Waar u gratis pasgeboren babyspullen kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Waar u gratis pasgeboren babyspullen kunt krijgen
Waar u gratis pasgeboren babyspullen kunt krijgen
Anonim
Baby dingen
Baby dingen

Als je net moeder bent of binnenkort een baby verwacht, heb je waarschijnlijk een stickerschok ervaren ten koste van veel van de babyartikelen die je nodig hebt voor je kleintje. Moeders met een beperkt budget en moeders die echt financiële hulp nodig hebben, beschikken echter over een aantal middelen om gratis babyspullen te krijgen.

Gratis dingen vinden voor je pasgeboren baby

Gratis spullen voor pasgeborenen zijn verkrijgbaar bij verschillende bronnen, waaronder artikelen voor aanstaande moeders en pasgeborenen. Tot de opties behoren gratis monsters, persoonlijke contacten en hulpprogramma's van de overheid voor degenen die in aanmerking komen.

Ontvang gratis luiers

Tijdens de eerste paar weken en maanden thuis zal uw pasgeboren baby elke dag bijna een dozijn luiers doormaken. Vanaf 40 cent per luier zie je hoe de kosten oplopen. Gelukkig heb je verschillende middelen om gratis luiers te krijgen. Probeer een van deze ideeën:

  • Registreer u bij de grote luierbedrijven om gratis luiermonsters per post te ontvangen. U wilt uw naam en adres doorgeven aan Pampers, Huggies en Luvs.
  • Praat met uw arts en het ziekenhuis. Klinieken en medische instellingen krijgen gratis luiers van fabrikanten, en vaak geven ze deze gratis monsters graag aan u door.
  • Neem contact op met Diaper Drive, een organisatie die moeders in nood helpt aan luiers voor hun kleintjes.
  • Werk samen met lokale voedselbanken om erachter te komen of ze luiers aanbieden. Veel voedselbanken zijn begonnen met het inslaan van babyartikelen.
  • Het National Diaper Bank Network (NDBN) werkt samen met lokale luierbanken, donoren, luierprogramma's, sponsors en gekozen functionarissen in de Verenigde Staten om mensen in nood te voorzien van luiers.

Vind gratis babykleding en uitrusting

Van autostoeltjes tot kinderwagens en rompertjes tot kleine sokken: baby's hebben veel spullen en kleding nodig. Je kunt geweldige aanbiedingen vinden voor tweedehands kleding bij kringloopwinkels zoals Goodwill, maar veel van deze winkels accepteren geen donaties van babyspullen uit angst voor terugroepacties. Of je nu een jongen of een meisje verwacht, je kunt het beste een van deze ideeën uitproberen als je op zoek bent naar gratis cadeautjes voor je pasgeboren baby:

  • Praat met vrienden en familieleden die onlangs kinderen hebben gekregen. Vaak geven andere moeders je voorzichtig gebruikte babyartikelen om met je kleintje te gebruiken.
  • Word lid van het Freecycle Network en ontvang gratis pasgeboren kleding en gebruikte babyartikelen bij jou in de buurt. Het kan zijn dat je een stukje moet reizen om spullen op te halen, maar je bespaart veel.
  • Kijk op Craigslist voor gratis babyartikelen. Hoewel dit een advertentiesite is, zijn veel mensen bereid om gratis babykleding en babyspullen die ze niet meer gebruiken te ruilen of weg te geven.
  • Vraag in uw ziekenhuis naar lokale liefdadigheidsinstellingen die gezinnen in nood helpen bij de komst van kleintjes met gratis spullen voor pasgeborenen. Deze lokale liefdadigheidsinstellingen kunnen met alles helpen, van autostoelen tot slaapstoelen.
  • Ontdek of er bij jou in de buurt door de overheid gesponsorde programma's zijn. New York City heeft bijvoorbeeld een Newborn Homes Visiting Program dat gratis wiegjes verstrekt aan gezinnen in bepaalde buurten.

Vind formule kosteloos

Hoewel artsen aanraden om je baby borstvoeding te geven en het je een hoop geld kan besparen als je de kosten vergelijkt, is borstvoeding niet altijd de juiste keuze voor elk gezin. Als u uw pasgeboren babyvoeding moet voeden, zijn er hulpmiddelen die u kunnen helpen:

  • Formulefabrikanten Enfamil en Similac bieden gratis formulemonsters, flessen, fopspenen en zelfs luiertassen. Registreer u op de site om gratis geschenken te ontvangen.
  • Vraag gratis monsters van het ziekenhuis en de kliniek. Hoewel sommige ziekenhuizen zijn gestopt met het aanbieden van deze gratis dingen voor pasgeborenen in een poging borstvoeding te bevorderen, hebben veel ziekenhuizen nog steeds monsters op voorraad.
  • Als u een ziektekostenverzekering heeft en uw baby om gezondheidsredenen een speciaal type flesvoeding nodig heeft, eisen verschillende staten dat verzekeringsmaatschappijen voor het product betalen. Het American Partnership for Eosinophilic Disorders biedt een interactieve staatskaart voor staten die deze dekking nodig hebben.
  • Als uw gezin in nood verkeert, komt u mogelijk in aanmerking voor het USDA Women, Infants, and Children (WIC)-programma voor gezinnen met lage inkomens. Met dit programma kunt u hulp krijgen bij het voorzien in de voedingsbehoeften van uw kleintje.

Retailers geven gratis spullen voor pasgeborenen bij registratie

Er zijn verschillende retailwebsites die gratis spullen voor pasgeborenen aanbieden wanneer aanstaande moeders zich aanmelden bij de babyregistratie. Je kunt je bij meerdere registers aanmelden om gratis pasgeboren spullen te ontvangen.

  • Doelbabyregistratie: je ontvangt een gratis welkomstpakket met gratis spullen voor pasgeborenen en spullen voor moeder ter waarde van $ 100.
  • Walmart-babyregistratie: u kunt een gratis welkomstpakket van Walmart ontvangen met essentiële babyproducten ter waarde van maximaal $ 40.
  • Amazon's babyregistratie: je ontvangt een verrassingsdoos met gratis spullen voor ouders en gratis babyspullen met een waarde tot $ 35.
  • Babylijst babyregistratie: je ontvangt hun gratis Hello Baby Box, indien gevuld met lekkers voor zowel jou als de baby (niet-aangegeven waarde).
  • buybuyBaby-register: buybuyBaby biedt (niet-aangegeven waarde) gratis monsters, kortingsbonnen en een kopie van hun Baby Registry Guide. De grote freebie komt nadat u zich heeft geregistreerd en wanneer u andere mensen doorverwijst die zich registreren. U ontvangt $ 25 korting op uw aankoop in de winkel van $ 100 voor elke verwijzing die zich registreert..

Focus op uw nieuwe collectie

Het krijgen van een baby kan duur en overweldigend zijn, maar er zijn een aantal hulpmiddelen die kunnen helpen. Of uw gezin nu in nood verkeert of u gewoon uw budget vergroot om een nieuwe baby te huisvesten, het krijgen van een paar gratis items geeft u de gemoedsrust die u nodig heeft om u te concentreren op uw nieuwe aankomst.

Aanbevolen: