Leuke ideeën voor een gezinsavondje uit voor alle leeftijden

Inhoudsopgave:

Leuke ideeën voor een gezinsavondje uit voor alle leeftijden
Leuke ideeën voor een gezinsavondje uit voor alle leeftijden
Anonim
Leuk familie-avondje uit
Leuk familie-avondje uit

Als je erop uit wilt gaan en samen plezier wilt hebben, probeer dan een gezinsavond die onverwacht en ongewoon is. Plan uw gezinsavond op een tijdstip dat voor iedereen goed uitkomt, zodat jullie allemaal een leuke tijd kunnen hebben.

Escape Room

Als je de escape room-rage nog niet hebt ontdekt, is dit het moment! U moet een bedrijf vinden dat ze bij u in de buurt host en u kunt verwachten ongeveer $ 15 tot $ 30 per persoon te betalen. Het uitgangspunt is dat jullie allemaal samen in een kamer opgesloten zitten en de aanwijzingen moeten oplossen om eruit te komen. Veel escape rooms zijn gemaakt voor groepen van elke grootte of leeftijd, maar sommige hebben kamers die speciaal zijn ontworpen voor jongere kinderen of tieners. Je kunt zelfs thuis je eigen escape room maken.

Steen, papier, schaar, diner

Verander een gewoon diner in een hevige competitie als je Steen, Papier, Schaar speelt voor je diner. Kies een volgorde, van jong tot oud, om te beginnen. Neem elke beslissing, zoals waar u heen gaat, welke drankjes u wilt bestellen, welk eten u wilt bestellen en of u een dessert wilt krijgen met behulp van het eenvoudige spel. De eerste twee spelers strijden om beslissing nummer één en de winnaar mag de uiteindelijke keuze maken. De verliezer van elke ronde neemt het bij elke opeenvolgende beslissing op tegen de volgende speler.

Familie verf-/knutselavond
Familie verf-/knutselavond

Familieverf/knutselavond

Hoewel er veel verfavondevenementen zijn die gepaard gaan met alcoholische dranken, zijn er ook veel gericht op kinderen en gezinnen waar geen alcohol bij zit. Als je geen evenement in de buurt kunt vinden, werk dan samen met andere gezinnen en neem je eigen spullen mee om bijpassende canvassen te maken. Je kunt bijvoorbeeld leren een vis op een canvas te tekenen en vervolgens elk lid er een laten schilderen en ze als school aan elkaar ophangen.

Visserijcharter

De ideale vistijden zijn de vroege ochtenden en avonden, dus waarom zou u het hele gezin niet meenemen op een vischarter? Het charterbedrijf zorgt voor al het materiaal en haakt de vis zelfs voor je, zodat iedereen ze om de beurt kan binnenhalen. Deze activiteit kan kostbaar zijn, maar dankzij de hulp van experts kun je hele grote vissen vangen en je eigen vis behouden. trek.

Zonsondergangpeddel

Je kunt bij veel outdoorwinkels of jachthavens kano's, kajaks en paddleboards huren. Sommigen organiseren zelfs avond- of zonsondergang-paddle-evenementen waarbij ze groepen door een specifiek gebied leiden. Als je jongere kinderen hebt, kies dan voor een kajak of kano voor twee personen, zodat je een kleintje bij je kunt houden. Oudere tieners zullen misschien genieten van de uitdaging van paddleboarden.

Tandemfietstocht

Beleef ouderwets plezier met een tandemfietstocht. Zoek naar een winkel die deze fietsen verhuurt voor twee of meer rijders. Jullie zullen allemaal moeten samenwerken en opnieuw moeten leren fietsen terwijl jullie samen een gebied verkennen. Als je geen tandemfiets kunt vinden, zoek dan naar andere ongebruikelijke vormen van groepsvervoer, zoals een waterfiets, golfkar of een surrey.

Sleepover House Swap

Nodig je beste familievrienden uit om deel te nemen aan een nachtelijke huizenruil. Elk gezin brengt de avond door en slaapt een nacht bij de ander. De pure nieuwigheid van ergens anders zijn kan heel leuk zijn. Zorg ervoor dat u de favoriete snacks van uw gezin in voorraad heeft en haal de games tevoorschijn die u het meest speelt, zodat uw vrienden net als u kunnen leven terwijl ze bij u thuis zijn.

Begraafplaats wandeling
Begraafplaats wandeling

Begraafplaatswandeling

Hoewel het misschien griezelig lijkt, kan een avondwandeling over de begraafplaats leuk zijn, aangezien het nog niet helemaal donker zal zijn. Gezinnen met oudere kinderen kunnen spookverhalen vertellen of een seance houden. Degenen met jongere kinderen kunnen bekende letters en cijfers op grafstenen zoeken of verstoppertje spelen. Houd wedstrijden om te zien wie de oudste geboortedatum of de meest interessante grafsteen kan vinden.

Familieplezier voor iedereen

Je hebt niet veel geld nodig of bent niet van plan om doordeweeks een mini-gezinsavontuur te beleven. Zoek naar interessante en unieke ervaringen die kunnen worden aangepast aan de unieke samenstelling van uw gezin.

Aanbevolen: