50 buitenactiviteiten voor het hele gezin om wat frisse lucht te krijgen

Inhoudsopgave:

50 buitenactiviteiten voor het hele gezin om wat frisse lucht te krijgen
50 buitenactiviteiten voor het hele gezin om wat frisse lucht te krijgen
Anonim
Familiecamping aan het meer
Familiecamping aan het meer

Er gaat niets boven een grote, gezonde dosis familie, plezier en frisse lucht. Pak de kinderen in, ga weg van je vier muren en ontdek een van deze buitenactiviteiten die iedereen dichter bij elkaar zullen brengen.

Buitenactiviteiten voor de warmere maanden

Als het weer warmer wordt, gaat er een hele nieuwe wereld van buitenactiviteiten open. Geniet van de zon met uw dierbaren terwijl u een paar van deze leuke buitenactiviteiten voor gezinnen uitprobeert.

Wees strandjutters

Familie spelen met bal aan de oceaan
Familie spelen met bal aan de oceaan

Een dagje strand is erg leuk voor elk gezinslid. Veel buitenactiviteiten zijn perfect voor op het strand, zoals het zoeken naar schelpen, het onderzoeken van getijdenpoelen, zwemmen, surfen of het spelen van strandspelletjes zoals frisbee, volleybal en vlagvoetbal. Zandkastelen bouwen, picknicken en lange wandelingen maken zijn andere geweldige opties.

Maak moddertaarten

Geen kindertijd is echt compleet zonder op zijn minst wat tijd door te brengen met vies worden in de achtertuin. Reserveer een middag voor het maken van moddertaarten. Modetaarten in allerlei soorten en maten. Versier ze met bessen, twijgen, bladeren en kleine steentjes. Houd een prijstaartwedstrijd en beloon een winnaar voor de creatiefste of mooiste taart.

Probeer waterskiën

Waterskiën is een spannende en opwindende activiteit om uit te proberen in de warmere maanden. Als uw gezinsleden allemaal een leeftijd hebben waarop een extremere sport hen aanspreekt, probeer het dan eens. Zelfs als niemand eerder waterskiën heeft geprobeerd, zal iedereen het nog steeds geweldig vinden om elkaar aan te moedigen en te lachen om ieders vele valpartijen in de golven.

Maak een slip- en glijbaan in de achtertuin

Glijden en glijden is een leuke en goedkope activiteit voor gezinnen tijdens de zomermaanden. Werk samen om het glijden en glijden te creëren en breng dan de middag door met rennen en glijden over de hele plek.

Ren door de sproeier

Weet je nog toen je klein was en de zomeravonden helemaal in het teken stonden van ijslolly's en het rennen door een sproeier? Kanaal je innerlijke kind en ren samen met je kinderen door de sproeiers in de achtertuin. De kinderen zullen het geweldig vinden om te zien hoe hun ouders doorweekt raken en vrijuit rennen; en ouders zullen zich een van de simpele geneugten van de warme zomermaanden herinneren.

Maak een gezinsfietstocht

Fietstochten zijn zuinig, milieuvriendelijk en een geweldige oefening voor iedereen. Zorg ervoor dat de fietsen in goede staat zijn, zorg voor een geschikte helm voor iedereen en kies een fietsroute die zelfs het jongste of meest onervaren lid veilig kan bewandelen. Fietsen kan aan het einde van de rit ook leiden tot een heerlijke picknick of andere buitenactiviteiten.

Ga tuinieren

Familie samen tuinieren
Familie samen tuinieren

Tuinieren is een ontspannende en productieve buitenactiviteit voor het hele gezin. Of het doel nu het planten van bloemen of het verzorgen van groenten is, tuinieren kan leerzaam zijn voor alle gezinsleden. Kinderen kunnen de waarde van hun harde werk leren kennen, wat tot smakelijke beloningen leidt als ze genieten van wat ze hebben gekweekt. De producten of bloemen uit een tuin kunnen ook worden gedeeld met een uitgebreide familie of buren, of zelfs worden verkocht op een lokale boerenmarkt.

Plan een gezinsvisdag

Pak de hengels, het aas en wat snacks in en verken een plaatselijke drinkplaats. Zelfs als je niets vangt, zullen kinderen het leuk vinden om te leren hoe ze hun haak moeten lokken en hun lijnen moeten uitwerpen. Als je geluk hebt en iets vasthaakt, haal dan het grote binnen en leg het beeld vast op camera of video. Het zal zeker voor een blijvende herinnering zorgen.

Observeer insecten van dichtbij en persoonlijk

Beestjes zijn een grote hit bij kinderen. Ze leren graag over de enge kruipers in hun wereld. Bekijk een boek over insecten uit de plaatselijke bibliotheek en lees wat er te vinden is onder boomstammen en stenen. Neem een notitieboekje, een potlood en je insectenidentificatieboek mee naar buiten en kijk wat je kunt vinden. Wanneer het tijd is om naar binnen te gaan, kun je deze buitenactiviteit opvolgen met een kunstactiviteit als insectenorigami.

Houd achtertuinbootraces

Jongen en meisje spelen papieren boten op de rivier
Jongen en meisje spelen papieren boten op de rivier

Als je in de buurt van een beekje woont of weet waar je er een kunt vinden, probeer dan een familiebootracedag te houden. Gebruik huishoudelijke artikelen om kleine boten te bouwen en ze vervolgens stroomafwaarts te sturen. Kijk hoe ze een aantal meter racen en een finishlijn markeren. Vier het einde van de race door in de stroom te spetteren.

Buitenactiviteiten afgestemd op kouder weer

Het feit dat er sneeuw v alt en de temperatuur da alt, betekent niet dat jij en je kroost binnen opgesloten moeten blijven. De winter is echt een wonderland! Het is zo leuk dat je familie niet eens beseft dat het buiten ronduit vriest.

Heb een S'mores en Bonfire Night

Bouw een kampvuur, verzamel voldoende dekens en geniet een avond lang van s'mores samen met elkaars gezelschap. Vreugdevuren zijn een uitstekende gezinsactiviteit in de buitenlucht als ze veilig worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat u uw vuur ver van struiken of structuren bouwt. Zorg ervoor dat er altijd voldoende water in de buurt is om het vuur te doven, en zorg ervoor dat het vuur beheersbaar blijft.

Neem een kerstverlichtingstour

Laad het gezin tijdens de vakantiemaanden in de auto en rijd door de stad, kijkend naar de kerstverlichting. Neem snacks en warme chocolademelk mee en zet een paar klassieke vakantieliedjes op de radio. Deze favoriete jaarlijkse activiteit kan in de loop van de tijd een familietraditie worden, en iets dat uw kinderen zich nog jaren zullen herinneren en koesteren.

Hak je kerstboom om

Jonge jongen die de kerstboom omhakt met vader en zus
Jonge jongen die de kerstboom omhakt met vader en zus

Veel mensen genieten van de geuren en bezienswaardigheden die gepaard gaan met een levende boom die binnenshuis wordt neergezet. Hoewel het versieren van de kerstboom een feestelijke binnenactiviteit is waar gezinnen dol op zijn, is het omhakken ervan net zo leuk! Ga het winterse bos in of bezoek een plaatselijke boomkwekerij om de perfecte kerstboom uit te zoeken.

Breng de dag door met sleeën

Een klassieke winteractiviteit die gezinnen buiten kunnen doen, is sleeën. Je kunt op zoek gaan naar kleine heuvels waar kleine kinderen op kunnen rijden, of grotere heuvels waar je met oudere kinderen naar beneden kunt racen. Pak voldoende warme kleding, warme dranken en je favoriete slee of rodelbaan in, en breng wat tijd door met elkaar een ijskoude heuvel af te racen.

Leer skiën of snowboarden

Als sleeën kinderspel lijkt voor je avontuurlijke bende, probeer dan eens te leren skiën of snowboarden. Je kunt uitrusting huren bij lokale skiheuvels en zelfs als gezin beginnerslessen volgen. Leren skiën of snowboarden is een uitstekende vaardigheid die je als gezin kunt leren, zodat je jarenlang van deze activiteit kunt genieten.

Probeer snowtubing

Gelukkige kinderen langs de sneeuwbuizen van de heuvel
Gelukkige kinderen langs de sneeuwbuizen van de heuvel

Snowtubing is een andere gezinsactiviteit in de winter waarvoor weinig meer nodig is dan een heuvel en de juiste uitrusting. Je hebt een stevige buis nodig die is ontworpen om de hobbels en hobbels te weerstaan die vaak gepaard gaan met ski- en sleeheuvels. Koop meerdere sneeuwbuizen en ga met het hele gezin de heuvel af.

Bouw een sneeuwpop of een sneeuwfort

Als Moeder Natuur heel veel sneeuw in je achtertuin dumpt, gebruik het dan! Bouw een schattige familie sneeuwmannen, allemaal verkleed als de leden van je echte familie, of creëer een megasneeuwfort om in te spelen. Zodra je de muren hebt opgebouwd, neem je warme chocolademelk mee naar het fort, of gebruik je het als sneeuwballengevechtsfort.

Creatieve ideeën om buiten te proberen

De natuur kan zoveel creativiteit in jonge geesten aanwakkeren. Deze buitenactiviteiten voor het hele gezin zullen de hele bende inspireren om naar buiten te gaan en samen iets geweldigs te maken.

Verander je trottoirs in meesterwerken

Gekleurd krijt is goedkoop en biedt urenlang creatief speelplezier voor het hele gezin. Kinderen en hun ouders kunnen spelborden, muurschilderingen, hinkelen of betekenisvolle afbeeldingen op het trottoir of de oprit tekenen. Werken met krijt is een uitstekend middel om handschrift- of alfabetlessen te oefenen, waardoor deze activiteit even leerzaam als leuk is.

Word Fotograaf

Jong meisje dat een foto van de tulp maakt
Jong meisje dat een foto van de tulp maakt

Breng de dag buiten door en leg de schoonheid van de natuur vast door een lens. Bezoek een natuurreservaat, loop door de straten van je stad of ontdek het boerenleven en maak foto's van wat je ziet. Later kun je deze foto's ontwikkelen en er een prachtig boek met herinneringen van maken waar iedereen van kan genieten.

Bouw een buitenfamiliefort

Ga op zoek naar de perfecte boom, verzamel wat planken, spijkers en diverse benodigdheden en bouw een stamboomfort. Als een boomfort te uitdagend lijkt, verzamel dan stokken, touwen, lakens en andere benodigdheden en maak een hut op de begane grond om in rond te hangen. Het bouwen van forten is een tijdloze buitenactiviteit die gezinnen urenlang plezier zal bezorgen tijdens de bouw en daarna.

Maak sprookjeshuisjes

Feeënhuisjes zijn leuk en speels en kunnen gemaakt worden met vrijwel alles wat in de natuur te vinden is. Verzamel bladeren, mos, twijgen, stenen en stokken en creëer sprookjeshuisjes in je achtertuin. Met wat lijm en verf kunnen saaie oude stronken en eenvoudig ogende vogelhuisjes plekken van magie en verwondering worden voor kinderen en feeën!

Ga op speurtocht

Gelukkige kinderen spelen in stroomspeurtocht
Gelukkige kinderen spelen in stroomspeurtocht

Vind een lijst met items die je kunt zoeken en begin met je taak. Werk in teams om te zien wie als eerste de speurtocht kan voltooien. Reserveer een kleine prijs voor het team dat als eerste door de lijst komt. Vier de jacht met iets lekkers, zoals zelfgemaakte cacao in de koudere maanden of ijslolly's bij warmer weer.

Ma altijdplan op de boerenmarkt

Een boerenmarkt bezoeken is een educatieve, seizoensgebonden activiteit waar het hele gezin de vruchten van zal plukken. Blader door de unieke kraampjes en kies gezonde, lokale ingrediënten om mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis verdeelt u uw gezin en laat elk team een ma altijd bereiden met de spullen die u van de markt mee naar huis heeft genomen. Je kunt ook bij lokale boerderijen kijken naar hun bessenplukschema's, en bosjes aardbeien, bosbessen en bramen plukken om te gebruiken in heerlijke gerechten en desserts.

Geniet van wat plezier met bubbels

Kinderen zijn dol op bubbels! Zoek een eenvoudig doe-het-zelf-bubbelrecept en maak je eigen oplossing. Neem je mix mee naar buiten en experimenteer met verschillende bellenstaafjes, waarbij je allerlei soorten en maten bellen maakt. Kijk wie de grootste, de langstlevende of de interessantste zeepbel maakt. Op welke gekke dingen zien jouw bubbels eruit als ze wegdrijven?

Een zelfgemaakte gieter maken

Het verzorgen van planten is iets waar het hele gezin mee kan helpen. Kinderen leren hoe belangrijk het is om voor levende wezens te zorgen en herkennen hoe hun bijdrage aan het gezin via eenvoudige klusjes het algemeen welzijn bevordert. Maak samen een zelfgemaakte gieter. Neem je creatie mee naar buiten en geef de planten water als het warmer is.

Houd een knuffeldierenparade

Kleine kinderen zullen het fantastisch vinden om hun eigen speelgoedparade te creëren. Kleed een reeks favoriete knuffels of poppen aan en laad ze in wagens of ander trekspeelgoed. Speel een paar pakkende, op parades geïnspireerde deuntjes op je telefoon en neem iedereen (inclusief speelgoed) mee voor een rondje rond het blok.

Doe wat rotsschilderingen

Rotsschilderen is een goedkoop buitenambacht dat vrijwel iedereen kan doen. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste verf, een kwast, schone stenen en een leuk en creatief idee in gedachten. Van rotsen kunnen dieren worden gemaakt, ze kunnen inspirerende boodschappen bevatten of worden bedekt met funky ontwerpen. Bij het schilderen van rotsen mag alles, en de enige regels zijn plezier hebben en creatief zijn.

Maak en vlieg vliegers

Een winderige dag is geen reden om binnen te blijven. Verzamel rond de keukentafel en maak zelfgemaakte vliegers in allerlei verschillende kleuren. Neem je zwerm vliegers mee naar buiten en naar een open ruimte. Vlieg ze door de lucht. Kijk wiens vlieger het langst in de lucht blijft!

Perfecte ideeën voor dagtochten voor avontuurlijke gezinnen

Pak de kinderen in, laad iedereen in de auto en ga de openbare weg op! Deze buitenavonturen kunnen een hele dag in beslag nemen, maar de glimlach die je krijgt is de moeite waard.

Ga naar een favoriete wandelroute

Een gezinswandeling, of deze nu een uur of een hele dag duurt, is een leuke activiteit en een geweldige oefening. Onderzoek verschillende natuurpaden en parken voor wandelroutes. Ontdek waar lokale en regionale schilderachtige plekjes zoals watervallen, uitkijkpunten, verborgen bosjes of kleurrijke kliffen zich kunnen bevinden, zodat je er naartoe kunt wandelen en van je eigen hoekje van de planeet kunt genieten.

Volg een rondleiding door speeltuinen

Een uitstapje naar een plaatselijke speeltuin kan na slechts een paar bezoeken voorspelbaar en saai worden. Wissel dingen uit en breng de dag door met een speeltuinavontuur. Verken binnen een uur van huis verschillende speeltuinen en bezoek er zoveel als je kunt. Pak een lunch in voor het gezin en weet dat iedereen die avond vroeg in slaap zal vallen.

Ga rondhangen op een lokaal festival

Familie kijken naar kleurrijke heteluchtballonnen
Familie kijken naar kleurrijke heteluchtballonnen

Buitenfestivals kunnen geweldig gezinsplezier bieden. Luchtballonfestivals, staats- en provinciale kermissen, wedstrijden voor het bouwen van zandkastelen, georganiseerde natuurwandelingen, vuurwerkshows, vliegerfestivals en nog veel meer zijn allemaal uitstekende mogelijkheden voor het hele gezin. Waar je ook woont, er zullen ongetwijfeld een aantal evenementen plaatsvinden gedurende het jaar.

Een vliegshow bijwonen

Een vliegshow bijwonen is een spannende manier om tijd buitenshuis door te brengen. Voer een eenvoudige zoekopdracht op internet uit om te ontdekken wanneer en waar vliegshows bij u in de buurt plaatsvinden. Waarschuwing: deze activiteit kan luidruchtig worden, dus bereid je gezin voor en neem een koptelefoon met ruisonderdrukking mee als je denkt dat dit de ervaring aangenamer zal maken.

Ga op een geocaching-avontuur

Geocaching is een bijzonder vermakelijke activiteit voor oudere kinderen en tieners. Geocaching is als een gigantische, lokale speurtocht waarbij GPS-apparaten worden gebruikt om een verborgen geocache op te sporen. Om een extra uitdaging aan de activiteit toe te voegen, geeft u uw gezin een vaste tijdslimiet en kijkt u of u de codes kunt kraken voordat de tijd om is.

Maak een kanotocht

Ouders en zonen kanoën op het meer
Ouders en zonen kanoën op het meer

Kanotochten kunnen lange tochten over kronkelende rivieren zijn, maar voor gezinnen die op zoek zijn naar een perfecte zomermix van activiteit en ontspanning, zijn kanotochten een uitstekend gezinsuitje. Zorg ervoor dat u de hele dag vrijhoudt, aangezien veel riviertochten meerdere uren in beslag kunnen nemen.

Doe een touwenparcours-uitdaging

Als je gezin geen hoogtevrees heeft, kijk dan of jullie allemaal kunnen samenwerken om een touwenparcours-uitdaging te doorstaan. Test je evenwicht, moed en familiegeest door hoog in de lucht over platforms te ontwijken, springen en op je tenen te lopen.

Gezinsactiviteiten die kinderen iets leren

Het leven zit boordevol leerbare lessen en momenten. Ouders kunnen deze boeiende externe activiteiten gebruiken om kinderen te helpen hun kennis en begrip van de wereld uit te breiden.

Houd een garageverkoop

Houd een gezinsgarageverkoop en betrek het hele gezin bij het proces. Kinderen kunnen zelf ongewenste spullen verzamelen en helpen bij het sorteren van alles wat te koop is. Leer ze dat hun geliefde spullen naar een nieuwe familie zullen gaan, die er veel plezier aan zal beleven. Vraag oudere kinderen om overal een prijskaartje aan te hangen, en vraag dat jongere kinderen hun ontwerpvaardigheden op de proef stellen door borden te maken die ze overal in de buurt kunnen ophangen. Overweeg om het geld dat je verdient te gebruiken om iets voor het hele gezin te kopen, of trakteer iedereen op een leuk avondje uit.

Run een limonadekraam

Limonadekraam voor meisjes
Limonadekraam voor meisjes

Maak samen met je kinderen een doe-het-zelf limonadekraam en maak een partij zoetzure lekkernijen klaar voor de buurt. Het runnen van een limonadekraam zal kinderen uren bezig houden, terwijl ze een beetje consumentisme en klantenservice-vaardigheden leren. Dit is een geweldige activiteit om op te zetten als je voldoende tuinwerk hebt of een garage moet opruimen.

Start een hondenuitlaatservice

Wil je de kinderen leren over verantwoordelijkheid en het omgaan met geld? Start een familiebedrijf voor hondenuitlaatservice. Maak reclame voor uw diensten en breng de middag door met het geven van een welverdiende wandeling aan de hoektanden in uw buurt. Gebruik de inkomsten om lessen af te dwingen over geld verdienen, uitgeven en besparen.

Run een autowasstraat voor een goed doel

Maak borden waarop u reclame maakt voor uw wasstraat. Koop zeep en de benodigde schoonmaakmiddelen en ga de zon in om schoon te worden! Werk als gezin of nodig vrienden uit om te helpen bij uw goede doel en te helpen bij het runnen van uw autowasstraat. Neem de inkomsten die u gedurende de dag verdient en doneer deze aan het goede doel van uw keuze.

Loop of jog 5 km

Een multi-etnische groep kinderen en volwassenen loopt samen een race
Een multi-etnische groep kinderen en volwassenen loopt samen een race

Je kunt waarschijnlijk een 5K vinden waar het gezin zich voor kan inschrijven gedurende elk deel van het jaar. Veel van deze wandelingen/runs worden gehouden ter ere van een goed doel. Voltooi het als gezin op welke manier dan ook, en ga dan als groep op pad om je prestatie te vieren.

Neem deel aan een opruimingsproject

Kijk in je gemeenschap of er organisaties zijn die lokale opruimingsprojecten uitvoeren. Zijn er stadswijken waar het afval moet worden opgehaald, parken die een opfrisbeurt kunnen gebruiken of tuinen die moeten worden gewied? Ga naar buiten en laat je stad er op zijn best uitzien.

Bouw iets voor de gemeenschap

Veel organisaties streven ernaar dingen voor de gemeenschap te bouwen; en als je een lokale organisatie kunt vinden met een aankomend project, bied dan de mankracht van je gezin aan. Bouw klimstructuren en speeltuinen, help gemeenschapstuinen aan te leggen, of werk samen met organisaties als Habitat for Humanity om daken boven de hoofden van je buren te leggen.

Schop opritten voor oudere buren

Zoon helpt moeder tijdens het sneeuwschuiven op de oprit
Zoon helpt moeder tijdens het sneeuwschuiven op de oprit

Sneeuw scheppen is een geweldige oefening en een uitstekende manier om je buren te helpen. Zorg dat elk van uw kinderen een schep heeft en sneeuw ruimt van de opritten van oudere buren. Misschien zitten er bij jou in de buurt nieuwe ouders die wel een handje kunnen gebruiken bij dit klusje? Leer uw kinderen dat geven zonder de verwachting van een beloning ervoor zorgt dat ze zich beter voelen dan een paar dollar ooit zou kunnen.

Vreedzame buitenactiviteiten om iedereen te vertragen

Soms moet je echt even stoppen en aan de rozen ruiken. Niet elke buitenactiviteit hoeft boordevol avontuur en fysieke inspanning te zitten. Deze ideeën voor buitenactiviteiten voor het hele gezin zijn eenvoudige manieren om buiten een band met je kroost op te bouwen.

Wees een familie van vogelaars

Vogels kijken is een gemakkelijke en vermakelijke activiteit waaraan alle gezinsleden kunnen deelnemen. Haal een veldgids op bij een plaatselijke boekwinkel of bibliotheek en kijk hoeveel vogelsoorten je in jouw buurt kunt vinden, of zelfs gewoon in de achtertuin. Houd een lijst bij van de vogels die u spot en voeg deze toe aan de hoofdlijst wanneer u op vogelobservatie-avontuur gaat.

Ga sterrenkijken

Tijdens warmer weer kunt u met uw gezin de heldere nacht ingaan en wat tijd doorbrengen met staren naar de sterren. Neem een deken, een telescoop, een zaklamp en een reisgids voor de sterren mee. Zoek bekende sterrenbeelden en ontdek meer over het enorme sterrenstelsel hierboven.

Kijk hoe de wolken voorbijgaan

Afro-Amerikaanse zoon en vader rusten op gras
Afro-Amerikaanse zoon en vader rusten op gras

Er is zoveel schoonheid en verwondering in de wereld om je heen, en soms moet je gewoon even stilstaan en elke dag alles om je heen opmerken. Ga naar buiten met een grote deken. Ga liggen met uw dierbaren en kijk hoe de wolken voorbijtrekken. Bespreek hoe ze eruit zien en waar ze je aan herinneren. Bij veel van de ideeën die uw kinderen bedenken, kunt u de hele middag giechelen.

Heb een familiepicknick

Kies een warme, zonnige dag voor een familiepicknick. Pak een deken en alle favoriete picknicksnacks van uw gezin in en ga naar buiten voor de lunch. Je kunt je ma altijd meenemen naar een park, een rivierbedding, of gewoon een plekje in je achtertuin opzetten om te eten. Verspreid je over het gras en dineer buiten.

Ga hangmatten

Pak een paar hangmatten in en zoek een groepje bomen om ze aan vast te maken. Zodra de hangmatten allemaal veilig zijn, kun je wat tijd doorbrengen met lezen, ontspannen en praten terwijl je heen en weer zwaait.

Schommel in een boomschommel

Gelukkige broers en zussen spelen op de schommel
Gelukkige broers en zussen spelen op de schommel

Laat de grote bomen in je tuin niet eenzaam staan. Laat ze de etalage zijn voor een stamboomschommeling. Zodra de boomschommel omhoog staat, zweef je om de beurt door de lucht, met de warme wind in je gezicht. Er gaat niets boven een goede boomschommel.

Lees een boek onder een draperende boom

Kinderen horen graag een goed verhaal, en je hoeft niet alleen boeken voor het slapengaan te reserveren. Op een mooie middag stop je een klassiek boek en een grote deken onder je arm, en ga je op zoek naar een schaduwrijke boom om je onder uit te spreiden. De kinderen zullen volledig ontspannen zijn terwijl ze achterover in de wind liggen terwijl ze naar je luisteren terwijl je verhalen in de natuur leest.

Maak tijd voor wat het belangrijkst is

Er is niets belangrijker dan familie, en als het om kinderen gaat, kan het gezegde: "De dagen zijn lang, maar de jaren zijn kort", niet méér waar zijn. Maak tijd vrij om met uw gezin naar buiten te gaan en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Of u nu een lange excursie maakt of gewoon in de achtertuin naar de voorbijdrijvende wolken staart, de tijd die u met uw gezin in de buitenlucht doorbrengt, zal altijd gekoesterd worden.

Aanbevolen: