Betrokken raken bij liefdadigheid voor kinderen: 11 plaatsen om te helpen

Inhoudsopgave:

Betrokken raken bij liefdadigheid voor kinderen: 11 plaatsen om te helpen
Betrokken raken bij liefdadigheid voor kinderen: 11 plaatsen om te helpen
Anonim
Vrijwilligersgroepen uit de gemeenschap op het strand die afval ophalen
Vrijwilligersgroepen uit de gemeenschap op het strand die afval ophalen

Je bent nooit te jong om iets terug te geven aan je gemeenschap, maar soms kan het moeilijk zijn om kinderen te betrekken bij liefdadigheidswerk als veel non-profitorganisaties geen bijdragen voor kinderen accepteren. Gelukkig betekent dit niet dat er niet een aantal herkenbare en interessante non-profitorganisaties zijn waar kinderen aan kunnen doneren.

1. Wereld Natuur Fonds

Zestig jaar lang heeft het Wereld Natuur Fonds (WWF) natuurbehoudsinspanningen ondernomen in de hoop zes belangrijke aandachtsgebieden te ondersteunen: klimaat, voedsel, bossen, zoetwater, oceanen en dieren in het wild. De bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van de wereld staat centraal in alle programma's van het WWF, en hun instrumentele betrokkenheid bij het behoud van dieren maakt hen tot een van de favoriete goede doelen van kinderen. Niet alleen kunnen kinderen geldelijke donaties doen aan het WWF, ze kunnen ook grotere geldelijke donaties doen om 'een dier te adopteren' en in ruil daarvoor verschillende geschenken ontvangen op basis van voorlichting over de levensstijl, het leefgebied en het behoud van dat dier. Momenteel kun je een ijsbeer adopteren via de website van het WWF.

Het WWF-logo wordt weergegeven op het scherm van een mobiele telefoon
Het WWF-logo wordt weergegeven op het scherm van een mobiele telefoon

2. Pyjamaprogramma

Het Pajama-programma is een non-profitorganisatie die "een geruststellende bedtijdroutine en een gezonde slaap voor kinderen promoot en ondersteunt, zodat ze kunnen gedijen." Deze organisatie, opgericht in 2001, heeft ruim zeven miljoen sets met bedtijdartikelen zoals pyjama's en verhalenboeken geleverd aan kinderen in nood. Alle kinderen genieten van een goede nachtrust en ze kunnen een geldelijke donatie doen aan deze non-profitorganisatie om andere kinderen te helpen net zo goed te slapen als zij.

3. Een miljoen bedankt

Deze op het leger gebaseerde non-profitorganisatie ondersteunt mensen in actieve dienst door geschreven brieven van het publiek te verzamelen en te verspreiden onder de soldaten die onder hun hoede zijn. Deze interactieve en creatieve manier van doneren maakt het een perfecte organisatie voor kinderen om mee samen te werken. Momenteel heeft A Million Thanks bijna 11 miljoen brieven ontvangen; en je kunt de brief van je kind gemakkelijk 11 miljoen en één laten zijn.

4. Grote broers Grote zussen van Amerika

Big Brothers Big Sisters of America is verreweg de oudste non-profitorganisatie op deze lijst en werd in 1904 opgericht en blijft levensveranderende één-op-één mentorschappen bieden tussen kinderen met een moeilijke achtergrond, met oudere vrijwilligers die individueel promotie kunnen maken hun geestelijke gezondheid en emotionele stabiliteit. Aangezien veel kinderen hun eigen grote broers en grote zussen hebben, kan deze non-profitorganisatie voor hen dichtbij huis komen, en een manier waarop zij kunnen helpen is door een geldelijke donatie te doen.

Wendy Foster, president en CEO van Big Brothers Big Sisters uit Massachusetts Bay, spreekt op een persconferentie
Wendy Foster, president en CEO van Big Brothers Big Sisters uit Massachusetts Bay, spreekt op een persconferentie

5. Project Nacht Nacht

Volgens de website van Project Night Night doneren ze "elk jaar meer dan 30.000 Night Night-pakketten aan dakloze kinderen van 12 jaar en jonger die de essentiële kinderbehoeften van [de non-profitorganisatie] nodig hebben om een concrete en voorspelbare bron van veiligheid en een verhoogde blootstelling aan kwalitatief hoogstaand alfabetiseringsmateriaal tijdens hun tijd van onrust." Hoewel niet elk kind dakloos is geweest, kunnen ze zich zeker voorstellen hoe moeilijk het is om er geen te hebben. Gelukkig accepteert de organisatie zowel geldelijke donaties als items zoals nieuwe kinderboeken, nieuwe knuffels en nieuwe dekens, maar je kunt het beste contact opnemen met de dichtstbijzijnde afdeling bij jou in de buurt om te zien wat ze momenteel het meest nodig hebben.

6. Oxfam Amerika

Oxfam America, een wereldwijde non-profitorganisatie, werkt al meer dan zeventig jaar aan het beëindigen van "het onrecht van armoede". Hun belangrijkste aandachtsgebieden zijn onder meer ongelijkheid, discriminatie en ongelijke toegang tot essentiële hulpbronnen zoals voedsel, water en land. Oxfam heeft veruit het grootste aantal mogelijkheden voor geldelijke donaties, in die zin dat elk van hun donatieniveaus rechtstreeks een specifieke actie financiert, zoals het verstrekken van zeep of het beschermen van de bijen. Bij elke donatie die u doet, ontvangt u een downloadbare PDF-kaart waarop uw liefdadigheidsactie staat vermeld; Welk kind wil niet dat iets waar hij of zij trots op is, op de koelkast van het gezin wordt tentoongesteld?

7. Alex' limonadekraam

Alex's limonadekraam begon toen een jong kind, Alexandra "Alex" Scott, met een kinderkanker genaamd neuroblastoom, een limonadekraam bij haar thuis hield en $ 2.000 ophaalde voor 'haar' ziekenhuis. In de loop van haar korte leven heeft ze één miljoen dollar kunnen inzamelen voor kankeronderzoek, en deze non-profitorganisatie is ontstaan uit haar dappere moed. Een leuk aspect van de donatiestrategie van deze liefdadigheidsinstelling is dat het kinderen de mogelijkheid geeft om hun eigen limonadekraampjes te houden en het ingezamelde geld te gebruiken om te doneren aan de moederorganisatie.

Alex's limonadekraam in 2018
Alex's limonadekraam in 2018

8. Habitat voor de mensheid

Een andere beroemde non-profitorganisatie, Habitat for Humanity, bedient zowel kinderen als volwassenen, ondanks de reputatie van middelbare leeftijd. Van 5 tot 40 jaar zijn er allerlei gespecialiseerde jeugdprogramma's beschikbaar. Natuurlijk kunnen kinderen doneren aan de non-profitorganisatie voor het bouwen van huizen, maar door op de een of andere manier betrokken te raken bij een daadwerkelijke bouw kunnen ze een tastbare verbinding krijgen met waarvoor ze doneren. Voor kinderen is zien echt geloven.

9. Binky Patrol

Er was eens een kinderdekentje - een 'binky' als je wilt - dat je overal met je mee zou dragen. Welnu, Binky Patrol biedt handgemaakte binkies voor kinderen in nood. Ieder kind kan zich voorstellen dat hij een geruststellend voorwerp nodig heeft om door perioden van stress heen te helpen, en het mooie van deze non-profitorganisatie is dat ze zelfgemaakte binkies accepteren. Dit betekent dat u en uw kind uw donatie kunnen omzetten in een leuke activiteit waar jullie allebei van kunnen genieten.

10. Knuffels voor noodgevallen

Al 23 jaar draait Stuffed Animals for Emergencies (SAFE) volledig op vrijwilligerssteun om donaties te accepteren van allerlei soorten items die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen, en deze vrijwilligers hebben de donaties schoongemaakt en verdeeld aan "kinderen in traumatische of emotionele situaties." De mensen van SAFE doen fantastisch werk, en uw kinderen kunnen deze andere kinderen helpen ondersteunen door een donatie te doen van zacht gebruikte spullen zoals knuffels, dekens, boeken, kleding, enzovoort. Ieder kind had dat ene speciale speeltje waarvan ze het niet konden verdragen om er afstand van te doen (en sommige volwassenen hebben dat knuffeldier nooit losgelaten), dus ze moeten zich intens geleid voelen om dit ene stukje troost te bieden dat ze wel kunnen.

11. Shriners-ziekenhuis voor kinderen

Je hebt misschien de vele advertenties op verschillende mediaplatforms gezien waarin over het Shriners Hospital for Children wordt gesproken. Laat hun blootstelling u niet afschrikken door het aanzienlijke werk dat zij doen om zorg te bieden aan kinderen die gespecialiseerde gezondheidszorg nodig hebben. Uw kinderen zijn misschien al bekend met de populaire Shriners-beer, die is versierd op de voorkant van een donzige deken die donateurs ontvangen. Hoewel kinderziekte misschien moeilijker uit te leggen is aan je kinderen, hebben ze waarschijnlijk al andere kinderen gezien die andere zorg nodig hebben dan hun gezonde klasgenoten. Dit betekent dat ze de ziekten waar Shriner tegen vecht misschien niet begrijpen, maar dat ze zich wel zullen verbinden met de mensen achter hen..

Shriners Ziekenhuizen voor Kinderen Merch
Shriners Ziekenhuizen voor Kinderen Merch

Je bent nooit te jong om te doneren

Je bent nooit te jong om liefdadig te zijn; Er bestaat een misvatting dat het hier alleen om het doneren van geld gaat, maar er zijn talloze andere manieren waarop mensen kunnen doneren aan belangrijke liefdadigheidsinstellingen die de gemeenschap willen ondersteunen. Dus zelfs als uw kinderen momenteel geen toelage krijgen, zijn we er zeker van dat u een soort beloningssysteem kunt uitwerken waarmee zij hun donatie aan de non-profitorganisatie van hun keuze kunnen verdienen.

Aanbevolen: