Carrington Farms kokosolie

Inhoudsopgave:

Carrington Farms kokosolie
Carrington Farms kokosolie
Anonim
Carrington Farms ongeraffineerde kokosolie
Carrington Farms ongeraffineerde kokosolie

Als u wilt genieten van de gezondheidsvoordelen van kokosolie, zult u blij zijn te horen dat Carrington Farms een breed scala aan opties biedt voor al uw kookbehoeften. Het bedrijf heeft mij drie items uit hun kokosolielijn gratis ter beschikking gesteld om te bekijken voor beoordelingsdoeleinden, en ik deel graag mijn indrukken met u.

Kokosolie-opties van Carrington Farms

Mijn ervaring met alle drie de kokosolieproducten van Carrington Farms die ik probeerde was zeer positief. Ik zou ze zeker opnieuw kopen.

Ongeraffineerde biologische virgin kokosolie:Dit type is ideaal voor zuivelvrije snoeprecepten die geschikt zijn voor koolhydraatarme en andere diëten. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijke recepten mee maken, zoals kokosolie, pindakaas, chocolade smeltmomenten of kokosolie fudge. Jammie!

Kokosolie van Carrington Farms
Kokosolie van Carrington Farms
  • Vloeibare kokosolie:Je kunt dit gebruiken in elk recept dat een vloeibare olie vereist die geschikt is om te koken, zoals olijfolie, koolzaadolie, groenteolie of maïsolie. Het ruikt en smaakt niet naar kokosnoten. Ik heb met succes de niet-gearomatiseerde kokosolie van Carrington Farms gebruikt om verschillende roerbakgerechten te maken, met geweldige resultaten
  • Kokosolie-kookspray: Als je een fan bent van traditionele kooksprays, zul je blij zijn te horen dat dit kokosolieproduct net zo eenvoudig te gebruiken is. Het bevat geen calorieën en biedt een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw recepten en gebak niet aan uw potten of pannen blijven plakken. Gebruik het in elke situatie waarin u een antiaanbakspray zou gebruiken.

Extra opties

Carrington Farms biedt verschillende extra kokosolieproducten. Ik kijk er naar uit om in de nabije toekomst hun kokos- en olijfolie-bakoliemengsel te proberen. Ze bieden ook bakolie met een mengsel van kokos en avocado, en variëteiten versterkt met knoflooksmaak en rozemarijnsmaak. Extra opties zijn onder meer een premium vloeibare kokosolie en een mengsel van kokosolie en ghee (in een badkuip). Als je een fan bent van kokosolie, hebben ze vrijwel elke optie die je nodig hebt!

Aanbevolen: