4 beste locaties om Dungeons te spelen & Dragons bordspel online

Inhoudsopgave:

4 beste locaties om Dungeons te spelen & Dragons bordspel online
4 beste locaties om Dungeons te spelen & Dragons bordspel online
Anonim
tiener speelspel op laptop
tiener speelspel op laptop

Dungeons and Dragons (D&D) fantasy-rollenspel zit sinds het midden van de jaren zeventig in de harten en hoofden van kinderen, tieners en volwassenen. Met zijn gedurfde helden, dodelijke vijanden en gevechten is het niet verrassend dat veel mensen nog steeds van dit spel houden. In plaats van met vrienden samen te moeten komen om het tafelspel persoonlijk te spelen, zijn er nu ook tal van opties (gratis en betaald!) om D & D ook online te spelen.

D&D Beyond

D&D Beyond, gemaakt door Wizards of the Coast, is de droom van elke online D&D-speler. Naast een online tafelblad kun je binnen de website een nieuwe campagne maken en spelers uitnodigen om mee te doen. Deze tool heeft een gratis niveau, maar je kunt ook een abonnement kopen vanaf $ 2,99 per maand voor een held en $ 5,99 per maand voor een meester. Om te beginnen hoeft u alleen maar een account aan te maken.

D&D Beyond biedt D&D-spelers ook de mogelijkheid om personages, spreuken, monsters, enz. te creëren. En je kunt andere prestaties, monsters, spreuken en achtergronden vinden die anderen hebben gemaakt om in je spel te gebruiken. Je kunt notities, regels en meer toevoegen voor spelers binnen je campagne. U bent echter beperkt tot het aantal mensen dat u aan uw campagne kunt toevoegen. Een recensent van de D&D Beyond merkt op dat nieuwe spelers en frequente spelers het online spel nuttig zullen vinden.

Roll20

In de hele D&D-wereld is Roll20 de one-stop-shop waar je het meeste over hoort van online D&D-spelers, een gratis service die is ontworpen om het traditionele spel te verbeteren. Om D&D op Roll20 te spelen, moet Flash op uw computer zijn geïnstalleerd. Bovendien lijkt het het beste te werken in webbrowsers zoals Chrome en Firefox. Aan de slag gaan is vrij eenvoudig. Registreer eenvoudigweg voor een gratis account, waarvoor een e-mailadres en wachtwoord vereist zijn.

Als je eenmaal binnen bent, kun je ervoor kiezen om je eigen D&D-game te maken of mee te doen aan een game. Het aantal spelers varieert afhankelijk van de campagne, maar bedraagt maximaal acht. Over het algemeen zijn er echter meerdere campagnes geopend. Als je meedoet aan een game, laten ze je weten wanneer er andere games beschikbaar zijn. De meeste D&D-spellen worden wekelijks gespeeld en vereisen alleen stemmogelijkheden om te spelen. Recensies zijn overwegend positief, waarbij PCGamer beweert dat Roll20 echt "de geest van D&D naar pc brengt."

Fantasiegronden

Als je de ultieme gamemaster wilt zijn, kun je het D&D-bordspel spelen via Fantasy Grounds. Dit is een officieel gelicentieerde game, verkrijgbaar via Steam, met inhoud van Wizards of the Coast. Met deze software kun je virtueel een tafelspel maken, zodat jij en je vrienden online kunnen spelen. Om te spelen heb je minimaal één speler en één gamemaster nodig, en moet je vrienden uitnodigen om te spelen. De groep kan spelen via voicechat of videochat, wat zorgt voor een leukere speelervaring omdat je de spelers in de ogen kunt kijken.

Hoewel dit spel naast complete campagnes veel extra's heeft, kan het prijzig worden: het eerste spel kost ongeveer $ 40 en het pakket met vier kost $ 150, plus verschillende add-ons. Deze gedownloade game biedt veel meer functies dan de Roll20. Een recensent die van mening is dat de kwaliteit van het spel het de kosten zeker waard maakt, wijst erop dat het echt niet zo duur is als een groep vrienden de kosten deelt.

Tabletop Simulator

Een andere app die via Steam wordt aangeboden is Tabletop Simulator. Dit spel kost je ongeveer $ 20, maar eenmaal gedownload; er zijn verschillende door fans gemaakte mods van D&D. Je kunt in deze simulator ook je eigen spel maken en je vrienden uitnodigen om met je te komen spelen. Om op deze simulator te spelen, moet je je spel maken en vervolgens je vrienden uitnodigen. Ze hebben de mogelijkheid nodig om te voicechatten.

Reviewers die Tabletop Simulator hebben gebruikt, geven aan dat het goed werkt en enkele voordelen heeft ten opzichte van het eigenlijke bordspel. Ze melden echter ook dat Roll20 (gratis) net zo goed werkt.

Online rollenspel met Dungeons and Dragons

D&D is een leuk, fantasierijk spel vol vloeken, gevechten en epische helden dat al bijna 50 jaar favoriet is bij fans. De echte liefhebbers van tafelspellen beperken zich niet alleen tot het thuis spelen met vrienden; er zijn verschillende online opties beschikbaar om dit felbegeerde bordspel te spelen. Sommige zijn gratis, andere kosten je geld. Maar wat er ook gebeurt, het zal altijd leuk zijn.

Aanbevolen: