Online communities voor senioren: een gids voor virtuele groepen

Inhoudsopgave:

Online communities voor senioren: een gids voor virtuele groepen
Online communities voor senioren: een gids voor virtuele groepen
Anonim
Senior met behulp van laptop
Senior met behulp van laptop

Deelnemen aan een online groep voor senioren is een uitstekende manier om betrokken te raken bij een snelgroeiende groep van uw leeftijdsgenoten. Je maakt nieuwe vrienden, vindt misschien een date en blijft op de hoogte van het laatste nieuws over de gezondheid van senioren, reizen en evenementen via verschillende online groepen. Er zijn zoveel sites die de moeite waard zijn om te bekijken.

Online groepen voor senioren vinden

Er zijn veel online communities voor mensen die hun gouden jaren ingaan. Elk zal zijn eigen smaak en tempo hebben. Sommige onlinegemeenschappen gedijen op steun; sommige over specifieke onderwerpen of hobby's zoals sporten, varen, golfen en andere activiteiten; en weer anderen hebben een meer humoristische flair.

Om een community te vinden die het beste bij je past, kun je verschillende sites uitproberen. Hier volgen enkele geweldige plaatsen om te beginnen.

SeniorNet.com

SeniorNet RoundTable Discussions behandelt allerlei onderwerpen in hun chats en het beste van alles is dat het geweldige online tips en trucs bevat, perfect voor iedereen die nieuw is in een online community voor senioren. De site bevat een breed scala aan online seniorenevenementen die gratis zijn voor siteleden.

Het derde tijdperk

The ThirdAge is een all-inclusive site voor senioren. U kunt lid worden van een online community voor senioren; leer over gezondheid, nieuws, relaties, geld, schoonheid, plezier, seniorenactiviteiten en meer. En volg leuke quizzen en lessen. Alles is gericht op senioren en het is een geweldige site om te verkennen.

Seniorsite.com

Een andere site zoals ThirdAge is Seniorsite.com. Deze site is een one-stop-shop voor alles wat relevant kan zijn voor het seniorenleven. De site bevat geweldige artikelen over voeding, gezondheid, gezin en fitness.

Buzz50

Buzz50 biedt senioren de mogelijkheid om door verschillende groepen te bladeren en gesprekken te beginnen met gelijkgestemde senioren. Besteed wat tijd aan het bespreken van uw favoriete bezigheden met andere mensen uit het hele land in uw doelgroep.

Ouder is wijzer

Deze site is bedoeld voor mensen ouder dan 50 jaar. De site bevat relevante artikelen, talloze forums en chatroomopties, blogs en zelfs wedstrijden.

Senior man met handen geklemd met behulp van laptop
Senior man met handen geklemd met behulp van laptop

GransNet

GransNet is voor grootouders die in contact willen komen met andere grootouders. Het gaat verder dan het leggen van deze voor de hand liggende verbindingen via forums en doet wat veel andere seniorensites doen: een allesomvattende plek worden voor alles wat met senioren te maken heeft. GransNet behandelt onderwerpen op het gebied van schoonheid en gezondheid, medische problemen en meer.

Maak je geen zorgen over de buspas

Je wordt misschien ouder, maar je hebt het nog steeds! Voor degenen die er al jaren naartoe gaan, maar zich nog steeds zo scherp voelen als een spijker: Never Mind the Bus Pass is een leuke en humoristische plek om een paar uurtjes online door te brengen.

Online datingsites voor senioren

Het feit dat je ouder wordt, betekent niet dat je niet meer kunt daten! Datingwebsites zijn voor senioren een gebruikelijke manier om andere senioren te ontmoeten met wie ze mogelijk een band kunnen opbouwen. Veel voorkomende online datingwebsites zijn onder meer:

  • OurTime - een site gericht op volwassen volwassenen die zich willen settelen
  • SilverSingles - de site beweert zo'n 2.000 paren per week te matchen en is een van de meest populaire datingwebsites voor volwassen volwassenen
  • SeniorMatch - Je moet minimaal 45 jaar oud zijn om lid te worden van deze belangrijke site. SeniorMatch bestaat al sinds 2003 en heeft een betrouwbare en vaste relatie opgebouwd als dé plek voor oudere singles die op zoek zijn naar verbinding.

Senior bloggen

Het laatste type online community waar je lid van kunt worden is een blogcommunity. Blogs voor senioren kunnen een geweldige manier zijn om met anderen in contact te komen. MSNBC publiceerde onlangs een artikel over internet-savvy senioren. De voordelen voor senior bloggers zijn onder meer:

  • Je geest scherp houden.
  • Mensen van over de hele wereld ontmoeten.
  • In staat zijn om levenservaringen met anderen te delen.

Online sociale groepen voor senioren Veiligheidsbeginselen

Online gaan is leuk en kan een geweldige manier zijn om nieuwe vrienden te maken. Er zijn echter ook belangrijke tips waarmee u rekening moet houden voordat u online gaat. Zoals bij elke situatie waarbij u nieuwe mensen ontmoet, is uw eerste prioriteit uw veiligheid. Onthoud dat het feit dat iets online is, niet betekent dat het niet gevaarlijk kan worden.

Onderzoek

Zorg ervoor dat je de online community onderzoekt voordat je je aanmeldt om te chatten. Vraag je vrienden waar ze heen gaan en gebruik je gezond verstand. Als een site om geld of persoonlijke informatie vraagt, zoals creditcardnummers of socialezekerheidsinformatie, vermijd dit dan. Er zijn tal van geweldige gratis online communities die niet om persoonlijke informatie vragen.

Schermnaam

Kies een niet-identificeerbare online schermnaam. Gebruik nooit uw volledige volledige naam.

Persoonlijke informatie

Bied nooit persoonlijke informatie aan andere leden aan en wees vaag over uw adres. Zeggen dat je in Californië woont, is beter dan in Eureka, Californië, of erger nog, een adres opgeven.

Mensen ontmoeten

Als je besluit dat je iemand uit je online community persoonlijk wilt ontmoeten, doe het dan rustig aan. Probeer eerst over te stappen van communitychats naar persoonlijke instant messaging. Na privéberichten of e-mails, overweeg dan een telefoongesprek of videochat.

Persoonlijke ontmoeting

Als je besluit iemand persoonlijk te ontmoeten, neem dan een of twee vrienden mee. Ontmoet elkaar alleen overdag en op een openbare plek, en zorg ervoor dat iemand anders weet waar en wanneer je deze nieuwe persoon gaat ontmoeten. Ga nooit naar huis met iemand die je net hebt ontmoet, en nodig hem/haar ook niet uit bij je thuis. Mocht er in de toekomst iets gebeuren, dan heb je volop mogelijkheden om elkaar te leren kennen.

Dit klinkt misschien allemaal overdreven voorzichtig. Het is echter verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer u een nieuwe online vriend ontmoet. Dit advies is hetzelfde, of u nu 20 jaar of 80 jaar oud bent. Ongeacht hoeveel levenservaring je hebt, het is altijd het beste om veiligheid voorop te stellen.'

Actieve online communities voor senioren

Online communities verbeteren het dagelijks leven van senioren over de hele wereld. Vergeet niet om veilig te blijven en na te denken over wat u echt uit een online ervaring wilt halen. Als je uiteindelijk besluit dat dit iets voor jou is, waarom ga je dan vandaag niet naar een online community en probeer het eens?

Aanbevolen: