10 grappigste gezinsvriendelijke cabaretiers

Inhoudsopgave:

10 grappigste gezinsvriendelijke cabaretiers
10 grappigste gezinsvriendelijke cabaretiers
Anonim
Lachen om stand-up comedian
Lachen om stand-up comedian

Het hele gezin kan lachen tot ze huilt als ze naar zuivere cabaretiers luisteren. Kijken naar gezinsvriendelijke stand-upcomedy is een geweldige manier om uw gezinsavond of een regenachtige middag door te brengen.

1. Jim Gaffigan

Komediant Jim Gaffigan is een van de bekendste stand-upcomedians in de branche. Met negen specials, drie boeken en een streaming televisieshow heeft Gaffigan het echtgenoot- en vaderschap tot iets gemaakt waar iedereen grappen over kan maken. Vijf van zijn albums zijn genomineerd voor Grammy Awards.

2. Brian Regan

Brian Regan verschijnt regelmatig in late night-shows en tours in comedyclubs, naast zijn vele specials. Hij was 28 keer in de Late Show met David Letterman en was de eerste cabaretier die in 2015 een live Comedy Central-special uitzond. Vanity Fair noemt Regan "the Funniest Stand-Up Alive" in hun profiel.

3. Wambui Bahati

Inspirerende spreker en cabaretier Wambui Bahati's komedie richt zich op grappen en verhalen die ze graag met iedereen wil delen. Ze heeft stand-up gedaan in de beroemde Gotham Comedy Club in New York City en werd tweede in een komediewedstrijd in New York in 2011.

4. Henry Cho

Henry Cho vindt humor als een zelfbenoemde 'komiek die een christen is'. Zijn Netflix-special uit 2006 What's That Clickin' Noise? heeft veel lof gekregen van veel kijkers, waaronder één die zei: "Henry's komediestijl was iets waar mijn hele familie van hield, van jong tot oud. Eindelijk! Diverse, zuivere humor!" Cho's komedie concentreert zich op zijn gezin en zijn leven opgroeien in het Zuiden.

5. Bot Hampton

Bone Hampton is een cabaretier die het grootste deel van zijn carrière de rondes maakt van kerken naar comedyclubs. Hij won in 2013 de GMA Dove Award voor Comedian of the Year en was gastheer van de prijsuitreiking in 2015. Hampton was in 2018 ook te zien in America's Got Talent. Hij leed onlangs aan nier- en congestief hartfalen, waardoor zijn comedycarrière in de problemen kwam. aan de zijlijn.

6. Carlos Oscar

De Grable Group erkent Carlos Oscar als een "hilarische" zuivere komiek, en met goede reden. In 2012 werd Oscar uitgeroepen tot de eerste Princess Cruises Entertainer of the Year. Carlos Oscar, een veteraan van de Amerikaanse luchtmacht, vindt de humor in zijn dagelijks leven dankzij zijn zuivere komedie en humor.

7. Michael Jr

In 2016 won Michael Jr. de GMA Dove Comedian of the Year-prijs. Hij heeft twee specials en is zowel overdag als 's avonds in talkshows te zien geweest. De Grable Group noemde hem een van de beste stand-up comedians.

8. Marty Simpson

Marty Simpson was in 2012 de winnaar van The Clean Comedy Challenge. Simpson biedt gezinsvriendelijke komedie die een groot publiek aanspreekt, vooral sportfans. Hij is te zien geweest op ESPN en schrijft goed ontvangen sportcolumns. Simpson organiseert een Facebook-discussie genaamd Marty's Hang Time, waarin vaak andere schone komieken worden getoond.

9. Ron G

Ron G heeft een "toewijding aan zuivere humor" en hij heeft bewezen dat je niet vies hoeft te zijn om grappig te zijn. Ron is finalist in seizoen zes van Last Comic Standing en toert regelmatig door het land en organiseert een wekelijkse comedyshow op zondag, naast het winnen van talloze andere prijzen.

10. Chonda Pierce

Comédienne Chonda Pierce is geen lichtgewicht als het gaat om countrykomedie en heeft vijf gouden en drie platina-albums verdiend van de Recording Industry Association of America. Ze heeft verschillende boeken geschreven en wordt genoemd als een van Pure Flix's lijst van zuivere christelijke komieken. Pierce heeft verschillende boeken geschreven en haar show over het overwinnen van depressies, getiteld Chondra Pierce: Laughing in the Dark, was zo populair tijdens de show van één avond dat er nog eens 800 theaters in zaten.

Schone komedie voor iedereen

Gezinsvriendelijke cabaretiers zijn leuk voor iedereen van 5 tot 105 jaar. Zelfs onder pure cabaretiers zijn er veel verschillende persoonlijkheden en stijlen, dus probeer er een paar en je zult zeker iemand vinden die jou maakt buiklachen de hele nacht.

Aanbevolen: