Steunzolen voor peuters

Inhoudsopgave:

Steunzolen voor peuters
Steunzolen voor peuters
Anonim
Kind veters strikken
Kind veters strikken

Lees meer over wanneer peuters schoenen met steunzolen nodig hebben, welke soorten schoenen er beschikbaar zijn en waar u kwaliteitsschoenen voor uw kleintje kunt kopen. Schoenen met het juiste comfort, de juiste kwaliteit en pasvorm houden een peuter tevreden en veilig.

Waarom schoenen met steunzolen voor peuters overwegen

Volgens de American Orthopaedic Foot and Ankle Society zijn steunzolen voor peuters over het algemeen niet nodig. Dit komt omdat de meerderheid van de kinderen jonger dan zestien maanden nog geen voetbogen heeft ontwikkeld; hun voeten zijn platter dan die van oudere kinderen en volwassenen. Bogen worden doorgaans ontwikkeld tijdens de kindertijd en zitten op hun plaats rond de leeftijd van acht jaar.

Volgens KidsHe alth.org kunnen steunzolen of schoenen met ingebouwde steunzolen echter worden aanbevolen voor kinderen met flexibele platvoeten die pijn of ongemak in hun voeten of benen ervaren na hardlopen of andere fysieke activiteiten. De extra ondersteuning kan de pijn helpen verlichten die mensen met platvoeten ervaren.

Opties in steunschoenen voor peuters

Als u en uw arts hebben vastgesteld dat speciale steunzolen geschikt zijn voor uw peuter of kind, heeft u een aantal verschillende aankoopopties. Enkel- en voetchirurg Nicole Nicoloski, DPI van Cleveland Clinic, beveelt harde zolen aan voor betere ondersteuning. "Een schoen die je vrij heen en weer kunt buigen (zachte zool) biedt heel weinig ondersteuning en controle over de voetbeweging", zegt ze.

Veel schoenenwinkels en online retailers bieden uitstekende, hoogwaardige steunzolen en ander orthopedisch schoeisel, of u kunt kinderinlegzolen kopen voor extra comfort en ondersteuning. Als alternatief zijn er veel schoenenwinkels die comfortabele peuterschoenen van hoge kwaliteit verkopen met lichte tot matige demping voor algeheel comfort en stabiliteit.

Hier zijn acht stijlvolle peuterschoenen met ondersteuning voor de voetboog om de kleine voetjes van je kleintje te troosten.

Umi Maci

Deze Umi Maci-loafers, ongeveer $ 70 en verkrijgbaar in kindermaten 8-12, hebben uitneembare inlegzolen die zijn gemaakt met UmiCloud? Tech-geheugenschuim. De pluche technologie ondersteunt de kleine bogen terwijl ze de hele dag rondrennen. De buitenzool is gemaakt van duurzaam, flexibel materiaal, zodat hij alles aankan, van verstoppertje tot een licht spelletje tikkertje.

Dr. Marten Brooklee-laarzen met bloemen

DR. MARTENS, 'Brooklee'-laars
DR. MARTENS, 'Brooklee'-laars

Welke peuter heeft geen rebelse kant? Deze Dr. Marten Floral Brooklee-laarzen (ongeveer $ 55) geven je peuter comfort en scherpte. Ze zijn gemaakt met een gewatteerde binnenzool voor comfort en een robuuste, maar toch flexibele buitenzool die een dag uit het leven van een peuter kan doorstaan. Maak je geen zorgen over het strikken van deze stoere jongens: ze hebben zelfs ritsen aan de zijkant, zodat jullie allebei gemakkelijk het huis uit kunnen rennen. Vind ze in peutermaten 7 - 10.

Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver

Grip 'N' Go Betty Silver van Pediped
Grip 'N' Go Betty Silver van Pediped

Geklede schoenen hebben de slechte reputatie dat ze glad en ongemakkelijk zijn, maar deze niet! De Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver-schoenen, verkrijgbaar voor ongeveer $ 55 in peutermaten 4-7, zijn speciaal ontworpen voor peuters die het lopen net onder de knie hebben.

Het ademende leer zorgt ervoor dat hun voeten droog blijven tijdens hun dagelijkse capriolen, terwijl hun gedempte binnenzolen en natuurlijke rubberen zolen hen het comfort geven dat ze nodig hebben om de hele dag te spelen. Als dat nog niet genoeg is, zijn ze goedgekeurd door de American Podiatric Medical Association voor het bevorderen van een gezonde voetontwikkeling.

Saucony Jazz klittenband sneaker

Saucony Jazz klittenband sneaker
Saucony Jazz klittenband sneaker

Ademende sneakers die je voeten niet laten zweten zijn vaak lastig te verkrijgen, maar Saucony heeft dit probleem onder de knie met deze klassiekers. De Saucony Jazz of Jazz Lite Hook & Loop-sneakers (hieronder afgebeeld), die voor iets meer dan $ 35 te vinden zijn in kleine kindermaten 4 - 10, hebben buitenzolen die zijn gemaakt van flexibel rubber en bieden studieondersteuning voor peuters die onderweg zijn. Ze zijn zo comfortabel dat zelfs je peuter die dol is op blote voeten het niet erg zou vinden om ermee op de speelplaats te spelen, en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten voor jongens en meisjes.

Stride Rite SRTech Carter-sneaker

Stride Rite SRT Carter-sneakers, iets meer dan $ 45, hebben versterkte tussenzolen die de stabiliteit en structuur bevorderen, waardoor struikelen en vallen worden voorkomen. De sneakers zijn verkrijgbaar in de maten 4-10 en zijn licht van gewicht, met traagschuim dat in de voetbedden is bevestigd om mini-wandelaars comfortabel te houden, waarbij hun voetbogen de hele dag worden ondersteund.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over losse schoenveters: de elastische banden en klittenbandsluitingen maken het aantrekken van schoenen snel en gemakkelijk.

Crocs CitiLane Roka-slip-on voor kinderen

Voor iets lichts en comfortabels, probeer de Crocs Kid's CitiLane Roka Slip-On, verkrijgbaar voor een betaalbare prijs van ongeveer $ 35 in peutermaten 7 - 9. Crocs verdubbelt het comfort met hun Dual Crocs Comfort? technologie. Ze leggen een schuimvoetbed over de Croslite? buitenzool van schuim voor maximale ondersteuning van de voetboog. Ze zijn zo licht en comfortabel dat uw kleintjes misschien zelfs in deze stijlvolle slip-on's willen slapen.

De geventileerde bovenkanten laten hun kleine voetjes ademen, terwijl het stevige rubberen materiaal ze ondersteund houdt tijdens hun avonturen. Ze zijn verkrijgbaar in zes kleuren waaruit je kleine jongen of meisje kan kiezen.

Tsukihoshi Kaz

Tsukihoshi Kaz-sneaker
Tsukihoshi Kaz-sneaker

De Tsukihoshi Kaz (minder dan $ 60) is de droom van elke ouder als het gaat om sneakers voor steunzolen. Hun inlegzolen zijn speciaal ontworpen om de voetbogen van opgroeiende kinderen te ondersteunen met een zacht voetbed.

Het merk als geheel is een favoriet geworden onder pedorthisten die personaliseerbare schoenen voor kinderen aanbevelen. Tsukihoshi weet dat je kleintjes vies kunnen worden, dus hebben ze hun sneakers machinewasbaar gemaakt, zodat jij geen tijd hoeft te besteden aan schrobben. Vind ze in peutermaten 7 - 13.

Zie Kai Run Milton-schoenen

Zie de bootschoenen van Kai Run die elke moeder doen zwijmelen. Deze See Kai Run Milton-schoenen (iets meer dan $ 50) zijn niet alleen bijna net zo schattig als de kleine heren die ze dragen, maar ze zijn ook gebouwd met gedempte binnenzolen die hun voetbogen comfortabel houden.

Zie Kai Run is erkend door de American Podiatric Medical Association voor het bevorderen van een gezonde voetontwikkeling. Je kunt ze kopen in peutermaten 4 - 10.

Comfortabele en duurzame schoenen

Comfortabele en duurzame schoenen zijn essentieel voor de voetontwikkeling van uw kind. Veel kwaliteitsmerken kinderschoenen bieden voldoende demping en zeer lichte ondersteuning van de voetboog, geschikt voor peuters. Controleer altijd zorgvuldig de constructie en pasvorm om er zeker van te zijn dat uw kleintje aanzienlijk comfort krijgt tijdens zijn dagelijkse avonturen.

Aanbevolen: