Inspirerende foto's van pasgeboren baby's

Inhoudsopgave:

Inspirerende foto's van pasgeboren baby's
Inspirerende foto's van pasgeboren baby's
Anonim

Kinderkamerinspiratie

Afbeelding
Afbeelding

Aanstaande ouders moeten veel doen om zich voor te bereiden op de komst van hun baby. Het inrichten van een kinderkamer is een leuk project dat uw unieke persoonlijkheden en decorkeuzes weerspiegelt. Terwijl sommige ouders het geslacht van de baby van tevoren kennen en helemaal uit de kast gaan met een thema, geven anderen de voorkeur aan een neutraler kleurenschema en ontwerp dat geschikt is voor beide geslachten en meegroeit met hun kind.

Als u 'meer details' ziet, kunt u klikken voor meer informatie over de kamer.

Koe over de maan

Afbeelding
Afbeelding

Bekende kinderliedjes zijn een traditie die je met je baby kunt voortzetten, zoals met deze "Cow Over the Moon" kinderkamer ontworpen door Shanna Shryne Design. Eenvoudige, moderne meubelstukken, raambekleding, kussens en beddengoed complementeren de opvallende, leuke muurschildering met de altijd beroemde koe die over de maan springt.

Als je geen artistieke flair hebt om een muurschildering als deze te maken, zijn er veel muurstickers die je in plaats daarvan kunt gebruiken.

Zolderkwekerij

Afbeelding
Afbeelding

Als je weinig ruimte hebt, kun je een kinderkamer creëren door een kamer te reconstrueren, zoals een grote inloopkast, een kantoorhoekje of een zolderruimte, zoals je hier kunt zien.

Gebruik de unieke architecturale elementen, zoals zichtbare houten balken en boekenplanken, om karakter toe te voegen. De witte muren en het plafond geven de illusie van ruimte, terwijl hier en daar een vleugje felle kleuren, samen met speelgoed en kindermeubilair, de ruimte personaliseren.

Nautisch thema kinderkamer

Afbeelding
Afbeelding

Een nautisch thema is een leuk idee en kan gemakkelijk worden gebruikt in de kamer van je baby naarmate hij groter wordt. Wat deze moderne kamer tot een succes maakt, is het gebruik van een witte vloer, muren en meubels met vleugjes nautisch blauw door de hele ruimte.

Strepen en eenvoudige zigzagpatronen op de kussens, het beddengoed en de muur zijn een slimme manier om water te imiteren. Een paar nautische accessoires aan de muren, zoals een anker, gevulde vis en levensredder, zorgen voor een zachte, persoonlijke toets.

Lady Bug-kwekerij

Afbeelding
Afbeelding

Deze lieveheersbeestjeskinderkamer is een leuk idee voor een klein meisje. Het gebruik van kleuraccenten, rood en groen, werkt goed en zorgt ervoor dat de kamer opv alt.

Het mooie van dit idee is echter dat de groene muren neutraal zijn. Dus als er een jongen in jouw toekomst zit, verwijder dan de lieveheersbeestjes en voeg een rij auto's, treinen of olifanten toe en vervang het vloerkleed door een andere kleur, zoals diep turkoois of helder kob altblauw.

Kinderkamer met dierenthema

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt ervoor kiezen om een specifiek dier te gebruiken, zoals een olifant of beren, of een combinatie van dieren voor dit thema. Omdat dit een populair thema voor de kinderkamer is, vind je er veel illustraties, ingelijste foto's en kunst aan de muur met dieren, mobiele telefoons, knuffeldieren en bijpassende beddengoed.

Het is ook uitwisselbaar voor een jongen, meisje of beide; verander de kleur van de muren in een unisex-kleur zoals geel of groen, of in een meisjesachtige kleur zoals roze of paars - en je hebt de kinderkamer volledig getransformeerd.

Avontuurlijke babykamer

Afbeelding
Afbeelding

Deze avontuurlijke kamer heeft silhouetbergen, die je kunt creëren met zwarte ducttape en een leuke tipi-tent met zigzagpatroon. Het zwart-witte kleurenschema zorgt voor een neutrale smaak, die je zowel voor een jongen als voor een meisje kunt gebruiken. Met een paar meubelveranderingen groeit deze kamer ook met je kind mee.

Peter Rabbit-kwekerij

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een favoriet kinderverhaal, zoals Peter Konijn, is een leuk idee voor een kinderkamer. Deze kinderkamer is ontworpen door Montalbano Design Group, Inc., die een kleurrijk patchworktapijt gebruikt om alles samen te binden met neutrale, rijkbruine muren. Hoewel alle stukken in deze kamer op maat zijn gemaakt voor de klant, kun je op Etsy beddengoed en andere kinderkameraccessoires met dit thema vinden om een soortgelijke look compleet te maken.

Andere ideeën voor een kinderkamer met betrekking tot kinderboeken of verhalen zijn onder meer klassieke ontwerpen van Winnie de Poeh en Dr. Seuss.

Twinkel, fonkel kleine ster

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een slaapliedjethema is perfect voor een kinderkamer, vooral als het tijd is om naar bed te gaan. Het middernachtblauw van deze Twinkle, Twinkle Little Star kinderkamermuur vormt een mooie achtergrond voor de gouden sterrenmuurstickers. Een ander idee is om een muursticker te schilderen of toe te voegen met de tekst: "Twinkle Twinkle Little Star Do You Know How Loved You Are?"

Een ander idee voor een slaapliedje of liedje is het slaapliedje in de Dumbo-film, Wish Upon a Star.

Perfecte kinderkamer

Afbeelding
Afbeelding

Vergeet niet om alle designelementen in je kamer te verwerken. Bijvoorbeeld deze mooie roze kinderkamer waar het roze decor verder reikt dan het beddengoed voor de wiegjes. Je vindt het ook terug in de comfortabele stoel- en voetenbankset, maar ook in de gordijnen. Een roze, groen en geel streeppatroon siert de bovenste gordijnen en de wiegrok.

Dit zijn maar een paar thema's en ideeën voor de kinderkamer van uw baby. Kijk eens naar Thema's voor babymeisjes en kinderkamerideeën voor babyjongens voor meer inspirerende kinderkamerfoto's.

Aanbevolen: