AMVETS donatie ophalen

Inhoudsopgave:

AMVETS donatie ophalen
AMVETS donatie ophalen
Anonim
vrouw die spullen doneert
vrouw die spullen doneert

Overweeg een AMVETS-donatie op te halen om van uw ongewenste, maar bruikbare spullen af te komen. Jouw donatie zal zowel mensen in jouw gemeenschap als veteranen en actieve militairen helpen.

Wat is AMVETS

AMVETS is een organisatie die is opgericht ter ondersteuning van zowel veteranen als degenen die actief zijn in het leger. De non-profitorganisatie levert ook diensten in de gemeenschap die de levenskwaliteit van alle burgers in het land verbeteren.

Doneren aan AMVETS

Artikelen die aan AMVETS worden gedoneerd, gaan naar kringloopwinkels in het hele land om tegen een redelijke prijs te worden doorverkocht. De winst die op de goederen wordt gemaakt, helpt de veteranenprogramma's te financieren. De spullen worden gebruikt door degenen die ze nodig hebben. De kringloopwinkels zijn ook een bron van werkgelegenheid voor de inwoners van de gemeenschap. Wanneer u goederen aan AMVETS schenkt, ontvangt u een fiscaal aftrekbaar ontvangstbewijs voor uw donatie.

Items die als donatie worden geaccepteerd zijn onder meer:

  • Kleding voor heren, dames en kinderen
  • Huishoudelijke artikelen
  • Speelgoed
  • Meubels

Als u een artikel heeft dat u wilt doneren, maar niet zeker weet of AMVETS het als donatie accepteert, kunt u het beste bellen en vragen of het artikel in aanmerking komt voor donatie. Artikelen die over het algemeen niet worden geaccepteerd zijn matrassen, blikjes verf, autostoeltjes voor baby's, bouwmaterialen, kachels, diepvriezers en voedsel.

Kringloopwinkellocaties

AMVETS kringloopwinkels zijn verspreid over de Verenigde Staten. U kunt erachter komen of er een in uw gemeenschap is door naar hun kringloopwinkelpagina te gaan. Je krijgt dan een lijst met alle winkels, hun telefoonnummers en hun locaties.

Over AMVETS donatie ophalen

Als je spullen hebt om te doneren aan AMVETS, maar je kunt niet bij een van de afleverlocaties komen, overweeg dan om een donatie op te halen. Het is een gemakkelijke en handige manier om van uw ongewenste items af te komen.

Een afhaling plannen

Ophaalacties kunnen online of telefonisch worden gepland. Om online een ophaling te plannen, gaat u naar de AMVETS-site en vult u het online formulier in. De volgende informatie is nodig:

  • Jouw naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Datum van afhaling
  • Waar uw donatie terechtkomt
  • Welke items je gaat doneren

Dan moet je op Verzenden klikken en iemand zal contact met je opnemen over je afhaling. Een andere manier om een afhaling te plannen is door AMVETS te bellen op een van de volgende nummers:

  • Voor degenen die in B altimore zijn, bel 1-800-292-2259
  • Voor degenen in Washington, DC - Virginia, bel 1-800-526-8387
  • Voor degenen die in Dallas zijn, bel 877-263-1325
  • Voor degenen die in Fort Worth zijn, bel 877-263-1325
  • Als je in Ohio woont, heeft AMVETS een ophaalprogramma voor kleding en kleine huishoudelijke artikelen. U kunt een ophaalservice regelen door te bellen naar 1-866-388-0046.

Het maakt niet uit op welke manier u besluit de AMVETS-donatieophaalactie te plannen, u wordt de avond ervoor per e-mail of gebeld om dit te bevestigen. AMVETS vraagt dat de spullen vóór 08.00 uur op de dag van de geplande ophaling voor uw huis worden achtergelaten.

Tips voor het doneren van artikelen

Doneer alleen items die in bruikbare staat zijn. Dit betekent dat kleding schoon is en vrij van scheuren, gaten en vlekken. Apparaten en andere huishoudelijke artikelen moeten in werkende staat zijn en mogen niet gerepareerd worden.

Laatste gedachten

Je ongewenste spullen doneren is niet alleen een geweldige manier om je kasten op te ruimen, maar het is ook een geweldige manier om anderen in je gemeenschap te helpen. Overweeg om uw spullen te doneren aan AMVETS. Als u de donatie niet naar een afleverpunt kunt brengen, bieden veel AMVETS een ophaalservice aan. Bel uw plaatselijke afdeling om erachter te komen of deze service in uw regio beschikbaar is.

Aanbevolen: