Beste type verf voor binnenmuren van garages

Inhoudsopgave:

Beste type verf voor binnenmuren van garages
Beste type verf voor binnenmuren van garages
Anonim
Man schilderij garage interieur
Man schilderij garage interieur

Als u weet waartoe een verf in staat is, kunt u de verf selecteren die de muren van uw garage goed bedekt. Met prijzen variërend van $ 20 tot $ 80 per gallon, is het belangrijk om de eerste keer het juiste type verf voor in uw garage te selecteren.

Acryllatexverf voor garages

Acryllatexverven hebben niet alleen latex voor flexibiliteit, maar combineren ook een acrylverf om de afwerking te verharden. Het acryl creëert een omhulsel dat voorkomt dat onzuiverheden van achteren in de verf terechtkomen en voorkomt dat gassen en stof in de lucht aan de verf blijven kleven. Deze schijnbaar ondoordringbare barrière laat ook vocht door en is bestand tegen barsten en afbladderen, in tegenstelling tot producten op oliebasis, terwijl het minder vluchtige organische stoffen (VOC) bevat, wat het beter maakt voor het milieu en voor u. Verven met een laag VOC-geh alte betekenen minder schadelijke geuren en een snellere doorlooptijd om alles terug in uw garage te krijgen.

Wanneer exterieur gebruiken

Acryllatex voor buiten is een geweldige oplossing voor de onstabiele omgeving in uw garage, omdat het gemakkelijk schoon te vegen is en bestand is tegen deeltjes die aan het oppervlak blijven kleven. De garage wordt bekogeld met stof en chemische dampen van uitgevoerd werk dat nooit zal gebeuren in een huiselijke omgeving, dus u zult uw muren willen beschermen met een verf die dit misbruik zal afweren en lang meegaat.

Door de grote temperatuurschommelingen in de meeste garages, van vrieskou tot broeierige hitte, heb je een sterker, resistent materiaal nodig dat oneffenheden die de verf aan beide kanten van de muur kunnen aantasten, afstoot en bedekt. Buitenverf kan aan deze behoefte voldoen.

Wanneer gebruik je interieur

De beste tijd om binnenverf op garagemuren te gebruiken is wanneer de garage afgesloten is, zodat er het hele jaar door een woonruimte met temperatuurregeling ontstaat. Interieurverven worden voornamelijk gebruikt voor ruimtes waar de temperatuur en het vocht binnen een zeer klein bereik van 10 tot 15 graden verschillen worden gehouden. Deze verven kunnen in eerste instantie misschien wel omgaan met de grote schommelingen in de temperatuur en vochtigheid in de garage, maar na een paar jaar zullen ze gaan schilferen en afbladderen, wat niet onder de fabrieksgarantie v alt, omdat het technisch gezien niet binnenin zit. Dit zal voor u meer kosten met zich meebrengen en omdat de relatieve kosten van binnen- en buitenverven klein zijn, is het voordeliger om buitenverf op de muren van uw garage te gebruiken.

Ken het vaste gewichtsgetal

Alle acryllatexverven bevatten oplosmiddelen die de verf vloeibaar houden en verdwijnen tijdens het drogen. Oplosmiddelen en sommige additieven kunnen worden toegevoegd om de droogtijd voor het gemak te verkorten, maar ze kunnen uw verfblik ook met een hoop lucht vullen. U wilt er zeker van zijn dat de verf daadwerkelijk een volume heeft dat voorkomt dat u laag na laag aanbrengt, en de manier om dat te doen is door uw vaste stoffen te controleren.

Verffabrikanten moeten productgegevensbladen hebben waarin alles in uw verf wordt beschreven. Deze staan niet in de verfsectie, maar online op de website van de fabrikant. Gegevensbladinformatie vermeldt meestal het gewicht van vaste stoffen. Hoe hoger het gewicht van de vaste stof, hoe minder jassen u nodig heeft, ongeacht hoeveel vierkante meter dekking het vel claimt. Het product zegt misschien dat het wel 400 vierkante meter beslaat, maar zodra al die chemicaliën verdampen, blijft er doorbloeding en overlap over.

Beste acryllatexmerken voor garagemuren

De strenge tests van Consumer Reports, gecombineerd met de input van consumenten van Consumer Search, helpen deze best beoordeelde merken van de rest van de concurrentie te onderscheiden. Dit oude huis herha alt het belang van garantie en solide inhoud bij het kiezen van een verfmerk, omdat deze twee factoren het vertrouwen in het product en de resulterende dikte na droging bepalen.

Buitenkant

Twee van de beste opties voor buitenlatex zijn:

Sherwin-Williams Emerald en Duration - Met een hoog prijskaartje van $68 - $72 per gallon en een consumentenwaardering van bijna 5 op 5, lijkt Sherwin-Williams een beetje duur maar solide. Hun garantie beschermt de huiseigenaar en Sherwin-Williams breidt de garantie ook uit naar toepassingen van derden, zodat een aannemer het product kan toepassen en zij nog steeds de garantie op uw huis dekken. De productbeschrijvingen zijn uitgebreid met een vastestofgeh alte van 58 procent en expliciete beschrijvingen voor alle vormen van oppervlaktevoorbereiding vóór toepassing

Smaragdgroene buitenkant
Smaragdgroene buitenkant

Valspar Duramax - Met een redelijke prijs van $ 35 per gallon en een consumentenwaardering van meer dan 4 op 5 is Valspar goedkoop en sneldrogend. Klanten vermelden in sommige gevallen meerdere lagen vanwege dekkings- en producthechtingsproblemen bij uitharding. De garantie dekt alleen de eigenaar en de productbeschrijvingen zijn grondig gedocumenteerd met een gewicht van 48 procent aan vaste stoffen. Er zijn ook expliciete instructies beschikbaar voor de meeste oppervlaktevoorbereidingen vóór het aanbrengen

Interieur

Opties voor een verwarmde garage die goed tegen latexverf aan de binnenkant kunnen, zijn onder meer:

  1. Benjamin Moore Aura - Met een prijskaartje van $ 70 per gallon is deze nul-VOC-verf bestand tegen schimmel, vlekken en vervaging, terwijl een breed scala aan kleurselecties hem naar voren duwt. De garantie van 25 jaar dekt alleen de juiste toepassing voor de huiseigenaar, maar met vage voorbereidingsinstructies voor meerdere oppervlakken en een gewicht van 48 procent aan vaste stoffen, beoordeelden veel Amazon-consumenten dit product als redelijk gemiddeld. Hoge recensies van Consumer Search en Good Housekeeping beschouwen Aura echter als een van de beste.
  2. Sherwin-Williams SuperPaint - Met een prijskaartje van $ 51 per gallon heeft deze verf met een laag VOC-geh alte een beperkt kleurbereik en is kwetsbaar voor temperaturen onder het vriespunt, met zeldzame consumentenrecensies. Het gewicht aan vaste stoffen ligt op een hoog niveau van 55 procent en er zit een garantie op die aan de eigenaar kan worden toegeschreven via een aanvraag van een derde partij. Over het geheel genomen zijn de interieurverven van Sherwin-Williams een echte kanshebber, die J. D. Powers voor 2017 beoordeelde als "Hoogste klanttevredenheid onder interieurverven".

Garagemuren met verf op oliebasis

Verven op oliebasis kunnen op alkyd- of lijnzaadbasis zijn, waarbij de meeste zowel binnen als buiten een tweeledig doel hebben vanwege hun vermogen om oppervlakken af te dichten. Alkyd is een synthetische olie die vooral voorkomt in verfproducten vanwege zijn duurzame en goedkope karakter, in tegenstelling tot het natuurlijke, maar minder vaak voorkomende uiterlijk van lijnzaad.

Met blikjes van een kwart gallon die meer dan $ 10 per stuk kosten en bij het opruimen met oplosmiddelen zoals terpentijn of terpentine, zijn verven op oliebasis moeilijk te hanteren, maar door hun robuuste karakter zijn ze ideaal voor kleine oppervlakken die veel actie ondergaan. Garagebekleding, deuren en metalen oppervlakken kunnen een op olie gebaseerde afwerking hebben vanwege hun ruwe behandeling.

Wanneer gebruik je verf op oliebasis

Door de grote vooruitgang in de verftechnologie op waterbasis vervaagt olieverf snel, maar er zijn bepaalde momenten waarop u verf op oliebasis wilt of zelfs nodig zult hebben. Een van de belangrijkste redenen is dat de vorige verf op oliebasis was. Hoe je een oppervlak ook voorbereidt, verf op waterbasis hecht niet aan olie, tenzij je de vorige verf verwijdert, wat een prijzig project kan worden.

Verven op oliebasis zijn zeer duurzaam en zijn goed bestand tegen gebieden met veel verkeer, zoals sierlijsten of deuren. Olie uit uw handen zal deze coatings markeren, dus een harder product op oliebasis zou voordeliger zijn naast een lichtschakelaar of deurklink in de garage, omdat het gemakkelijker is om vlekken weg te vegen.

Potentiële problemen

De garage is een onstabiele omgeving die je moet beschermen tegen de formidabele elementen die de garage regelmatig aanvallen, van het weer tot jezelf. Of u nu een garage van metaal, blokken of gipsplaten heeft, verwarmd of gewoon uitgeschakeld, temperatuurveranderingen en vochtigheid kunnen uw muren uitzetten of inkrimpen, waardoor blaarvorming en afbladderen een probleem vormen voor verf op oliebasis.

Productaanbeveling

Verfbedrijven hebben alkyd- en emailverf gecombineerd om een mengsel op waterbasis te creëren dat bestand is tegen zwaar misbruik en gemakkelijk aan te brengen is. Hoewel deze mengsels naam maken, is het nog steeds onduidelijk of ze gemakkelijk kunnen worden overschilderd met verf die niet op olie is gebaseerd en zelfs hoe goed ze zich in de loop van de tijd houden.

Een alkyd/emailmengsel dat hoge cijfers krijgt van consumenten is BEHR's Alkyd Semi-Gloss Enamel. De zelfnivellerende eigenschappen van een alkydhars en de gemakkelijke reiniging van een waterbasis zorgen ervoor dat dit product een 4,6 uit 5 sterren krijgt, waarbij bijna 90% van de consumenten dit product aan een vriend aanbeveelt. De langzame uithardingstijd, wat gebruikelijk is bij alkydhars, was een groot probleem, maar dekt over het algemeen goed op veel materialen, waaronder baksteen, metaal en gipsplaat.

Verleng de levensduur van uw garagemuur

De beste oplossing voor elk type garagemuur binnenshuis wordt bepaald door uw gebruik en omgeving. Er is niet één type of merk verf dat alle mogelijke scenario's kan dekken, maar door uw opties te beperken, kunt u uw investering beschermen en er jarenlang goed uitzien.

Aanbevolen: