Jachtspellen voor kinderen online

Inhoudsopgave:

Jachtspellen voor kinderen online
Jachtspellen voor kinderen online
Anonim
Kleine jongen die een pistool vasthoudt
Kleine jongen die een pistool vasthoudt

Jachtspellen voor kinderen laten uw kinderen veilig kennismaken met de wereld van de jacht. In feite kunnen jachtspellen voor kinderen volledig voldoen aan de behoefte van uw kind om jager te worden. Voordat uw kinderen de online jachtspellen gaan spelen die u vindt, kunt u deze tijd gebruiken om met hen te praten over de jachtveiligheid. Zelfs als u nooit van plan bent uw kinderen mee te nemen op jacht, kunnen de veiligheidsmaatregelen die u bespreekt in de toekomst worden toegepast.

Vind leuke gratis jachtspellen voor kinderen

Er zijn talloze jachtspellen voor kinderen beschikbaar op internet, en veel ervan kunnen gratis worden gespeeld. Jachtspellen voor meisjes en jongens kunnen ook helpen bij motorische vaardigheden zoals hand-oogcoördinatie. Zorg ervoor dat u deze spellen eerst speelt voordat u uw kinderen dit toestaat. Hoewel ze misschien als geschikt voor kinderen worden bestempeld, kan er meer geweld of expliciete video voorkomen dan je zou willen. Vind populaire jachtspellen gratis online voor kinderen en speel ze in verschillende stijlen, van eenvoudige versies tot meer complexe en realistische formaten.

Herten jagen

Schiet op het geld om punten te verzamelen. Raak echter geen hinde, tenzij je punten wilt verliezen. Het doel is om elke keer te proberen de grote te krijgen. Naast punten laat Deer Hunting je weten hoeveel je hebt geraakt en hoeveel je hebt gemist. Niveau omhoog om het uitdagender te maken. Hoewel het spel niet grafisch is, is het misschien beter voor kinderen ouder dan 8 jaar.

Screenshot van het hertenjachtspel
Screenshot van het hertenjachtspel

Skeet-uitdaging

Als je op zoek bent naar een rustige uitdaging waarbij je geen dieren moet doden, houdt Skeet Challenge je scherp. Met behulp van realistische afbeeldingen wilt u uw muis gebruiken om te proberen te richten en de klei te raken. Veel moeilijker dan het lijkt, in dit spel gebruik je je toetsenbord en spatiebalk om op de klei te slaan. Maar de truc is dat je maar twee kogels hebt. Kinderen van alle leeftijden zullen hier veel plezier mee hebben.

Jagen op grote vogels

Met dit cartoonachtige spel kunnen kinderen een pijl en boog gebruiken om vogels uit de lucht te halen. Gezien de moeilijkheidsgraad van de besturing en het richten, kunnen kleine kinderen het moeilijker hebben met dit spel; daarom zou het beter kunnen werken voor mensen van 9 jaar en ouder. Zodra je het schieten echter onder de knie hebt, krijg je verslavende scorepunten.

Screenshot van het jachtspel Big Bird
Screenshot van het jachtspel Big Bird

Bubble Shooter

Op jacht gaan naar die bubbels kan verslavend zijn. Leuk voor kleine kinderen: met Bubble Shooter kunnen ze combinaties maken om de bubbels te laten knappen. Je wilt proberen meer dan twee van dezelfde kleur te krijgen om de popcombinaties te krijgen. Hoe meer je in de rij staat, hoe beter de score.

Eend schieten

Kinderen zullen veel plezier beleven aan het schieten van badeendjes uit de lucht in het online arcadespel Duck Shoot. Met je muis en spatiebalk schiet je eenden neer terwijl ze voorbij vliegen voor punten. Hoe moeilijker het niveau, hoe moeilijker de schoten zullen zijn. Vergeet echter niet te herladen als je de grote score wilt behalen.

Screenshot van Duck Shoot-spel
Screenshot van Duck Shoot-spel

Algar Schiet de eland

Terwijl je de instructies moet vertalen, steekt Algar de eland zijn schattige hoofdje over het hele scherm zodat je hem kunt raken met een waterballon. Verdien punten als je hem hier, daar en overal mee naartoe neemt. Veel plezier met het zien hoeveel Algars je kunt raken voordat de tijd om is.

De Eendenjager

Nog eentje voor je kleine eendenjagers: De Duck Hunter is een beetje realistischer dan de Duck Shoot. Met behulp van een pistool en een roos probeer je de Mallards uit de lucht te halen. Wees echter voorzichtig, want deze eenden kunnen bewegen, waardoor schieten lastig wordt. Bovendien heb je geduld nodig, wat dit spel beter maakt voor 8 jaar en ouder.

Screenshot van het Duck Hunter-spel
Screenshot van het Duck Hunter-spel

Berenjager

Ben je op zoek naar groot wild? Bear Hunter biedt je kleine bokmeester een realistisch berenspel. Het is gemakkelijk om de beren op niveau één te krijgen, maar naarmate je verder komt, wordt het steeds moeilijker. Bovendien kan dit beter zijn voor jonge tieners als ze gemakkelijk bang zijn, omdat de beren achteruit gaan als je schiet.

Het juiste spel vinden

Het vinden van de perfecte online jachtspellen voor kinderen kan moeilijk zijn, omdat de meeste online bloedvergieten kunnen bevatten waarvan je niet wilt dat je kleintje het ziet. Er zijn echter een aantal online jachtspellen die kinderen kunnen spelen en die niets grafisch bevatten. Het beste is dat je bij de meeste van deze spellen alleen Flash hoeft in te schakelen om ze gratis te kunnen spelen.

Aanbevolen: