

Misschien heb je de naam Blue Gold gehoord. Misschien niet. Maar voor het geval u niet bekend bent met Blue Gold-reinigers: het is een vloeibare, in water oplosbare reiniger die in geconcentreerde vorm verkrijgbaar is. Omdat het geconcentreerd is, moet je Blue Gold met water mengen. De verhouding van het mengsel hangt af van wat je schoonmaakt. U kunt het bijvoorbeeld in een winkel in een meer geconcentreerd mengsel gebruiken dan thuis. Bovendien is het een effectieve multifunctionele reiniger.

De kracht van Blue Gold Cleaner

Dus wat doet Blauw Goud? Nou, het doet eigenlijk best veel. Het verwijdert aanslag en vuil van verschillende oppervlakken zonder het oppervlak te beschadigen. Volgens de maker van Blue Gold, Modern Chemical, kan het veilig geverfde oppervlakken, rubber, siliconen, metaal, leer, tapijt, isolatie van elektrische bedrading en vele andere materialen reinigen. In tegenstelling tot andere krachtige reinigers kan het aluminium reinigen zonder corrosie te vertonen.

Meer waar voor je geld

Blue Gold reiniger is niet alleen een veelzijdige industriële reiniger, maar ook zuinig. Waarom? Nou, Blauw Goud is geconcentreerd, dus met een beetje kom je al een heel eind. Dat betekent dat je het voor elke klus naar behoefte kunt mixen, waardoor het langer meegaat. Hoewel 32 ounces je op Amazon misschien 22 dollar kost, bedragen de kosten per bruikbare gallon minder dan een dollar als het in de aanbevolen concentratie van 5% wordt gebruikt. En het heeft een lange houdbaarheid.

Niet-giftige reiniger

Modern Chemical merkt op dat het product vermeld staat als niet-giftig, niet-corrosief en niet-ontvlambaar. Bovendien staat elk ingrediënt dat wordt gebruikt om Blue Gold te maken op de TSCA-inventarislijst. Het heeft geen biologisch zuurstofverbruik en geen vluchtige organische stoffen.

Waar wordt blauw goud gebruikt?

Blue gold is een veelzijdige industriële reiniger met verschillende toepassingen. Volgens Modern Chemical kan deze reiniger in verschillende toepassingen worden gebruikt, waaronder de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector, het duiken, de elektronica, irrigatie en nutsvoorzieningen. Je kunt het echter ook thuis gebruiken.

Blauw goud gebruiken in je huis

Je kunt Blue Gold in alle ruimtes van je huis gebruiken, afhankelijk van je behoeften en concentratie.

  • Lichte reiniging:Maak een 1:32 mengsel van Blue Gold en water om airconditioners, tuinmeubilair, koffiepotten, vloeren, schimmel in de badkamer en zeepresten.
  • Gematigde reiniging: Meng een 1:20 mengsel van Blauw goud met water voor het verwijderen van krijtstrepen, het reinigen van terrassen, het verwijderen van was en het ontvetten van trottoirs.
  • Heavy Cleaning: Maak een 1:3 mengsel van Blue Gold en water voor het verwijderen van olie op de oprit, het ontvetten van uw oven en het schrobben van een barbecuegrill.
  • Tapijtreiniging: Voeg 1 keer Blue Gold toe aan een liter water en gebruik het in uw tapijtreiniger om uw tapijten schoon te maken.

Blue Gold Cleaner Informatie over consumentenveiligheid

Hoewel Blue Gold Cleaner wordt vermeld als een niet-giftige en veilige reiniger, kunt u enige gevareninformatie vinden op het veiligheidsinformatieblad. Omdat dit product diethyleenglycolmonobutylether en dinatriumtrioxosilicaat bevat, zijn er enkele opmerkelijke waarschuwingen.

  • Deze reiniger kan giftig zijn als de mist wordt ingeademd.
  • Het kan irritatie van de huid veroorzaken en handschoenen worden aanbevolen.
  • Contact met de ogen kan leiden tot oogirritatie en schade.
  • Inslikken van het product is giftig en vereist dat de gifbestrijding wordt ingeschakeld.

Daarom is het belangrijk om deze en andere giftige chemicaliën buiten het bereik van kinderen te houden. Zoals met alle industriële reinigingsmiddelen moet Blue Gold met zorg worden gebruikt.

Een industriële reiniger die u thuis kunt gebruiken

Hoewel Blue Gold Cleaner is ontworpen voor het reinigen en ontvetten van grote machineonderdelen, kunt u het ook thuis gebruiken. Omdat het in een geconcentreerde formule zit, gaat het lang mee en staat het vermeld als niet-giftig. Volg echter, zoals bij elke commerciële reiniger, de veiligheidsaanbevelingen bij het gebruik.

Aanbevolen: