Wat zit er in de Fisher Price Imaginext-speelgoedlijn?

Inhoudsopgave:

Wat zit er in de Fisher Price Imaginext-speelgoedlijn?
Wat zit er in de Fisher Price Imaginext-speelgoedlijn?
Anonim
Imaginext Battle Apatosaurus-speelgoed
Imaginext Battle Apatosaurus-speelgoed

Fisher-Price Imaginext-producten zijn ontworpen om fantasiespel bij kinderen van 3 tot 8 jaar aan te moedigen. Ze zijn levensechter dan het Little People-speelgoed dat is ontworpen voor peuters, maar gemakkelijker te gebruiken dan speelsets die zijn ontworpen voor oudere kinderen.

Gelicentieerde Character Imaginext-sets

Fisher-Price heeft verschillende Imaginext-regels uitgebracht, gebaseerd op populaire film- en televisiepersonages.

DC Super Friends

De DC Super Friends-lijn is een grote verzameling producten met Batman en andere populaire DC Comics-personages, waaronder Green Lantern, Superman, Joker en Penguin. De Batcave is het middelpunt van deze lijn en beschikt over interactieve gadgets zoals een mechanische klauw om de Batcycle op te pakken en een telescoop om slechteriken in de gaten te houden. Klanten van Toys R Us zeggen dat kinderen er gemakkelijk zelfstandig mee kunnen spelen, hoewel ze waarschuwen dat het bijhouden van de kleine onderdelen een uitdaging kan zijn voor jongere kinderen.

Toy Story

Fisher-Price Imaginext Toy Story Pizzaplaneet
Fisher-Price Imaginext Toy Story Pizzaplaneet

Toy Story prikkelde de fantasie van kinderen over de hele wereld met een collectie speelgoed dat tot leven komt. Het is dus geen verrassing dat deze populaire film de basis werd van een Imaginext-productlijn. De voertuigen zijn de sterren van deze collectie. Het ruimteschip van de boze Dr. Porkchop, de Tri-County Sanitation-vuilniswagen en de Pizza Planet-pizzawagen geven uw kind het gevoel dat hij in de film is gestapt. Deze producten zijn populair bij ouders die ze hoog hebben gewaardeerd op Amazon, waarbij ze opmerken dat het speelgoed stevig is en er precies zo uitziet als de voertuigen in de film.

Monsters Universiteit

De Disney Pixar Monsters University-collectie van Imaginext-producten bestaat uit Sully, Mike, Randy, Johnny, Chet en Omar. De collectie is niet zo groot als de DC Superfriends-lijn, maar toch de moeite waard om te bekijken. De Scare Games-speelset, waarvoor twee AA-batterijen nodig zijn, zorgt voor uren speelplezier voor fans van de populaire film. Het bevat schreeuwgeluiden en zinnetjes uit de film, evenals lichtgevende lichtbollen die kinderen naar doelen kunnen schieten.

Fisher-Price Imaginext SpongeBob Krusty Crab-speelset
Fisher-Price Imaginext SpongeBob Krusty Crab-speelset

SpongeBob SquarePants

De SpongeBob SquarePants-collectie is ook vrij klein, maar doet fantastisch werk door sets uit de show te repliceren. De Krusty Krab-speelset krijgt een beoordeling van 4,4 van Toys R Us-klanten, waarbij 89% van de recensenten zegt dat ze het speelgoed aan anderen zouden aanbevelen. De set scoort vooral hoog omdat hij goed gemaakt is en gemakkelijk in te stellen is.

Klassieke themaspeelsets

Als u uw kind niet wilt aanmoedigen om te spelen met speelgoed met gelicentieerde stripfiguren, biedt Imaginext ook een breed scala aan klassieke speelgoedthema's.

Dinosaurussen

De Dinosaurs-lijn is een beetje anders dan andere Imaginext-lijnen, omdat deze geen speelsets bevat. De lijn is simpelweg een verzameling van verschillende dinosaurusfiguren, zoals een T-Rex, Apatosaurus, Stegosaurus en Triceratops. Fisher-Price-recensenten noemen de Apatosaurus de beste uit de collectie en geven hem een waardering van 4,5 sterren vanwege zijn gedetailleerde articulatie en stevige technische uitrusting.

Piraten

Kinderen die houden van avonturenverhalen op volle zee zullen blij zijn met de Imaginext Piratencollectie. Het piratenschip is voorzien van details zoals kanonnen die met een druk op de knop kunnen worden afgevuurd en zeilen die kunnen worden gestreken door een figuur heen en weer te draaien. De piratenwalvis zal ook zeker tot de verbeelding van een kind spreken, omdat hij fel maar niet overdreven beangstigend is.

Imaginext Kasteel

De Imaginext Castle-lijn komt regelrecht uit een sprookje. Er is een enge boeman en een vliegende draak die verslagen kunnen worden door de kasteelkatapult. Het Imaginext Eagle Talon Castle is ontworpen om verschillende accessoires binnen de linie te herkennen en erop te reageren en is voorzien van een adelaarskop die klaar is om op de vijand te schieten. Het Eagle Talon Castle is een van het duurste speelgoed van Imaginext. Het is echter ook een van de weinige producten die een perfecte beoordeling van 5 sterren krijgt van Fisher-Price-klanten.

Fisher-Price Imaginext Sky Racers Sea Stinger
Fisher-Price Imaginext Sky Racers Sea Stinger

Sky Racers

Sky Racers zijn piloten die verschillende vliegtuigen besturen. De luchttoren en Sky Racers-speelsets dienen als anker voor deze collectie door een startbaan en een methode voor luchtverkeersleiding te bieden. Veel van deze producten kregen perfecte vijfsterrenbeoordelingen op Amazon, vanwege hun kindvriendelijke ontwerp en de overvloed aan interactieve functies, zoals reddingsvlotten die door het vliegtuig kunnen worden opgehaald.

Doelexclusief

Target-shoppers zullen blij zijn te horen dat sommige Imaginext-producten exclusief verkrijgbaar zijn bij Target-winkels.

Fisher-Price Imaginext-gevechtsarena
Fisher-Price Imaginext-gevechtsarena

Samurai-kasteel

De Imaginext Samurai Castle-lijn geeft een ninja-twist aan kasteelspel. De samoerai- en ninjakrijgers zijn klaar om te vechten in een kasteel met een zipline waar figuren naar beneden kunnen glijden en een hendel die heen en weer schuift om gevechtsactie te simuleren. Doelklanten geven deze kasteelspeelset 4 van de 5 sterren en zeggen dat hij eenvoudig in elkaar te zetten en zeer stevig is.

Gevechtsarena

De Imaginext Battle Arena heeft een podium met geluidseffecten, zodat verschillende personages met elkaar kunnen vechten. Deze set zal zeker een hit zijn bij oudere kinderen, maar ouders die zich zorgen maken over speelgoed dat geweld aanmoedigt, willen misschien liever een van de andere Imaginext-productlijnen kiezen.

Beëindigde Imaginext-sets

Fisher-Price evalueert voortdurend de producten in de Imaginext-lijn. Na verloop van tijd worden sets stopgezet omdat er nieuw speelgoed wordt geïntroduceerd. Populaire, uit de handel genomen artikelen zijn vaak te vinden op veilingsites of via gespecialiseerde speelgoedverkopers, maar u beta alt veel meer dan de oorspronkelijke vraagprijs.

  • Imaginext Space Shuttle: Dit toneelstuk moedigde kinderen aan om te doen alsof ze de ruimte in gingen. Andere items in de collectie waren onder meer het Space Station en Space Hauler.
  • Imaginext Brandweerkazerne met vrachtwagen: Dit maakte deel uit van een speelgoedlijn die kinderen aanmoedigde te doen alsof ze branden aan het blussen waren. De set bevat een uitschuifbare ladder, een uittrekbare slang en een figuuractiveringspunt voor speelplezier.
  • Imaginext Dragon World Fortress: Het drakenkasteel bevatte een woeste wachtdraak met geluidseffecten en een kanon dat kinderen op indringers konden afvuren.
  • Spike the Ultra Dinosaur: Deze grote op afstand bestuurbare dinosaurus was een populair kerstcadeau voor kinderen in 2008. Hij bevatte talloze bewegende delen, waaronder de nek van de dinosaurus, en veel geluidseffecten.
  • Imaginext Big Foot the Monster: Een ander op afstand bestuurbaar speelgoed, Big Foot, werkte op een soortgelijk concept als Spike the Ultra Dinosaur. Hij kwam met een bal waarmee hij kon gooien en spelen.

Creativiteit aanmoedigen

De Imaginext-sets zijn allemaal op dezelfde schaal gemaakt, zodat kinderen naar wens karakters kunnen mixen en matchen. De personages uit SpongeBob kunnen het opnemen tegen een bende piraten of Batman kan de strijd aangaan met een enge dinosaurus. Het mooie van de Imaginext-productlijn is dat je alleen wordt beperkt door de fantasie van je kind.

Aanbevolen: