Junior Hoge Prom

Inhoudsopgave:

Junior Hoge Prom
Junior Hoge Prom
Anonim
Tienerkoppels dansen op het bal
Tienerkoppels dansen op het bal

Sommige middelbare scholen hebben junior high-proms als dansevenement voor jongere tieners. Dit is wat je moet weten over deze evenementen.

Over Junior High Proms

Junior hoge proms komen meestal aan het einde van het schooljaar. Veel kinderen aarzelen misschien om aanwezig te zijn, maar deze dansen kunnen heel leuk zijn. Dit is je kans om een evenement voor volwassenen bij te wonen, je te verkleden en een praatje te maken. De dansen lijken vaak op een verkleedfeest, vooral als ze rond een bepaald schooldansthema zijn gepland. Het is niet nodig om de avond al te serieus te nemen, maar om te genieten en de kans te krijgen om te dansen met een jongen of meisje waar je al een oogje op hebt. Sommige mensen brengen dates mee, terwijl anderen met vrienden komen of groepsafspraken hebben.

Een date vinden

Als je een date wilt, vraag het dan aan iemand waarvan je weet dat je een geweldige tijd zult hebben. Dit kan een vriend, een vriend of vriendin, of een verliefdheid zijn. Je kunt ervoor kiezen om je potentiële date op een informele manier te vragen, of door iets creatiefs te doen. Je kunt ook met een grote groep vrienden gaan en allemaal samen rondhangen in plaats van met z’n tweeën. Hoe dan ook, jullie zullen ongetwijfeld samen plezier hebben.

Transportopties

Omdat je waarschijnlijk nog niet helemaal aan het rijden bent, moet je vervoer regelen. Je kunt je door een familielid laten meenemen naar het dansfeest, of afspreken dat je met je vrienden een limousine of partybus neemt. Een volwassene zal u hoogstwaarschijnlijk moeten helpen bij het organiseren van dit soort vervoer. Zorg ervoor dat u een paar weken van tevoren een auto of limousine boekt en de kosten deelt met vrienden.

Voor het bal

Voordat je naar het dansfeest gaat, kunnen jij en je vrienden en/of date elkaar ontmoeten bij een vriend thuis, dineren en wat foto's maken. Je kunt ook naar een restaurant gaan met degene met wie je naar het dansfeest gaat. Bij veel schooldansen wordt diner geserveerd, dus zorg ervoor dat u dit van tevoren controleert. Je kunt ook een bijeenkomst bij iemand thuis organiseren en een mini-potluck met hapjes doen voordat je samen naar het dansfeest gaat.

Tieners nemen selfie met mobiele telefoon voor het bal
Tieners nemen selfie met mobiele telefoon voor het bal

Prom-etiquette

Als je van plan bent met een date mee te gaan naar het bal, zorg er dan voor dat je vooral met hen omgaat. Tijd met ze doorbrengen in groepsverband is prima, maar laat ze 's avonds niet voor langere tijd achterwege. Wees altijd beleefd en hoffelijk tegen je date en eventuele begeleiders van volwassenen.

Verkleedthema's voor schoolbal

Deze dansen hebben vaak verkleedthema's:

  • Gemaskerd bal
  • Cinco de Mayo
  • Rock-and-roll
  • Neon of glow in the dark (met glowsticks)
  • Sprookje
  • Zwart en wit
  • 60s, 70s of 80s decennia
  • Patriottisch
  • Hawaï of vakantie

Wat te dragen naar het schoolbal

Junior hoge dansen zijn informeler dan middelbare schooldansen, maar ze zijn nog steeds een goed excuus om je te verkleden. Bekijk wat jouw school aanbeveelt op het gebied van dresscode of verkleed je op basis van het thema-evenement. Je moet de richtlijnen respecteren, zelfs als je denkt dat de kledingvoorschriften op school slecht zijn.

Meisjesgala-outfits

De meeste meisjes zullen zich op hun gemak voelen in bescheiden jurken die knie- tot enkellengte zijn. In tegenstelling tot schoolgala's is de dresscode meestal niet formeel. Jurken die naar de kerk worden gedragen, lentejurken, overgooiers en kleurrijke jurken zijn goed voor dit evenement. Het is niet nodig om veel geld uit te geven of overboord te gaan. Het lenen van een jurk van een oudere broer of zus of zelfs het huren van een galajurk kan de kosten laag houden. Als je voor een geklede look wilt gaan, kies dan voor een jurk die langer is. Je kunt overwegen een zwarte winterjurk aan te kleden door wat kleur toe te voegen, zoals een felroze lint rond de taille, wat kant of een sjaal.

Klaarmaken voor het bal
Klaarmaken voor het bal

Jongensfeestkleding

Voor jongens is bij een schoolbal op de middelbare school waarschijnlijk geen pak en stropdas nodig, maar vraag eens rond om te zien wat je vrienden aan het doen zijn. De meeste jongens zullen waarschijnlijk een kaki broek en een overhemd met knopen dragen. Wat schoenen betreft, houden jongens het meestal heel casual met sneakers, zoals Vans skateschoenen of Puma's, maar het hangt echt af van je persoonlijke stijl. Veel jongens dragen kleding die lijkt op wat ze op een gewone schooldag dragen. Maak je look af met een stropdas, of probeer een smoking-T-shirt met print.

De Nacht van de Dans

Als je naar je middelbare schoolbal gaat, kom dan samen met vrienden om je voor te bereiden. Zo kun je de avond goed beginnen. Voel je ook niet schuldig als je geen date hebt of niet zeker weet of iemand je ten dans zal vragen. Dit is geen avond om jezelf onder druk te zetten, maar om iets anders te doen door je te verkleden en uit je comfortzone te komen. Het kan leuk zijn om alle anderen verkleed te zien en je middelbare gymzaal uitgedost te zien. Dit kan je eerste dansevenement zijn, dus houd het informeel en geniet van de ervaring.

Aanbevolen: