Hoe u uw zakelijke entree kunt Feng Shui

Inhoudsopgave:

Hoe u uw zakelijke entree kunt Feng Shui
Hoe u uw zakelijke entree kunt Feng Shui
Anonim
Mannelijke winkeleigenaar die een open bord ophangt
Mannelijke winkeleigenaar die een open bord ophangt

Weten hoe u feng shui-principes kunt toepassen op de entree van uw bedrijf is van cruciaal belang voor succesvolle ondernemers. U kunt de omzet verhogen en de bedrijfsgroei ondersteunen wanneer u uw zakelijke entree feng shui gebruikt met behulp van bewezen tips.

1. Verborgen gifpijlen

Een van de schadelijkste dingen voor een bedrijf is een gifpijl. Om verborgen gifpijlen te identificeren, hoeft u alleen maar binnen de ingang van uw bedrijf te staan en naar buiten te kijken. Laat je aandacht zo ver mogelijk naar links en zo ver naar rechts reizen.

  • Wat zie je in je gezichtsveld? Belemmert iets uw zicht?
  • Bevindt uw bedrijf zich aan het einde van een straat (T-splitsing)?
  • Wijst een van de daklijnen van de aangrenzende gebouwen naar uw ingang?
  • Zijn er elektriciteits- of straatlantaarnpalen of -torens tegenover uw ingang?

Remedies voor zakelijke gifpijlen

Feng shui biedt verschillende remedies tegen gifpijlen. U kunt er een paar proberen die specifiek zijn voor een bedrijf dat last heeft van gifpijlen. Deze remedies maken gebruik van kompasrichtingen en de destructieve cyclus. Dit betekent dat het gebruikte element het element dat aan een specifieke sector is toegewezen, zal vernietigen. Naast het element kun je de kleur gebruiken die aan de sector is toegewezen.

Oost of Zuidoost

Maak een muur van metalen roosters, zoals een rooster dat tussen je ingang en de gifpijl kan worden geplaatst. Je kunt deze muur een metaalkleur geven, grijs/zilver of goud/brons.

Zuid

Een muur met stromend water aan de kant die naar de gifpijl is gericht, kan een gifpijl tenietdoen. Je zou de watermuur kunnen vervangen door een fontein voor de muur. Zorg ervoor dat de fontein naar boven spuit om de negatieve energie te verspreiden die door de gifpijl wordt gecreëerd.

Waterstandbeeld
Waterstandbeeld

Zuidwest of Noordoost

Je kunt een haag met doornige planten planten tussen je ingang en de aanstootgevende gifpijl. Laat het minstens anderhalve meter hoog worden. Je moet de heg netjes gesnoeid houden. Je kunt ook bomen in oneven aantallen planten.

West of Noordwest

Een muur helpt het gifpijleffect vanuit het westen of noordwesten te verspreiden. Voor een extra boost kun je de muur kersenrood schilderen. Een geweldig neveneffect is dat de kleur ervoor zorgt dat klanten uw bedrijf heel gemakkelijk kunnen vinden.

Noord

Je kunt een bakstenen muur bouwen die ongeveer anderhalve meter hoog is. Landschap voor de muur met een bermgebied, dat drie of vijf boombeplantingen ondersteunt.

Alternatieven voor muren

Als je geen muur kunt bouwen, geen haag kunt planten of een berm kunt toevoegen, kun je plantenbakken gebruiken die gevuld zijn met hoge planten of kleine bomen. Als de gemeentelijke verordeningen het plaatsen van plantenbakken verbieden, kunt u een veelzijdig kristal boven de toegangsdeur van uw bedrijf hangen, hoog genoeg zodat het klanten niet hindert bij het binnenkomen en verlaten van uw bedrijf.

2. Verlichting om bedrijven aan te trekken

Verlichting is de meest effectieve feng shui-tool om veelbelovende chi-energie naar uw bedrijf te lokken. Er zijn verschillende plaatsen waar u goede verlichting wilt behouden. Zorg ervoor dat u alle doorgebrande lampen vervangt.

  • Je kunt aantrekkelijke armaturen gebruiken die rijkdom en hoge kwaliteit uitstralen. Goud of zilver is een goede metaalkleur voor zakelijke armaturen.
  • Buitenmuurkandelaars aan weerszijden van uw toegangsdeur(en) moeten 24/7 ingeschakeld blijven om goede yang-energie voor uw bedrijf aan te trekken.
  • Landschapsverlichting kan op een timer of lichtgevoelige meter worden geplaatst om uw bedrijf te verlichten wanneer het donker is.
  • Je hebt een of twee lampen nodig die op het bedrijfsbord en de ingang van je gebouw schijnen!
  • Een mix van opties voor binnenverlichting in uw entree, zoals een kristallen kroonluchter, wandkandelaars, tafellampen en staande lampen, trekt chi-energie aan.

3. Uw entree inrichten

Uw bedrijfsingang moet mooi aangelegd, brandschoon en zorgvuldig ontworpen zijn om uitnodigend te zijn. U kunt grote commerciële plantenbakken gebruiken voor ronde of ovale bladplanten (geen puntige bladeren) die u kunt afwisselen met seizoensbloemen. Zorg ervoor dat je deze opgeknapt houdt door gebruikte bloemen dood te maken. Definieer en kader de ingang met identieke planten/plantenbakken die aan weerszijden van de deur(en) worden geplaatst, buiten het pad van de klanten. Als de vloerruimte buiten beperkt is, gebruik dan een paar hangende manden met één aan elke kant van de toegangsdeur.

4. Entree- of ontvangstruimte

Eerste indrukken zijn essentieel voor uw bedrijf. U wilt dat klanten het prettig vinden om in uw ruimte te zijn en niet meer weg willen. De ontvangstruimte van een bedrijf of de voorruit van een winkel moet vrolijk en energiek zijn met passende decoratieve voorwerpen en kunstwerken om uw geluk te vergroten.

  • Zorg ervoor dat al uw meubels schoon zijn en dat de bekleding niet versleten is of gerepareerd moet worden. Herstofferen of investeren in nieuw meubilair.
  • De vloer moet schoon zijn en in uitstekende staat verkeren. Hardhouten of vinylvloeren moeten gepolijst zijn en vrij van slijtplekken.
  • Tapijt en vloerkleden moeten zo vaak als nodig worden gestofzuigd om toonbaar te blijven, vooral als er veel voetverkeer is.
  • Plaats levende planten (geen puntige bladeren) strategisch in de oostelijke, zuidoostelijke en zuidelijke hoeken/gebieden van uw entree/ontvangstruimte. Je kunt ook geurige kruiden gebruiken.
  • Verse bloemen op de receptie of aan de kassa zorgen voor een levendige sfeer die uw klanten zullen waarderen.
Receptie of incheckruimte
Receptie of incheckruimte

5. Rommelvrije zone

Je hele bedrijf moet vrij zijn van alle rommel. Dit kan zoiets simpels zijn als het vaker dan één keer per dag legen van vuilnisbakken, of het regelmatig rechttrekken van tijdschriften of boeken in een wacht- of ontvangstruimte.

Rommel berooft je van geld

Rommel zorgt ervoor dat alles stagneert. Geen enkele ondernemer wil een stagnerend bedrijf. Je kunt dit voorkomen door een checklist voor opruimen te gebruiken. U wilt de vooringang schoon houden, ook al moet er meer dan één keer per dag worden geveegd of gestofzuigd. Dit gebied moet altijd vrij zijn van vuil en puin. Glazen deuren en ramen moeten schitteren.

6. Bureauplaatsing

Als uw bureau zich in de entreeruimte van uw bedrijf bevindt, is het belangrijk dat uw bureau in de commandopositie wordt geplaatst. Dit betekent dat u iedereen wilt kunnen zien die uw bedrijf binnenkomt. Ga nooit met uw rug naar de hoofdingang zitten. Er zijn een paar configuraties waarmee u kunt profiteren van feng shui-kantoorindelingen.

7. Genereer Yang-energie met water

Yang-energie is actieve en creatieve chi-energie die een bedrijf moet hebben om te kunnen floreren. U kunt deze veelbelovende energie opwekken door een waterfontein of aquarium toe te voegen in de oostelijke (gezondheid), zuidoostelijke (rijkdom) of noordelijke (carrière) sector van uw entree/ontvangstruimte. Houd het water altijd vers en vervang het in fonteinen en aquaria. Vervang dode vissen onmiddellijk.

Vrouw op werkstation
Vrouw op werkstation

8. Creëer een rijkdomvaas

U kunt een welvaartsvaas maken om op te bergen in een kantoorkast of het dichtst bij de ingang van uw bedrijf. Dit is een geheime feng shui-geldmagneet die aan het zicht moet worden onttrokken en moet worden bewaard op een plek waar hij niet gestoord kan worden. Je kunt hem in de noordelijke (carrière) of zuidoostelijke (rijkdom) hoek van de ingang plaatsen. Foyer of ontvangstruimte.

9. Gebruik uw Kua beste aanwijzingen

Je kunt je kua-nummer berekenen om je vier beste richtingen te onthullen. Het ideaal is dat de kijkrichting van uw gebouw in een van deze vier richtingen ligt. Als dit echter niet het geval is, kunt u nog steeds met uw gezicht naar de beste richting kijken terwijl u werkt, over deals onderhandelt en met klanten werkt.

10. Activeer carrière- en welvaartselementen

Je kunt verder gaan dan een waterfontein of aquarium om andere gebieden te activeren die belangrijk zijn voor het succes van je bedrijf. U kunt bijvoorbeeld een of twee kristallen plaatsen om uw onderwijssector (noordoosten) te activeren en onderwijsmogelijkheden aan te trekken om uw bedrijf vooruit te helpen. Als je een mentor nodig hebt, plaats dan een metalen voorwerp, zoals een metalen wandmedaillon, op de noordwestelijke muur van je kantoor.

Close-up van paars mineraal
Close-up van paars mineraal

11. Geuren voor rijkdom en roem

U kunt etherische oliën uit aromatherapie gebruiken om uw bedrijf te voorzien van aangename geuren om rijkdom aan te trekken. Kies een aangename geur, zoals citroengras (rijkdom) of pepermunt (roem en reputatie).

12. Muziek voor goede Feng Shui-vibes

Je kunt veelbelovende chi-energie aantrekken door de juiste soort muziek te spelen. Je wilt onopvallende achtergrondmuziek. Er is specifieke feng shui-muziek die je kunt spelen, afhankelijk van de sector, om te helpen bij het activeren van het heersende element.

Tips voor hoe u Feng Shui uw zakelijke entree kunt geven

Feng shui-tips kunnen u leren hoe u een veelbelovende entree voor uw bedrijf kunt creëren. U voelt onmiddellijk het verschil in energie en plukt al snel de gunstige resultaten in uw bedrijf.

Aanbevolen: