7 Beste zwemhulpmiddelen voor peuters

Inhoudsopgave:

7 Beste zwemhulpmiddelen voor peuters
7 Beste zwemhulpmiddelen voor peuters
Anonim
Jongen in zwembad
Jongen in zwembad

Zwemmen is niet alleen een geweldige lichamelijke oefening voor peuters, het is ook bewezen dat het de geestelijke gezondheid verbetert, de gezinsrelaties verbetert en consistente stemmingsvoordelen biedt. Hoewel spetteren in het zwembad aantrekkelijk lijkt voor de kleintjes, wordt u misschien overweldigd door de opties op het gebied van zwemuitrusting voor uw kind. Van de eerste duik van de peuter tot meer avonturen in het water: maak zijn uitrusting compleet met goede zwemhulpmiddelen die klaar zijn voor het zwembad.

Veiligheid eerste drijfhulpmiddelen

Het opbouwen van het vertrouwen van uw kind in het water is uw belangrijkste doel als u hem leert zwemmen en het beste zwemhulpmiddel voor elke peuter is een zwemmaatje voor volwassenen. Om een peuter ontvankelijk te maken voor leren, is de eerste stap hem een veilig gevoel te geven terwijl hij de waterwereld verkent. Als u ervoor kiest om uit veiligheidsoverwegingen een zwemhulpmiddel te gebruiken, adviseren de American Academy of Pediatrics en het Amerikaanse Rode Kruis alleen het gebruik van door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurde reddingsvesten, reddingsvesten of persoonlijke drijfmiddelen.

  • Type I-reddingsvesten zijn het beste voor offshore-excursies met mogelijk ruw water.
  • Type II reddingsvesten zijn het beste voor kalme binnenwateren.
  • Type III reddingsvesten zijn drijfhulpmiddelen die het meest worden gebruikt in zwembaden.

Stearns Puddle Jumper zwemvest/vest voor peuters

Terwijl de meeste kinderen zwemvesten afwijzen omdat ze te strak om de nek zitten, biedt het Stearns Puddle Jumper®-reddingsvest een eenvoudige oplossing. Children for Children vermeldt deze leuke optie in hun Top 10 beste reddingsvesten voor kinderen vanwege de duurzaamheid, schattige ontwerpen, verstelbare pasvorm en comfortabele pasvorm. Hun Puddle Jumper-reddingsvest voor baby's heeft een iets ander ontwerp en werkt als drijfmiddel voor baby's tot 30 lbs. De peuterversie is:

  • Voor kinderen die tussen de 10 en 25 kg wegen en ongeveer $ 30 kosten
  • Aanbevolen voor gebruik in zwembaden en rustige meren
  • Een door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurd drijfapparaat voor peuters dat dankzij het ontwerp comfortabel op de borst past zonder de nek van de peuter te beklemmen
  • Geliefd bij ouders omdat het hun kinderen rechtop in het water houdt en de armstukken zorgen voor vrije beweging terwijl het kind veilig blijft
Puddle Jumper-reddingsvesten
Puddle Jumper-reddingsvesten

Full Throttle Child Water Buddy Reddingsvest/Vest

Voor veiligheidsdoeleinden tijdens het varen of in ruiger water zoals oceanen, is een reddingsvest met een gemakkelijke handgreep ideaal. Het Full Throttle Child Water Buddies-vest is geschikt voor kinderen die tussen de 30 en 50 pond wegen.

  • Elk vest heeft een peutervriendelijk thema, zoals dinosaurussen of lieveheersbeestjes, en kost ongeveer $ 35.
  • De achterkant van het vest heeft een afgeronde schuimvorm waardoor je peuter op de rug kan liggen.
  • Met een ritssluiting aan de voorkant, heupriemen en beenriem kun je de perfecte pasvorm voor je kleintje krijgen.

Dit door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurde Type III-reddingsvest is de nummer één keuze voor reddingsvesten voor peuters van Life Jacket Pro vanwege de veelzijdigheid in verschillende wateromgevingen.

Leren zwemmen Tube Trainer

De Learn-to-Swim™ Tube Trainer van POOLMASTER® biedt een volledig drijfvermogen van 360 graden en is een unieke, robuuste, 20-gauge vinyl luchtgevulde buis omhuld met polyesterweefsel en zijn prijs waard voor minder dan $ 25. Ouders raden dit product ten zeerste aan met een gemiddelde van 4,5 van de 5 sterren.

  • De tubetrainer bestaat uit een ringboei en een tanktop-zwemvest met veiligheidsankerband tussen de benen om hem op zijn plaats te houden. Hiermee kan de peuter vrij peddelen, rechtop drijven en voor- of achterwaarts zwemmen oefenen.
  • POOLMASTER® biedt gedetailleerde instructies voor de tubetrainer over het opblazen, laten leeglopen, wassen en dragen van het zwemhulpmiddel.
  • Je kunt de hoeveelheid inflatie geleidelijk aanpassen zodra je peuter onafhankelijk in het water toont.
  • Het heeft een ultraviolette beschermingsfactor (UPF) 50 voor extra bescherming tegen de zon.

Splash over zwempak

Een slim alternatief voor zwemgordels en reddingsvesten om uw peuter tijdens het zwemmen veilig aan het wateroppervlak te houden, zijn drijfpakken. De uniek gevormde drijfpanelen zijn verstelbaar en gelijkmatig verdeeld rond de kern van het kind, zodat ze comfortabel rond het lichaam passen en uw peuter helpen een onafhankelijkere zwemmer te worden. Naarmate uw kind bedrevener wordt in het water, kunnen de drijvers één voor één worden losgemaakt.

Het Splash About Float Suit kan drijfvermogen bieden met minder beperkingen dan andere zwemhulpmiddelen, maar weet dat het niet wordt geleverd met de U. S. Kustwachtkeurmerk. Je kunt traditionele badpakstijlen voor meisjes, eendelige tanktop met korte broek of eendelige stijlen met korte mouwen en korte broek vinden in leuke patronen voor jongens en meisjes in de prijsklasse van $ 35 tot $ 38. Life Jacket Advisor beveelt dit merk aan in hun beste drijfhulpmiddelen voor peuters, omdat de maatopties 1 tot 2 jaar zijn, geschikt voor 24 tot 33 pond, of 2 tot 4 jaar, geschikt voor 33 tot 66 pond.

Drijfoplossingen voor plezier in het water

Wateractiviteiten kun je het beste beleven als je leert door te spelen. Zodra de jongere meer zelfvertrouwen krijgt terwijl hij drijft en begint op te scheppen met die trappende voeten en klappende handen op het wateroppervlak, is hij nu klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

SwimFin Haaienvin

Dit duurzame zwemhulpmiddel van SwimFin kost ongeveer $ 31 en is een uniek hulpmiddel voor peuters en wordt geleverd in acht coole kleuren. SwimFins worden aanbevolen voor kinderen van 18 maanden en ouder die signalen vertonen zoals dobberen, peddelen, spetteren en lange beentrappen. Deze vinnen zijn comfortabel en hebben elastische banden die in elke maat passen. Een vin is ideaal voor frontzwemmen en biedt meer ondersteuning naarmate hij verder in het water wordt ondergedompeld, waardoor hij kan meegroeien met de capaciteiten van uw kind. SwimFin is nu een officiële partner van de Royal Life Saving Society UK (RLSS UK). Het was zelfs te zien in een Brits tv-programma overdag, This Morning, als een 'Ultimate Summer Getaway Gadget'.

Armbanden en vlotterschijven

Armbanden, ook wel floaties of watervleugels genoemd, worden alleen aanbevolen voor gebruik als speelgoed, niet als drijfmiddel voor peuters. Dit zwemaccessoire zorgt ervoor dat het kind vrij kan ademen met zijn hoofd boven water terwijl hij geniet van het gevoel van het water beneden en zorgt voor een stabiele en nauwsluitende pasvorm rond zijn bovenarmen voor een gevoel van veiligheid. Een ingenieus armbandconcept van Zoggs is een niet-opblaasbare zwemband van schuim, wat betekent dat u niet bij elk gebruik het gedoe hoeft op te blazen en leeg te laten lopen. Met hoge beoordelingen voor gebruiksgemak en gebrek aan omvang van klanten van Wiggle.com, zijn deze vlotterschijven de eerste keuze van ouders.

  • De vlotterschijven, geprijsd op ongeveer $ 20 voor een doos van vier, zijn ontworpen voor kinderen van twee tot zes jaar oud met een maximaal gewicht van 20 kg.
  • Vanaf de peuterjaren kan dit hulpmiddel nuttig zijn bij zijn zwemlessen tot hij de kleuterleeftijd bereikt.
  • Schuif ze op de armen van het kind, idealiter twee schijven per arm, en laat hem dan op één schijf rusten totdat hij zelf kan zwemmen. Het is veilig omdat er geen risico op lekrijden bestaat.

AquaJogger Jr. zwemgordel

Deze drijftoestellen, ook bekend als lichaamsgordels, zijn ideaal voor peuters die leren zwemmen, omdat hun bewegingsbereik niet wordt beperkt door armbanden. Hoewel ze niet geschikt zijn voor gebruik door niet-zwemmers, geven zwemgordels kinderen bewegingsvrijheid, wat een aangenamere ervaring voor peuters creëert, omdat ze zich onafhankelijker voelen in hun keuze van zwemslagen. Aquagear vermeldt AquaJogger-zwembanden als een van hun Top 4 beste drijfriemen van 2018, omdat ze het lichaam in de juiste positie houden tijdens het zwemmen.

  • De AquaJogger Jr. is verkrijgbaar in blauw of paars voor ongeveer $ 20.
  • De verstelbare riem is gemaakt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud met een taille tot 90 cm en een gewicht tot 45 kg.
  • Meer dan 150 klanten geven de riem 5 van de 5 sterren omdat kinderen houden van de flexibiliteit die ze hebben om veilig te zwemmen en springen.

Veiligheidsherinneringen voor ouders

Het helpen van peuters bij het leren zwemmen is niet alleen afhankelijk van zwemhulpmiddelen. Jouw rol als ouder is waardevol voor zijn waterveiligheid en vooruitgang.

  • Als het de eerste keer is dat uw kind in het water gaat, begin hem dan vertrouwd te maken met ondiep water. Wanneer een peuter voelt dat hij met zijn voeten de grond kan bereiken, verdwijnt het gevoel van angst.
  • Een toezichthoudende volwassene moet te allen tijde waakzaam zijn bij het in de gaten houden van de kinderen in het zwembad.
  • Gebruik 'aanraaksupervisie'. Dit betekent dat de voogd haar handen altijd op het kind moet houden, of in ieder geval binnen handbereik.
  • Controleer altijd de maat- en gewichtsaanbevelingen van het zwemhulpmiddel en probeer het op uw kind voor een goede pasvorm.
  • Lees de speciale wasinstructies van de fabrikant. Zorg goed voor zwemhulpmiddelen door ze na gebruik af te spoelen met vers, koud water om het chloor te verwijderen, en leg ze vervolgens plat (indien mogelijk) om ze volledig te laten drogen. Chloor kan bijdragen aan de slijtage van de producten. Een goede opslag is net zo belangrijk.
  • Controleer regelmatig of de bandjes strak zitten en goed passen.
  • Een goede beoordeling van de capaciteiten van het kind is belangrijk bij het selecteren van zwemuitrusting. Let op signalen die de voortgang weergeven. Overleg met een zweminstructeur welke soorten hulpmiddelen geschikt zijn op basis van de zwemontwikkeling en de behoeften van het kind.
  • Zorg ervoor dat je de peuter laat wennen aan geavanceerdere drijfapparatuur zodra je ontwikkeling ziet. Kinderen kunnen te afhankelijk worden van één apparaat, waardoor het leren stagneert.
  • De toezichthoudende volwassene moet ook weten hoe hij moet zwemmen en hoe hij gevaren in het zwembad kan herkennen.
Vrouw En Jongen Onderzees Zwemmen
Vrouw En Jongen Onderzees Zwemmen

Vertrouwen in het water

De eerste kleine spatten van een kind kunnen cruciaal zijn. Neem de tijd bij het kiezen en controleren van het meest geschikte zwemapparaat voor uw peuter. Zorg ervoor dat hij net zo gelukkig wil zijn in het water als op het droge en wees voorbereid om te zien hoe het uiteindelijk gebeurt: hij zwemt.

Aanbevolen: