Waar vindt u afdrukbare online belastingformulieren

Inhoudsopgave:

Waar vindt u afdrukbare online belastingformulieren
Waar vindt u afdrukbare online belastingformulieren
Anonim
Belastingformulieren
Belastingformulieren

Om het elektronisch indienen aan te moedigen, biedt de Internal Revenue Service (IRS) belastingbetalers een reeks afdrukbare online belastingformulieren. Omdat het bureau geen formulieren meer naar particulieren of belastingprofessionals verzendt, is deze dienst voor de meeste belastingbetalers de belangrijkste bron van federale belastingformulieren. De meeste staten hebben het voorbeeld van de IRS gevolgd en bieden hun formulieren ook online aan.

Door de IRS aangeboden afdrukbare online belastingformulieren

De eerste plaats om te beginnen met zoeken naar afdrukbare online belastingformulieren is de IRS-website. De website van het bureau biedt in totaal 19 belastingformulieren in PDF-formaat die vanaf elke pc kunnen worden afgedrukt. Daarnaast biedt het instructies om belastingbetalers te helpen bij het correct invullen van gedrukte formulieren en publicaties om het doel ervan uit te leggen. Instructies zijn ook in PDF-formaat, maar publicaties niet. Beide kunnen worden afgedrukt vanaf een pc. Veel formulieren zijn ook beschikbaar in het Spaans.

Om toegang te krijgen tot onlineformulieren, selecteert u 'Individuen' bovenaan de IRS-website en vervolgens de link 'Formulieren en publicaties' aan de linkerkant van de pagina. U ziet dan een lijst met afdrukbare formulieren, waaronder het formulier 1040, 1040-EZ, 4868 voor een verlenging van de tijd en schema A voor gespecificeerde inhoudingen.

Acht belastingformulieren kunnen niet worden afgedrukt, inclusief W-2s en 3s, 1096, 1098, 1099 en 8109-B. Deze formulieren vereisen speciale inkt en papier, en daarom biedt de IRS ze niet online aan belastingbetalers aan.

Als u meer informatie wilt over belastingformulieren, selecteert u de link 'Formulier en instructienummer' onder de lijst met formulieren. Op deze pagina vindt u het nummer en de titel van alle IRS-formulieren, de datum van de meest recente herziening en wanneer ze online zijn geplaatst. Revisie- en boekingsdata helpen u ervoor te zorgen dat u het meest bijgewerkte formulier invult. Als u een formuliernummer selecteert, gaat u naar de PDF-pagina, waar u kunt afdrukken.

De gratis IRS-bestands- en belastingkaart

Dit IRS Tax Map-programma helpt belastingbetalers bij het begrijpen van hun belastingkwesties en bij het bepalen welk formulier ze moeten invullen. Het verdeelt belastingkwesties per onderwerp en biedt een lijst met (en live link naar) formulieren die voor elk onderwerp van toepassing zijn. Het biedt ook live links naar publicaties over het gezochte onderwerp.

De IRS biedt belastingbetalers ook het "IRS Free File" -programma aan, dat individuen met een gemiddeld tot laag inkomen die minder dan $58.000 per jaar verdienen, helpt met gratis belastingvoorbereidingsdiensten. Het programma is het resultaat van een alliantie tussen de IRS en belastingsoftwarebedrijven. Met Free File kunnen gebruikers hun belastingen online invullen en vervolgens het ingevulde formulier afdrukken en opsturen. Dit formaat zorgt ervoor dat het ingevulde formulier leesbaar is. De dienst vereist echter dat gebruikers hun jaarinkomen zelfstandig berekenen.

Staatsbelastingformulieren

Veel staten verstrekken hun inkomstenbelastingformulieren op de website van de belastingdienst. In de meeste staten is de belastingdienst het Department of Revenue of de Tax Commission. Op de websites van deze instanties kunnen belastingbetalers het juiste formulier selecteren en afdrukken, het indien nodig invullen en naar de juiste autoriteit sturen.

Andere afdrukbare belastingformulieren

Veel andere bedrijven bieden afdrukbare belastingformulieren aan. Er is echter geen garantie dat deze formulieren de meest recente herzieningen zullen zijn van de vereiste staats- of federale formulieren. Vergelijk formulieren die niet door de IRS zijn verstrekt altijd met die op de IRS-website om er zeker van te zijn dat u het juiste formulier invult.

  • H & R Block: Dit bedrijf biedt gebruikers gratis afdrukbare basisformulieren, maar brengt $ 29,95 in rekening voor complexere formulieren. U moet zich registreren bij de website voordat u toegang krijgt tot de afdrukbare formulieren.
  • Taxact: deze website biedt gratis belastingsoftware voor eenvoudige en complexe belastingaangiften. Gebruikers kunnen hun formulieren afdrukken nadat ze deze online hebben ingevuld.
  • Income Tax Pro Net: deze pagina biedt links naar afdrukbare federale belastingformulieren. Het biedt ook links naar alle 50 belastingdiensten van de staat.
  • Financiën voor gezinnen: deze website biedt niet alleen de 1040- en 1040-EZ-formulieren, maar ook informatie over wie belastingen moet indienen, instructies voor het invullen van de formulieren en publicaties waarin algemene belastingwetten en -regels worden uitgelegd.

Uw belastingaangifte

Het verkrijgen van afdrukbare online belastingformulieren is niet moeilijk, en kan uw belastingvoorbereiding wellicht eenvoudiger maken. Het feit dat ze gratis zijn, betekent bovendien dat u geen accountant of ander fiscaal geld hoeft te betalen om toegang te krijgen tot de formulieren. Zorg ervoor dat u de meest recente formulieren gebruikt en zorg ervoor dat de formulieren precies zijn wat u nodig heeft voor uw belastingvoorbereiding.

Aanbevolen: