Welke kortingsbonnen kunt u op Amazon gebruiken?

Inhoudsopgave:

Welke kortingsbonnen kunt u op Amazon gebruiken?
Welke kortingsbonnen kunt u op Amazon gebruiken?
Anonim
Online winkelen met Amazon-kortingsbonnen
Online winkelen met Amazon-kortingsbonnen

Je hebt een paar verschillende opties als het gaat om welke kortingsbonnen je op Amazon kunt gebruiken, en het maakt het besparen van geld vrij eenvoudig. Nog beter: omdat het allemaal digitaal is, hoef je niets te knippen of te ordenen.

Soorten kortingsbonnen op Amazon

De soorten kortingsbonnen die je op Amazon kunt gebruiken zijn onder meer:

  • Amazon-kortingsbonnen weergegeven in hun digitale kortingsbonsectie
  • Prime Pantry Amazon-kortingsbonnen
  • Coupons die verkopers met Fulfilled by Amazon (FBA)-bedrijven maken, en die ook worden weergegeven in de sectie digitale kortingsbonnen
  • Amazon-kortingscodes

Amazon digitale kortingsbonnen

Een van de beste en gemakkelijkste manieren om te besparen op Amazon is door kortingsbonnen te krijgen via hun kortingsbonsectie. Vind dit als een optie nadat u op 'Deals van vandaag' heeft geklikt. Er zijn honderden kortingsbonnen in vele categorieën, waaronder boodschappen, thuis, baby en meer. Ze kunnen vaste dollarbedragen of een percentage korting op uw aankoop aanbieden. Als u bent aangemeld bij uw account, klikt u erop om ze aan uw account toe te voegen. Wanneer u de in aanmerking komende aankoop doet, wordt de kortingsbon automatisch ingewisseld.

Stapelverkoop met kortingsbonnen

Pakket veilig afgeleverd bij tevreden klant
Pakket veilig afgeleverd bij tevreden klant

Uitverkoopartikelen kunnen worden gebruikt in combinatie met kortingsbonnen, dus als Amazon een uitverkoop houdt voor Cascade- of Tide-producten en er is ook een kortingsbon, kun je beide gebruiken om maximale besparingen te realiseren. Er staan geen vervaldata op de digitale kortingsbonnen, dus als u een goede kortingsbon en uitverkoop vindt, handel dan snel.

Herhaal coupons

Terwijl bij het inwisselen van coupons bij Amazon staat dat de coupon slechts één keer per klant kan worden ingewisseld, kan Amazon dezelfde coupon op een ander tijdstip opnieuw aanbieden. Als dat gebeurt, kun je het opnieuw knippen en voor een volgende aankoop gebruiken.

Gebruik coupons met abonneren en opslaan

Je kunt ook besparen door kortingsbonnen te geven op Amazon in combinatie met bestellingen voor Abonneren en Opslaan. Er zijn zelfs exclusieve kortingsbonnen die specifiek zijn voor in aanmerking komende artikelen die in aanmerking komen voor Abonneren en opslaan. Als je vijf of meer producten hebt toegevoegd aan je Abonneren en opslaan-bestelling, krijg je zowel het kortingsbonbedrag als 15 procent korting en gratis verzending voor de totale bestelling (20 procent voor luiers en sommige babyproducten bij Amazon Family). In veel gevallen wordt de kortingsbon alleen toegepast op uw eerste abonnement (maar u kunt op elk moment opzeggen).

Pas kortingsbonnen toe op de juiste producten

Een ander voorbehoud bij de kortingsbonnen van Amazon is dat ze doorgaans niet van toepassing zijn op een algemeen merk of categorie. Ze kunnen echter van toepassing zijn op verschillende producten van een merk, dus u heeft enkele opties. Als er bijvoorbeeld een Pepperidge Farm-bon is voor 30 procent korting, is deze mogelijk alleen geldig voor bepaalde snacks. Zorg ervoor dat de kortingsbon geldig is voor de items die u wilt kopen.

Prime Pantry-coupons

Amazon biedt ook veel kortingsbonnen die alleen geldig zijn op producten die in aanmerking komen voor Prime Pantry. Deze worden vermeld onder of op de productpagina van in aanmerking komende producten en in het Amazon Coupon-gedeelte. Om het programma te kunnen gebruiken, moet u Prime-lid zijn en u ook aanmelden voor Prime Pantry. Het programma is gratis, maar de verzendkosten bedragen $ 4,99 per maand voor bestellingen van meer dan $ 40 of $ 7,99 voor kleinere bestellingen.

Populaire kortingsbonnen

Amazon biedt regelmatig kortingsbonnen aan met een teruggave van $ 6 wanneer je vijf in aanmerking komende producten koopt, waardoor de verzendkosten in wezen worden geëlimineerd. Bovendien bieden sommige Prime Pantry-kortingsbonnen een aanzienlijke korting, zoals 30 tot 40 procent korting op bepaalde producten van populaire merknamen. Er is geen abonnement dat je kunt opzeggen bij Prime Pantry, maar je kunt de items wel opnieuw ordenen als je dat wilt.

Coupons van FBA-verkopers

Hoewel kortingsbonnen niet worden geaccepteerd voor externe verkopers, kunnen FBA-verkopers wel kortingsbonnen voor hun producten maken. Je kunt deze vinden in de sectie digitale kortingsbonnen, maar ook als je naar afzonderlijke artikelen kijkt. Verkopers kunnen kortingsbonnen aanbieden van 5 tot 80 procent korting op elk artikel. Coupons die gratis producten of productvergoedingen aanbieden in ruil voor beoordelingen zijn verboden.

Amazon-couponcodes

Het laatste type kortingsbon dat je op Amazon kunt gebruiken, zijn couponcodes. Het is het beste om je aan te melden voor e-mails van Amazon, omdat daarin vaak couponcodes worden verzonden. Je kunt deze soms ook vinden op geld-terug- of couponsites. Deze codes zijn vaak procentuele kortingsbonnen met korting op een bepaald merk, hoewel er mogelijk beperkingen gelden voor welke producten van dat merk in aanmerking komen. Dit soort kortingsbonnen worden vaker gezien voor zaken als kleding en schoenen.

Leerboekcoupons

Amazon biedt mogelijk kortingsbonnen aan voor goedkopere schoolboeken naarmate het schooljaar nadert (in juli of augustus). Meestal is dit in de vorm van een couponcode, zoals een code voor $ 10 korting op bestellingen van $ 100 of meer van nieuwe studieboeken. Kies de categorie Boeken op de kortingspagina; Mogelijk vindt u kortingen op klassiekers, maar ook op testvoorbereiding en studentengidsen. Je kunt ook besparen met het verhuurprogramma voor studieboeken van Amazon, gebruikte studieboeken, digitale studieboeken en inruilopties.

Couponuitsluitingen

Volgens het kortingsbeleid van Amazon beheert Amazon zijn kortingsbonnen en kan deze op elk moment annuleren of wijzigen; ze kunnen ook niet worden gebruikt op artikelen van externe verkopers. Coupons van papierfabrikanten kunnen niet worden ingewisseld op Amazon. Je kunt nog steeds kortingsbonnen gebruiken op Prime Day en Black Friday/Cyber Monday, en in sommige gevallen zijn er mogelijk extra automatische kortingen of speciale couponcodes voor die dagen.

Eenvoudige besparingen

De rijkdom aan kortingsbonnen van Amazon betekent dat er genoeg manieren zijn om te besparen op alles, van eenvoudige huishoudelijke artikelen tot duurdere aankopen zoals elektronica en apparaten of zelfs unieke items. Blader door kortingsbonnen voordat u uw aankopen doet en zoek naar uitverkoop- en kortingscombinaties om veel te besparen.

Aanbevolen: