Locaties van Leger des Heils-winkels

Inhoudsopgave:

Locaties van Leger des Heils-winkels
Locaties van Leger des Heils-winkels
Anonim
Winkelen bij een Leger des Heils winkel!
Winkelen bij een Leger des Heils winkel!

Er zijn veel winkels van het Leger des Heils in de Verenigde Staten, zowel in de meeste grote stedelijke gebieden als in kleinere steden. Via de website van het Leger des Heils kunt u eenvoudig achterhalen of er een locatie in de buurt is.

Locaties van Leger des Heils-winkels vinden

De website van het Leger des Heils heeft een handig zoekhulpmiddel waarmee u winkels in de buurt kunt vinden. Deze locaties van het Leger des Heils zijn non-profitorganisaties die gebruikte spullen tegen lage kosten verkopen. Omdat er spullen worden gedoneerd, verdienen de winkels geld dat vervolgens wordt gebruikt om mensen in nood te helpen. U kunt winkelen in de winkels en mogelijk daar ook donaties afgeven. Als u zich afvraagt: "Hoe vind ik een Leger des Heils bij mij in de buurt?" Om de locatie van Leger des Heils Family Store bij u in de buurt te vinden:

  1. Vul uw postcode of woonplaats in en vermeld deze in de zoekfunctie op de website van de organisatie.
  2. Selecteer de juiste plaats, provincie en land uit de aangeboden opties.
  3. Beweeg uw muis over de kaart en klik op de winkellocatie van uw keuze.
  4. Er verschijnt een tekstvak met informatie zoals een telefoonnummer of website voor die winkel.
  5. Neem specifiek contact op met elke winkel over hun openingstijden, aangezien deze niet regelmatig online worden bijgewerkt.

Naast het vinden van locaties van het dichtstbijzijnde Leger des Heils, kunt u ook afleverlocaties van het Leger des Heils en locaties voor revalidatiecentra vinden of online het ophalen van donaties plannen.(De beschikbaarheid voor het ophalen varieert; niet alle winkels bieden het ophalen van donaties aan.) Als u specifiek op zoek bent naar een locatie om artikelen te doneren, kunt u ook 1.800.728.7825 bellen om met een medewerker van de klantenservice te spreken. Ze accepteren een breed scala aan artikelen, van kleding tot meubels en meer.

Metropolitaanse locaties

Je vindt Family Stores van het Leger des Heils in kleine en grote steden in de VS. Als je in de buurt van een van deze grote Amerikaanse steden woont, gebruik dan deze informatie om naar je plaatselijke winkel te gaan.

SA Family Store-locaties

Stad Winkeladres Telefoonnummer
Atlanta, GA 746 Marietta Street NW 404.523.6214
Boston, MA 456 Broadway, Chelsea
Dallas, TX 5554 Harry Hines Blvd 214.630.5611
Detroit, MI 7640 Michigan Avenue 313.849.4177
Los Angeles, CA 1940 W. Pico Blvd. 213.389.6774
Omaha, NE 2525 Ontwijk St 402.342.4135 x 226
Seattle, WA 1010 4th Ave. S. 206.621.0145
Tucson, AZ 2717 S. 6th Ave. 520.624.1741

Leger des Heils winkel online

Als je niet in de buurt van een fysieke winkel bent, of gewoon het gemak en gemak van online winkelen wilt, is er een Leger des Heils Winkel Online. De items op de site zijn items die zijn gedoneerd aan de donatiecentra van het Western Territory Salvation Army. De omzet van online verkochte artikelen wordt toegeschreven aan het gebied waar het artikel is gedoneerd. Om artikelen in de winkel te kunnen kopen, moet u zich registreren. Het heeft items die direct voor een vaste prijs kunnen worden gekocht, maar ook items die via online veilingen worden verkocht. Er is een enorme categorie items beschikbaar, van antiek tot sieraden en videogameconsoles. Er zijn ook verschillende handige functies voor gebruikers, zoals volglijsten en trending items.

Winkel of doneer lokaal

Het Leger des Heils heeft veel familiewinkels in de Verenigde Staten. In winkels van het Leger des Heils zijn kleding, schoenen, meubels, keukenartikelen, bagage, sportartikelen, accessoires, speelgoed en nog veel meer verkrijgbaar. Deze winkels van het Leger des Heils zitten boordevol verborgen schatten, en jouw aankoop of donatie draagt bij aan de financiering van de rehabilitatiecentra voor volwassenen van de organisatie. Je kunt met een goed gevoel winkelen bij liefdadigheidsorganisaties als deze.

Aanbevolen: