Waar je Rummy gratis online kunt spelen

Inhoudsopgave:

Waar je Rummy gratis online kunt spelen
Waar je Rummy gratis online kunt spelen
Anonim
Rummy spelen
Rummy spelen

Rummy is een van de oudste en populairste kaartspellen ter wereld. Het kan een rustgevende bron van stressverlichting zijn en een geweldige manier om een middag met vrienden door te brengen, maar wat als er niemand in de buurt is om een tafel te vormen? Gelukkig hoeft u alleen maar de webbrowser van uw computer op te starten om van een geweldig spelletje rummy te genieten. Je kunt rummy online tegen een computer spelen of meedoen aan een online spelletje gin rummy tegen live tegenstanders.

Speel Rummy tegen een computer

Er zijn veel websites waar je gratis kaartspellen online kunt spelen, inclusief standaard rummy (ook bekend als traditionele rummy). Er is geen registratie nodig voor een van de genoemde sites.

CardGames.io

CardGames.io is ontwikkeld door Einar Egilsson en beschikt over verschillende klassieke kaartspellen die je tegen twee, drie of vier computergestuurde tegenstanders kunt spelen. De cartoon-geïnspireerde visuele stijl is beslist eenvoudig en duidelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van gratis clipart-afbeeldingen. Het spel zal verschijnen met 'waarschuwingen', zoals wanneer je probeert een kaart weg te gooien die op een bestaande groep kan worden gelegd. Je kunt je hand ook automatisch sorteren met een enkele muisklik.

Speel Rummy online

Het toepasselijk genaamde Play Rummy Online biedt een unieke focus op een website die slechts uit één enkele pagina bestaat. Wanneer je op de website aankomt, krijg je meteen je eerste één-op-één rummyspel te zien. Er zijn geen opties voor het kiezen van extra spelers, het wijzigen van de lay-out of andere configuratie-instellingen. Je hand wordt onderaan de pagina uitgewaaierd en de hand van de willekeurige computertegenstander wordt bovenaan uitgewaaierd. Het speelveld wordt aan weerszijden geflankeerd door reclamebanners. Voor het gemak vindt u verderop op de pagina rummy-spelinstructies.

Rummytastisch

De lay-out van Rummytastic is vrijwel identiek aan die van Play Rummy Online met uitgewaaierde kaarthanden. Op dezelfde manier bestaat ook deze website uit slechts één hoofdpagina waar je een spelletje rummy kunt spelen. Het belangrijkste verschil is dat er geen reclamebanners op deze pagina staan, wat zorgt voor een meer afleidingsvrije ervaring. Er worden ook basisregels voor het spelen van het spel aangeboden.

Waar kun je Gin Rummy online spelen

Van de vele gratis online games die je misschien wilt spelen, is gin rummy een geweldige optie die door twee tot zes spelers kan worden gespeeld.

SpeelOK

PlayOK is een website waar je online games kunt spelen tegen live tegenstanders. Naast bordspellen zoals schaken, dammen en shogi biedt de website ook gin rummy aan. Als je de startpagina van de website bekijkt, zie je tussen haakjes het aantal spelers dat momenteel online is. Hoewel registratie niet vereist is en je als gast kunt spelen, kun je door te registreren voor een gratis account ranglijsten, privéberichten en andere functies gebruiken.

Spel met vrienden

Game With Pals biedt je de mogelijkheid om met echte spelers over de hele wereld te spelen en biedt een keuze aan achtergronden en de mogelijkheid om andere spelers als vrienden toe te voegen. Je moet je registreren voor een account om aan de slag te gaan, maar de multiplayer-ervaring zelf is gratis. Je krijgt competitieve klassementen en de mogelijkheid om in-game chips tegen andere spelers in te zetten. Je krijgt elke dag gratis chips, maar je kunt er meer kopen als je dat wilt. Gebruik uw Facebook-account om op uw computer te spelen. Als alternatief is de game ook beschikbaar als gratis download voor iOS- en Android-apparaten.

Microsoft Store

Als je een Windows 10-pc hebt, kun je de Gin Rummy Multiplayer-app voor je computer downloaden via de Microsoft Store als gratis download. Deze game biedt online multiplayer-ondersteuning, evenals de mogelijkheid om tegen de computer te spelen, in vier verschillende speltypen: gin rummy, straight gin, Oklahoma gin en Hollywood gin. De visuele stijl is die van een klassiek casinokaartspel.

Tel de kaarten op

Hoewel rummy een reputatie heeft als een spel voor senioren om te spelen, kan iedereen er op bijna elke leeftijd van genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in het spelen van traditionele rummy tegen computertegenstanders of je je gin-rummy-vaardigheden wilt testen tegen andere menselijke spelers over de hele wereld, er is een website of app waarmee je een plaats aan de virtuele tafel kunt bemachtigen.

Aanbevolen: