Kan Goodwill donaties bij u in de buurt ophalen? Hoe kom je erachter

Inhoudsopgave:

Kan Goodwill donaties bij u in de buurt ophalen? Hoe kom je erachter
Kan Goodwill donaties bij u in de buurt ophalen? Hoe kom je erachter
Anonim
donatie pick-up truck
donatie pick-up truck

Als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, is het beslist beter om ze aan Goodwill te doneren in plaats van ze weg te gooien. U vraagt zich misschien zelfs af of een Goodwill-vertegenwoordiger bij u thuis kan komen om de spullen op te halen die u met de organisatie wilt delen. Het antwoord hangt af van waar u zich bevindt en waaruit uw donatie bestaat. Ontdek hoe u erachter kunt komen of het realistisch is om van Goodwill te verwachten dat u langskomt om uw spullen die u niet meer nodig heeft, op te halen.

Hoe kom je erachter of goodwill donaties kan ophalen

De Goodwill-winkels hebben niet allemaal hetzelfde beleid of dezelfde middelen. In sommige gebieden is het ophalen van donaties mogelijk, maar niet in alle gebieden. Om erachter te komen of deze service in uw regio beschikbaar is, moet u contact opnemen met een Goodwill-vertegenwoordiger in uw gemeenschap. Bel eenvoudigweg de winkel of het Goodwill-donatiecentrum dat zich het dichtst bij uw huis, kantoor of andere locatie bevindt waar de artikelen zich bevinden, en vraag of afhaalregelingen mogelijk zijn.

Identificeer Goodwill-locaties in de buurt

U kunt de locatorfunctie op de website van Goodwill gebruiken om de meest gunstig gelegen faciliteit te vinden.

  1. Ga naar de winkelzoekerpagina op Goodwill.org.
  2. Klik op het woord "filter" zodat een lijst met opties verschijnt.
  3. Deselecteer alles behalve 'donatiesite'.
  4. Voer het gewenste afhaaladres in de zoekbalk in, links van het woord "filter".
  5. Klik op het zoekpictogram (het lijkt op een vergrootglas) rechts van de zoekbalk.
  6. De resultaten tonen kaartspelden voor de donatiesites die het dichtst bij het door u ingevoerde adres liggen.
  7. Klik op de pinnen om het adres en telefoonnummer (indien beschikbaar) voor elke site te bekijken.
  8. Kies een locatie met een telefoonnummer (wat betekent dat er personeel aanwezig is) bij u in de buurt.

Bel om informatie aan te vragen

Zodra je een locatie hebt geselecteerd, bel je en vraag of ze een ophaalservice aanbieden. Als dit het geval is, moet u informatie verstrekken over de soorten items die u wilt doneren. Sommige soorten artikelen worden niet geaccepteerd of komen mogelijk niet in aanmerking voor afhaling. Geen enkele Goodwill-winkel accepteert bijvoorbeeld gebruikte matrassen. Dit is bij de meeste, zo niet alle kringloopwinkels het geval. Ander beleid kan per winkel verschillen. Sommige Goodwill-winkels accepteren bijvoorbeeld meubels, terwijl andere dat niet doen. Degenen die meubels meenemen, komen het vaak halen, maar het is niet waarschijnlijk dat ze een tas met kleding of boeken ophalen.

Vraag naar opties

Als de winkel die u belt niet aan uw afhaalverzoek kan voldoen, vraag dan aan de persoon met wie u spreekt of zij andere kringloopwinkels of andere liefdadigheidsorganisaties kennen die uw artikelen mogelijk kunnen ophalen. De kans is groot dat andere groepen hen hebben gevraagd hun contactgegevens te delen met donoren die items aanbieden die de Goodwill-donatie niet kan accepteren. Of bel gewoon andere lokale groepen zoals het Leger des Heils of AMVETS.

Wat u kunt verwachten: items die goodwill kan opleveren

De meeste Goodwill-winkels die afhalen aanbieden, doen dit alleen voor artikelen met een hoge inruilwaarde of voor grote stukken die een persoon niet gemakkelijk in een auto zou kunnen vervoeren. Sommige winkels kunnen mogelijk een chauffeur sturen om spullen op te halen die overblijven aan het einde van een boedelverkoop of rommelmarkt, of wanneer iemand gaat verhuizen en veel spullen heeft die hij niet van plan is mee te nemen. Voor grote artikelen dient u erop voorbereid te zijn een geschatte maat en gewicht door te geven op het moment dat u een afhaalverzoek indient. Als de winkel het artikel kan komen ophalen, moeten ze weten hoeveel ruimte er op de vrachtwagen beschikbaar moet zijn, zodat ze hun route goed kunnen uitstippelen voor de dag waarop de ophaling gepland is.

Alternatieve donatieregelingen

Als het ophalen van donaties niet mogelijk is bij Goodwill of een andere organisatie, is het mogelijk nog steeds mogelijk om uw onnodige spullen te delen met deze belangrijke liefdadigheidsorganisatie. Als u over de middelen beschikt om de spullen te vervoeren, kunt u deze zelf naar een winkel of afleverpunt brengen. Sommige donatiesites zijn onbemande postbussen, zodat u op elk gewenst moment langs kunt gaan in plaats van dat u rond de openingstijden van een winkel hoeft te werken. Het zal je misschien aangenaam verrast zijn als je merkt dat het inleveren van de spullen die je wilt doneren handiger is dan je had verwacht.

Aanbevolen: