Online orka-spellen voor kinderen vinden

Inhoudsopgave:

Online orka-spellen voor kinderen vinden
Online orka-spellen voor kinderen vinden
Anonim
Orka-spellen
Orka-spellen

Als uw kind dol is op orka's, bent u misschien op zoek naar orka-spellen voor kinderen. Er zijn verschillende soorten orka-spelletjes voor kinderen, van ontsnappingsspellen tot trivia tot orka's die pinguïns helpen punten te verdienen! Met deze orka-walvisspellen kunnen kinderen zich vermaken op een regenachtige middag of wanneer ze vrije tijd hebben om online te spelen.

Orka-spellen voor kinderen vinden

Kindvriendelijke internetspellen kunnen een geweldige manier zijn voor uw zoon of dochter om wat plezier te hebben op een regenachtige dag, en met spellen gebaseerd op orka's kan uw beginnende mariene bioloog of walvisliefhebber plezier hebben en misschien iets leren ook.

Killer Whale

In dit geweldige spel van Arcade Cabin is het jouw doel om de walvis te helpen ontsnappen uit gevangenschap. Je moet dit doen door de walvis door de wateren te navigeren en vallen en barrières te vermijden. Als het je lukt om je walvis tegen de muur te krijgen, moet je over de muur springen en verder zwemmen. Terwijl je aan het zwemmen bent, kan je walvis honger krijgen, dus het is aan jou om ervoor te zorgen dat hij goed gevoed wordt door de vissen te eten die voorbij zwemmen. Pas op voor vijanden die je proberen tegen te houden. Je moet er met succes langs zwemmen. Help je walvis uit gevangenschap te ontsnappen en hem terug te brengen naar de oceaan!

Orka Walvissen Trivia

Uw kind vindt het misschien ook leuk om dit leuke trivia-spel over orka's te spelen. Het spel test je kennis over het zeezoogdier met tien moeilijke maar interessante vragen. Weet jij bijvoorbeeld wat de vijand van een orka is? Of in welke oceanen kunnen orka's worden ontdekt? Misschien heeft uw kind onlangs de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke orka's geleerd, laat hem of haar dit trivia-spel spelen en de antwoorden indienen. Een score van zes of hoger wint! Zelfs als je kind verliest, leert hij nieuwe feiten over deze interessante wezens!

Orca Slap

In Orca Slap krijgen de karakters van Pingu en Yeti wat hulp van de orka. Je gebruikt de pinguïns als darts en speelt darts zoals het normale spel. Wanneer de pinguïn in het water springt, wordt hij opgepikt door het verhaal van de orka. Vervolgens stuur je de pinguïn in de goede richting zodat de Yeti hem met de sneeuwbal kan raken. De pinguïn vliegt naar de ijsberg met daarop een gigantisch dartbord. Je verdient punten op dezelfde manier als met darten, maar gebruik hiervoor je orka en Yeti!

Orca Familiestimulator

Orka walvis die een walrus achtervolgt
Orka walvis die een walrus achtervolgt

Als je op zoek bent naar leuke kinderapps die je kunt downloaden op je Android-tablet of -telefoon, kijk dan eens naar Orca Family Stimulator. Met dit spel kunnen kinderen hun orka-pod meenemen op een gezinsavontuur door de oceaan. Je kunt missies voltooien en zowel vriendelijke als vijandige oceaandieren ontmoeten.

Orka-overlevingssimulator

De Orca Survival Simulator wordt aangeboden via de Google Play Store voor je computer, tablet en telefoon en stelt kinderen in staat haaien, pijlstaartroggen en octopussen te verslaan. Kinderen zullen niet alleen vijandige bazen verslaan, maar ze zullen ook werken om hun gezin te redden. Naast het verdienen van punten en het stijgen in niveau, kun je misschien ook gewoon genieten van het tropische weer.

Killer Whale-simulator

Met deze leuke, onderhoudende orka-stimulator, gemaakt door MIT, kun je een orka je cursor laten volgen. Hij volgt niet alleen je cursor over het scherm, maar je kunt hem ook door het glas laten kijken en de vormen op een grappige manier opnieuw ordenen. Het verplaatsen van hem is leuk en vermakelijk voor jongere kinderen van 2 tot 5 jaar die geobsedeerd zijn door orka's, maar de logica van de andere online games niet begrijpen.

Een orka-walvisspel kiezen

Nu je alle verschillende orka-spellen voor kinderen hebt gezien - van leerzaam tot spannend - is de enige vraag die overblijft: welke moet je kind spelen? Neem de tijd om de beschikbare opties te bekijken; van leuke tot educatieve spellen, er is een orka-walvisspel waar uw kind dol op zal zijn.

Aanbevolen: