Feng Shui-haansymbolen voor welzijn en welvaart

Inhoudsopgave:

Feng Shui-haansymbolen voor welzijn en welvaart
Feng Shui-haansymbolen voor welzijn en welvaart
Anonim
Haan standbeeld
Haan standbeeld

Feng shui-haansymbolen kunnen worden gebruikt om uw gelukssectoren voor gezondheid en welvaart te activeren. De haan is een veelbelovend feng shui-symbool met verschillende betekenissen van voorspoed, geluk en specifieke feng shui-toepassingen voor professionele bescherming en carrièrebescherming.

Effectief gebruik van het Feng Shui-haansymbool

De haan is een effectief feng shui-symbool wanneer hij in specifieke bagua-sectoren wordt geplaatst. Als je carrière- en persoonlijke problemen ervaart, vooral problemen die van invloed zijn op je professionele reputatie, biedt feng shui een snelle oplossing met dit Chinese dierenriemdier.

Gunstige plaatsingen voor Feng Shui-haansymbolen

Het haan-element is van metaal. Dit betekent dat u rekening moet houden met het element van de sector waarin u de haan wilt plaatsen. Houd bij het maken van deze keuzes de productieve cyclus in gedachten. Een metaal- of waterelement is de beste sector om een haan te plaatsen.

Deze omvatten het volgende:

  • Plaatsing in de Noordwest-sector (metaal) zal je mentorgeluk vergroten.
  • Plaatsing in de westelijke sector (metaal) zal het geluk van je nakomelingen vergroten. Dit is vooral handig bij disciplineproblemen bij kinderen.
  • Een plaatsing in de zuidwestelijke sector (aarde) zal de banden van uw huwelijk/romantische relatie versterken.
  • Een plaatsing in de Noordelijke sector (water) zal je carrière versterken en je aanmoedigen om assertief te zijn bij het beklimmen van de bedrijfsladder.
  • Plaatsing in de noordoostelijke sector (aarde) kan uw onderwijsdoelen een boost geven, zoals het afleggen van examens, het aanvragen van een studiebeurs, het aanvragen van uw droomuniversiteit en elke wens of elk doel dat academisch gerelateerd is.

Vergroot uw welvaart met een gouden haan

In feng shui wordt aangenomen dat een gouden haan je overvloed en voorspoed kan activeren. Plaats de haan in een van de veelbelovende sectoren. Je kunt een haan op een eettafel plaatsen die in een van de veelbelovende sectoren v alt. Je wilt de feng shui-regels volgen door een spiegel te plaatsen die de eettafel weerspiegelt en je overvloed verdubbelt.

Gebruik een Feng Shui-haanbeeldje om kantoorroddels te stoppen

Het meest voorkomende gebruik van een haanbeeldje is om roddels op kantoor te stoppen en je te beschermen tegen achterbakse kantoorpolitiek. Als u het slachtoffer wordt van politieke roddels of kwaadaardige aanvallen op uw reputatie op het werk, kan een haanbeeldje dit tegenhouden. Dit is vooral effectief als remedie voor iedereen die in een open ruimte werkt zonder scheidingswanden/cabines waar bureaus in rijen achter elkaar staan. Als de roddels hevig zijn, wil je misschien investeren in een groot haanbeeldje.

Feng Shui plaatsing van een haanbeeldje

Je moet je feng shui-haan zo plaatsen dat deze schuin naar de ingang van het kantoor wijst. Hierdoor kan hij alle roddels wegpikken die op je afkomen. Dit voorkomt dat de negatieve energie je bereikt, waardoor deze niet meer op gang komt.

Beste plaatsing voor een Feng Shui-haanfoto

Een groot schilderij van een haan kan worden gebruikt in plaats van een beeldje. Hang of plaats de haanfoto direct achter je bureau en stoel of aan de muur naast je. In beide posities kan de haan beoordelen wie er aan het roddelen is en u problemen op het werk bezorgt, zodat hij kan beginnen met pikken om het roddelen en de problemen uit te roeien.

Wat de Feng Shui-haan symboliseert

Als je weet wat de feng shui-haan symboliseert, kun je meer waardering krijgen voor deze feng shui-remedie. Wanneer u een haan voor uw kantoor uitkiest, zorg er dan voor dat deze een grote klep heeft, zodat u de roddelaars kunt wegpikken.

houten haanbeeldje
houten haanbeeldje

Fysieke eigenschappen en kenmerken van Feng Shui-hanen

Zorg ervoor dat de haan die je kiest een grote kroon heeft. Zowel opvallende kenmerken als attributen maken uw rooter-symbool formidabel.

  • De kroon toont literaire passie en passie voor leren.
  • Sporen aan de poten van de haan onthullen een dappere, sterke en moedige geest.
  • De haan is betrouwbaar en kraait elke dag om de dageraad aan te kondigen.
  • De haan is trouw en verzaakt nooit aan zijn plichten.
  • De haan heeft een krachtig yang-element.
  • De haan bezit de warmte en het leven dat overal in het universum te vinden is.

Feng Shui-haan voor huwelijkstrouw

De haan is een symbool van trouw in een huwelijk. U kunt profiteren van dit symbool door een haanbeeldje zo te plaatsen dat het schuin tegenover de hoofdingang van uw huis staat. Er wordt aangenomen dat deze plaatsing uw huwelijk beschermt tegen buitenechtelijke affaires.

Handige tips voor het Chinese dierenriemteken Haan

In de Chinese astrologie wordt aangenomen dat degenen die geboren zijn onder het teken van de haan, doordrenkt zijn met veel geluk. Dit betekent dat er een groot potentieel is voor de haan om bekendheid te verwerven en het respect te oogsten van zowel collega's als superieuren.

gouden haan
gouden haan

West is de richting van de haan

Het westen is de richting voor het sterrenbeeld haan. U kunt een haanbeeldje of schilderij op de westelijke muur van uw woonkamer of kantoor plaatsen om uw persoonlijke rijkdom en overvloed te vergroten. Haan en konijn zijn natuurlijke vijanden.

Een paar dingen die je niet moet doen voor Feng Shui-haansymboolplaatsingen

Soms geloven mensen dat meer beter is als het gaat om feng shui-behandelingen. Ze vergeten dat feng shui helemaal draait om het in evenwicht brengen van chi-energieën.

  • Je moet nooit meer dan één haan gebruiken, omdat de yang-energieën te groot worden en conflicten en onrust veroorzaken.
  • Je wilt geen haan in een badkamer plaatsen, omdat dit de ongunstige chi van afvalwater zal vergroten.
  • Je moet nooit een haan in een slaapkamer plaatsen, omdat de yang-energie zo krachtig is dat het een onbalans in de chi-energie zal veroorzaken en een rusteloze slaap zal veroorzaken.
  • Je mag een haan nooit op de grond plaatsen, aangezien dit als een respectloze plaatsing wordt beschouwd.
  • Een haan mag nooit in een rommelige kamer of huis worden geplaatst, omdat hij de negatieve en stagnerende chi-energie zal versterken.

Feng Shui-haansymbolen en hoe u ze het beste kunt gebruiken

Er zijn veel manieren waarop je kunt profiteren van de krachtige, veelbelovende energieën van het feng shui-roost-symbool. Bepaal welk gebruik het beste bij uw behoefte past en gebruik deze feng shui-remedie niet te veel.

Aanbevolen: