Ophalen van meubeldonatie

Inhoudsopgave:

Ophalen van meubeldonatie
Ophalen van meubeldonatie
Anonim
Donatie wegbrengen
Donatie wegbrengen

Meubeldonatie is een ideale manier om gebruikte en ongewenste huishoudelijke meubels op een vriendelijke manier te recyclen. Veel liefdadigheidsinstellingen die meubeldonaties accepteren, halen de meubels ook bij u thuis op, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Goede doelen die meubels ophalen

Houd er rekening mee dat organisaties alleen bruikbaar meubilair ophalen. Als jij het in de prullenbak zou gooien omdat het bevlekt of beschadigd is, zouden zij dat waarschijnlijk ook doen. Vaak moet u een vrachtwagen aanschaffen en deze zelf afleveren. Als dat geen optie voor je is, probeer dan de onderstaande goede doelen:

Purple Heart Foundation

De Purple Heart Foundation biedt diensten aan gehandicapte veteranen en hun families, waaronder het verstrekken van gratis en goedkoop meubilair. Purple Heart accepteert een grote verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen, zolang deze maar in de vrachtwagen passen. Houd er rekening mee dat de organisatie geen babymeubels meeneemt vanwege zorgen over de veiligheid en het terugroepen van producten. Om een ophaalservice te plannen, vult u het online formulier in en vermeldt u uw postcode. Je ontvangt een e-mail terug met een datum en tijd.

Habitat voor de mensheid

vrouwelijke vrijwilliger
vrouwelijke vrijwilliger

Veel regionale kantoren halen graag donaties van gebruikt meubilair in goede staat op om deze te koop aan te bieden in hun ReStores. Ze accepteren wel spaanplaat of plastic meubilair. Apparaten en bouwmaterialen worden ook geaccepteerd als deze in goede en schone staat verkeren. U moet contact opnemen met uw plaatselijke winkel om te zien of ophalen bij u in de buurt mogelijk is. Ga naar Habitat.org/Restores voor contactgegevens van lokale winkels en neem vervolgens contact op met de mogelijkheid om uw donatie te laten ophalen.

Leger des Heils

Het Leger des Heils is een grote organisatie die revalidatiediensten aanbiedt aan volwassenen, jongeren en gezinnen. Het exploiteert kringloopwinkels in de Verenigde Staten en accepteert graag schenkingen van kwaliteitsmeubilair. Bel 1-800-SA-TRUCK (1-800-728-7825) om erachter te komen of de ophaalservice bij u in de buurt beschikbaar is en om een datum en tijd af te spreken. Afhankelijk van waar u woont, kunt u uw donatie mogelijk online plannen in plaats van te bellen. De meeste meubelsoorten worden geaccepteerd. Vraag een vertegenwoordiger als u niet zeker bent over een specifiek artikel.

St. Vincent de Paul Vereniging

St. Vincent de Paul biedt hulp bij rampen en zet zich in voor sociale rechtvaardigheid. Net als het Leger des Heils beschikt het over een netwerk van kringloopwinkels die meubels en andere huishoudelijke artikelen verkopen. De organisatie accepteert de meeste meubels, maar vraagt vooral om stoelen, keukentafels, entertainmentcentra en opbergartikelen. Het ophaalbeleid verschilt per land. U moet dus contact opnemen met een winkel bij u in de buurt om erachter te komen of er een ophaalservice beschikbaar is en, als dat het geval is, een datum en tijd af te spreken waarop iemand uw artikelen kan ophalen. Bezoek SVDPUSA.net en selecteer uw staat in het vervolgkeuzemenu om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.

Vietnam-veteranen van Amerika

Vietnam Veterans of America accepteert een groot aantal meubelstukken, waaronder bureaus, entertainmentcentra, bedden, babymeubels en meer. Als u meubels aan deze groep wilt doneren, ga dan naar VVAPickup.org en voer uw postcode in. Hierop staat of er een ophaalservice bij u in de buurt beschikbaar is. Indien beschikbaar kunt u via de site een datum en tijd inplannen. U kunt ook 1-888-518-VETS (8387) bellen.

AMVETS

AMVETS verleent al meer dan 50 jaar hulp aan militaire veteranen. Ze zamelen geld in om hun inspanningen te ondersteunen via een netwerk van kringloopwinkels, met locaties in Maryland, Delaware, Noord-Virginia, Washington, D. C., Texas en Oklahoma. Ervan uitgaande dat u zich in een van de gebieden bevindt waar ze een winkel hebben, halen ze graag donaties van meubels en andere spullen op. Bezoek hun website om te plannen. U moet uw postcode en uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren.

Goede wil

De meeste Goodwill-winkels komen bij je thuis om meubels of andere grote spullen op te halen die je misschien moeilijk zelf in de winkel kunt bezorgen. Ga naar de winkelzoeker op Goodwill.org voor contactgegevens van winkels bij u in de buurt. Zodra u over die informatie beschikt, moet u contact opnemen om afspraken te maken zodat iemand bij u thuis of op kantoor komt om de spullen op te halen die u wilt doneren.

Lokale opties

Niet alle liefdadigheidsorganisaties die meubeldonaties accepteren en ophalen, maken deel uit van een landelijk of regionaal netwerk, dus mogelijk kunt u andere bronnen in uw lokale gemeenschap vinden. De Furniture Bank of Metro Atlanta verzamelt bijvoorbeeld meubeldonaties in de provincies Fulton, Dekalb, Gwinnett en Cobb en geeft de meubels aan mensen die in nood zijn. Als u in een van de provincies woont die zij bedienen, kunt u de ophaalservice plannen via hun website.

Er is mogelijk een soortgelijke organisatie bij jou in de buurt, of andere lokale groepen die kringloopwinkels exploiteren en grote gedoneerde artikelen ophalen als een manier om geld in te zamelen voor hun liefdadigheidsinspanningen. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van dit soort groepen bij u in de buurt, neem dan contact op met uw plaatselijke United Way-kantoor. De kans is groot dat de meeste groepen die dit soort fondsenwervende activiteiten organiseren, United Way-agentschappen zijn, dus dit zou een goede manier kunnen zijn om ideeën op te doen voor organisaties waarmee contact kan worden opgenomen.

Uw donatie voorbereiden

Als je eenmaal een organisatie hebt gevonden die je meubels komt ophalen, probeer het ze dan gemakkelijk te maken. De vertegenwoordigers van het goede doel kunnen uw huis niet betreden vanwege aansprakelijkheidsproblemen, dus laat uw meubilair op de oprit of op de stoep staan en plak er een bordje op met de tekst 'voor (naam van het goede doel)." Plaats kleine meubelstukken in een doos of tas zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen. Vraag altijd een bevestiging van de organisatie voordat u uw meubels buiten laat staan, en zorg ervoor dat u deze afdekt bij slecht weer. Vergeet niet om een donatiebewijs aan te vragen voor belastingdoeleinden.

Aanbevolen: