Hoe vindt u grote maten terrasmeubilair

Inhoudsopgave:

Hoe vindt u grote maten terrasmeubilair
Hoe vindt u grote maten terrasmeubilair
Anonim
extra grote rieten terrasstoel
extra grote rieten terrasstoel

Het toevoegen van terrasmeubilair in grote maten aan uw buitenruimte biedt comfort en stijl, met extra gemoedsrust, wetende dat het meubilair stevig is. Als u de tijd en moeite wilt besparen om van winkel naar winkel te rijden op zoek naar terrasmeubilair in grote maten, blader dan door de selecties die worden aangeboden door online retailers die het gemakkelijk rechtstreeks naar uw voordeur kunnen verzenden.

Hayneedle

Hayneedle begon met de verkoop van uitsluitend hangmatten en beschikt nu over een van de grootste tuinmeubelcollecties. Ze verkopen ook modern, luxe en rustiek binnenmeubilair. Ze hebben een grote selectie plus-formaat terrasmeubilair, handig gecategoriseerd op één pagina.

Opties omvatten items zoals grote ligbedden en sectionals voor buiten met brede, comfortabele kussens, evenals extra grote Adirondack-stoelen met een draagvermogen van 300-400. Ze hebben ook hangmatten met een draagvermogen van maximaal 300 kilo en extra grote strandstoelen met een draagvermogen van 300 tot 325 kilo. Ze bieden gratis verzending voor artikelen die meer dan $ 49 kosten, evenals gratis verzending. Items die ze bij zich hebben zijn onder meer:

  • Coral Coast Chaise Lounge: Dit is een duurzame chaise longue voor buiten met een draagvermogen van 500 pond; het meet 79 inch breed. Het heeft een gewatteerde hoofdsteun en is uitgevoerd met Quick-Dri Texteline-stof. Het wordt geleverd in een gebroken witte kleur met een mokkakleurig stalen frame en kost ongeveer $ 290.
  • Hayneedle brede eenpersoonslounge met voetenbank: Deze loungestoel is ongeveer 150 cm breed, kan volledig achterover leunen en is ook waterdicht. Het is uitgevoerd in een eigentijdse stijl met donkerbruin, weerbestendig harsvlechtwerk en zachte, gebroken witte, waterdichte kussens. Dit kost ongeveer $ 430.
  • Crosley Bradenton Outdoor Loveseat: Deze loveseat wordt verkocht voor ongeveer $ 600, heeft een draagvermogen van 500 pond en is ongeveer 56 inch breed. Het is ontworpen met rotan-stijl all-weather vlechtwerk en heeft een sterk gepoedercoat stalen frame. Het wordt geleverd met zit- en rugkussens in zand, marineblauw of sangria (de marineblauwe en sangria-stijlen hebben witte biezen).
Gezellige lounge buiten
Gezellige lounge buiten

Wonen XL

Living XL biedt een prachtige selectie rustieke, traditionele en stoere tuinmeubelen in verschillende designs en stijlen. Ze bieden gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 100 en kunnen ook internationaal verzenden. Opties zijn onder meer:

  • Draagbare stoel voor zwaar gebruik: deze stoel heeft een stationair draagvermogen van 1.000 pond, een zitting van 26-1/2 inch breed en een koeler met ritssluiting op de linkerarmleuning. Het heeft een duurzaam buizenframe en een gewatteerd polyesterweefsel van 600 denier. De stoel zelf weegt slechts ongeveer 15 kilo, dus hij is niet moeilijk te vervoeren. Het kost ongeveer $ 100.
  • Living XL opklapbare chaise lounger met vijf standen: deze heeft een stationair draagvermogen van 650 pond en is 26-1/2 inch breed en 50 inch lang. Het heeft een donkerbruin aluminium frame dat is ontworpen om duurzaam te zijn, en een veelzijdige, waterbestendige vinyl-mesh-stof voor de stoelen. Het wordt verkocht voor ongeveer $ 180.

Californië Outdoor Design Studio

Extra brede rocker
Extra brede rocker

California Outdoor Design Studio biedt de ComfortPlus-lijn buitenmeubilair in rustieke, traditionele en kuststijlen. Deze ontwerpen zijn gemaakt van HDPE en hebben stoelen van 30 inch breed en een draagvermogen van 800 pond. Voor informatie over verzending en prijzen kunt u ze bellen op 800-960-1096 of een e-mail sturen. Hun meubelopties omvatten:

  • Rockers
  • Stoelen
  • Stoel- en poefsets
  • Banken
  • Dinersets

Brylane Thuis

Brylane Home biedt een verscheidenheid aan tuinmeubilair in grote maten, zoals hun prachtig ontworpen schommelstoelen en stoelen. Ze hebben kust-, traditionele, kampeer- en casual meubelstijlen. De verzendkosten variëren van $ 6 tot $ 40, afhankelijk van de kosten van het gekochte meubilair. Brylane Home biedt items zoals:

  • Brylane extra brede King Kong opvouwbare kampeerstoel: deze heeft een draagvermogen van 800 pond; de binnenmaat van de stoel is 24 inch breed en 20 inch diep. Hij heeft een hoge rugleuning en is voor het gemak ook voorzien van een zijvakkoeler. Deze kost ongeveer $ 100 en is verkrijgbaar in drie kleuropties: turkoois, verbrand oranje en kaki.
  • Extra brede schommelstoel voor buiten: verkrijgbaar in oranje, geel en turkoois, deze stoel ondersteunt maximaal 350 pond. Het heeft een gepoedercoat stalen frame dat ergonomisch is ontworpen en een zeer sterke vinyl zitting. Het kost ongeveer $ 70.
  • Santiago Outdoor Couch: Deze buitenbank ondersteunt tot 200 kilo en is verkrijgbaar in vijf prachtige kleurencombinaties, waaronder bruin met turquoise kussens, bruin met ivoorkleurige kussens, of grijs met geranium, zwembad (helderblauw) of ivoor demping. Het is gemaakt van PVC-rotan met een stalen frame en zachte, weerbestendige kussens voor ongeveer $ 230.

Waar u op moet letten bij het winkelen

Meubelstukken in grote maten worden niet alleen groter gemaakt, ze zijn ook duurzamer en beter geconstrueerd dan terrasmeubels van gemiddelde grootte. Gemaakt met extra centimeters zitcomfort, materialen van hoge kwaliteit en extra verstevigingen. Grote maten meubels kosten doorgaans meer dan meubels van gemiddelde grootte.

  • Zoek naar extra brede stoelen en extra vulling voor extra comfort. Adirondack-stoelen zijn een goede keuze, omdat ze extra groot zijn en gemaakt zijn van hoogwaardig hout.
  • Zoek naar sites die gratis verzending aanbieden voor bestellingen boven een bepaald bedrag, maar let ook op extra vrachtkosten voor zwaardere artikelen.
  • Voordat u grote maten tuinmeubelen koopt, controleert u de afmetingen van elk stuk om er zeker van te zijn dat u de gewenste maat en draagvermogen krijgt.
  • Chaise longues moeten niet alleen extra vulling en bredere stoelen hebben, maar moeten ook extra verstevigd zijn, omdat ze je hele lichaam ondersteunen.
  • Selecteer een extra grote hangmat waar twee of meer personen in kunnen passen, in plaats van een hangmat te zoeken die speciaal is gemaakt voor personen met een grotere maat. Veel dubbele hangmatten zijn ontworpen met stalen steunbalken en kunnen maximaal 300 kg dragen.

Overweeg maatwerk

Als u niet precies kunt vinden wat u zoekt, houd er dan rekening mee dat veel online sites aangepaste bestellingen aannemen en meubels in grote maten kunnen maken met de afmetingen die u nodig heeft. Mogelijk vindt u ook een vakman op maat bij u in de buurt die een paar stukken volgens uw specificaties kan bouwen.

Aanbevolen: