Hoe u kortingsbonnen naar uw huis kunt laten sturen

Inhoudsopgave:

Hoe u kortingsbonnen naar uw huis kunt laten sturen
Hoe u kortingsbonnen naar uw huis kunt laten sturen
Anonim
Vrouw die post uit de brievenbus ha alt
Vrouw die post uit de brievenbus ha alt

Hoewel er tal van manieren zijn om te besparen met behulp van online en digitale kortingsbonnen, maakt het vinden van gedrukte versies die rechtstreeks naar uw huis worden verzonden het gemakkelijk en handig om te sparen. Er zijn verschillende manieren waarop u kortingsbonnen per post kunt verkrijgen, en u heeft de papieren kortingsbon bij de hand om u eraan te herinneren deze te gebruiken.

Meld je aan voor zondagcouponbijvoegsels

Ontvang extra zondagcoupons per post tegen abonnementsgeld van plaatsen zoals Sunday Coupon Inserts. Pakketten variëren van iets minder dan $ 6 voor twee inzetstukken tot pakketten voor iets meer dan $ 40 met 50 inzetstukken. U kunt ook een dienst voor het knippen van coupons proberen, zoals The Coupon Clippers, die u hele bijlagen of individuele coupons in de door u gewenste hoeveelheden opstuurt, tegen administratiekosten.

Registreer voor verjaardagsclubs

Meer restaurants en detailhandelaren gaan over op digitale kortingsbonnen, maar er zijn er nog steeds een paar die verjaardagsclubcoupons per post aanbieden. Meld je online of op favoriete plekken van verjaardagsclubs aan en maak kans op een kortingsbon per post. Voorbeelden hiervan zijn Designer Shoe Warehouse (stuurt een kortingsbon ter waarde van uw verjaardagsmaand).

Abonneer je op nieuwsbrieven

Sommige merken voor gewone huishoudelijke artikelen en kruidenierswaren sturen kortingsbonnen naar klanten die zich hebben aangemeld voor een gratis account op hun website. Meer recentelijk zijn deze beschikbaar als printables die u thuis kunt afdrukken. Meestal moet u uw naam, woonadres en e-mailadres opgeven. Deze kortingsbonnen kunnen hogere waarden en langere vervaldata hebben dan typische kortingsbonnen van fabrikanten. Een voorbeeld is Proctor en Gamble.

Enquêtes invullen

Sommige enquêtebedrijven belonen degenen die hun enquêtes invullen met kortingsbonnen. Voorbeelden hiervan zijn Shopper's Voice en Inbox Dollars, maar er zijn ook andere. Meld u aan voor een gratis account; Meld u niet aan voor programma's waarvoor geld nodig is. Zorg ervoor dat het een legitiem bedrijf is en dat u de algemene voorwaarden kent voordat u deelneemt.

Word lid van loyaliteits- en beloningsprogramma's

Warenhuizen hebben vaak loyaliteits- of beloningsprogramma's waaraan u gratis kunt deelnemen, en kunnen kortingsbonnen naar uw huis sturen. Kohl's en JCPenney zijn voorbeelden van winkels die kortingsbonnen per post versturen. Kohl's staat bekend om het verzenden van verrassingsmailers die tussen de 15 en 30 procent aanbieden, en het beloningsprogramma van JCPenney biedt punten bij aankopen en stuurt u beloningsbonnen per post.

Ontvang flyers of wekelijkse advertenties

Net als bij loyaliteitsprogramma's: als u akkoord gaat met het ontvangen van flyers en advertenties van uw favoriete winkels (meld u aan via e-mail of vermeld aan de verkoper dat u deze wilt ontvangen tijdens het winkelen in de winkel), vindt u soms kortingsbonnen in de flyers kunt u vervolgens meenemen naar de winkel of online gebruiken. Michael's Crafts staat bijvoorbeeld bekend om het aanbieden van kortingsbonnen voor 50 procent korting op één item in hun verkoopflyers.

Krijg boodschappenkaarten voor de winkel

Een groot voordeel van het hebben van de klantenkaart van een supermarkt is dat je hiermee kunt profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen. Normaal gesproken moet u naar de klantenservice gaan en uw naam en adres opgeven. Sommige supermarkten versturen ook het hele jaar door papieren couponboekjes. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de seizoenen veranderen of wanneer er speciale winkelevenementen zijn. Giant Eagle verstuurt bijvoorbeeld vaak kortingsbonnen als ze hun jaarlijkse diepvriesartikelen-uitverkoop hebben.

Neem rechtstreeks contact op met bedrijven

Neem contact op met een bedrijf met een compliment, een klacht of zelfs met alleen maar een verzoek om kortingsbonnen, en sommigen reageren mogelijk door kortingsbonnen te sturen. U kunt dit doen via e-mail op de contactpagina's van de meeste bedrijven. Zorg ervoor dat uw bericht direct en beleefd is, zelfs als u contact met hen opneemt met een klacht. Krazy Coupon Lady somt een aantal bedrijven op waarvan bekend is dat ze kortingsbonnen rechtstreeks sturen wanneer u contact met hen opneemt, waaronder grote merken zoals Barber Foods en Celestial Seasonings.

Kijk uit naar kortingsbonnen die bij aankopen worden verzonden

Veel merken sturen ook gratis kortingsbonnen mee bij je aankoop als je online een artikel bij hen koopt, dus zorg ervoor dat je die doos of lege verpakking niet weggooit voordat je op een kortingsbon hebt gecontroleerd. Een paar plaatsen die dit doen zijn HP en Davidson's Tea, maar er zijn er nog meer.

Wees voorzichtig met gratis websites

Veel sites beweren heel veel gratis geschenken aan te bieden, en sommige adverteren ook met kortingsbonnen. Wees echter voorzichtig met dit soort sites, aangezien ze niet altijd legitieme aanbiedingen bieden en u mogelijk veel ongewenste spam of junkmail te zien krijgt. Het is vaak het beste om de directere routes te volgen, zoals hierboven vermeld.

Scorecoupons met gemak

Het kan enkele minuten duren voordat u kortingsbonnen ontvangt voordat u zich aanmeldt voor een e-mailabonnement of een loyaliteitsprogramma, maar het kan de moeite waard zijn. U wordt beloond met besparingen en gemak.

Aanbevolen: