Contactpapier van roestvrij staal en wat u moet weten

Inhoudsopgave:

Contactpapier van roestvrij staal en wat u moet weten
Contactpapier van roestvrij staal en wat u moet weten
Anonim
Stalen contactpapier
Stalen contactpapier

Roestvrijstalen contactpapier wordt meer gebruikt dan je zou vermoeden.

Star of the Kitchen Remake-shows

Je hebt het waarschijnlijk gezien in een van de vele tv-programma's voor een budgetmake-over. Dit is meestal wanneer een huis op de markt staat of wanneer een huiseigenaar een beperkt budget heeft, maar wel een betere uitstraling voor haar keuken wil. Roestvrij staal is de halfgod van de moderne keuken, maar niet iedereen kan het zich veroorloven om goede apparaten te vervangen voor die chique uitstraling. Roestvrijstalen contactpapier schiet te hulp. Het klinkt als een te gemakkelijke oplossing. Is dat zo?

Ziet het er echt uit?

De vraag van tien miljoen dollar is: ziet dit contactpapier er echt uit als echt roestvrij staal? De meeste mensen beweren dat zelfs de aanraaktest de koelkast niet altijd onmiddellijk kan ontkrachten.

Contactpapier gebruiken

Je hebt erover nagedacht of je wel of niet nieuwe roestvrijstalen apparaten wilt kopen, maar de kosten zouden een te grote druk op het gezinsbudget leggen. Oude apparaten die nog een aantal jaren de tijd hebben om u en uw gezin van dienst te zijn, kunnen nog steeds worden gebruikt. Het enige probleem is dat ze er oud en moe uitzien. Het is tijd om ze een nieuw leven te geven met roestvrijstalen contactpapier. Dit is contactpapier dat is ontworpen om eruit te zien als roestvrij staal. Velen beweren dat je het verschil tussen echt roestvrij staal en contactpapier niet kunt zien. Veel mensen hebben een roestvrijstalen koelkast, maar moeten de avocado- of goudvaatwasser nog vervangen, dus kiezen ze voor roestvrijstalen contactvellen. Degenen die reacties op websites hebben achtergelaten, zweren dat de vaatwassers nu passen bij de koelkast en het fornuis. De kosten zijn niet zo veel, dus het is tenslotte een veilige gok: die lelijke vaatwasser wordt elke dag moeilijker om naar te kijken. Misschien is dit voorlopig de juiste vorm van facelift. Maar is roestvrij staal contactpapier de juiste keuze voor alle apparaten?

Alles over roestvrij staal contactpapier

Het eerste dat u moet weten over roestvrij staalpapier dat wordt gebruikt voor het vernieuwen van keukenapparatuur, is dat het van metaal is. Dit betekent dat het een reflecterende eigenschap heeft, maar wat nog belangrijker is, je moet er voorzichtig mee zijn, zodat je het niet buigt of er een vouw in veroorzaakt, net zoals je zou kunnen doen met een dunne plaat metaal.

LaCheery roestvrijstalen contactpapier
LaCheery roestvrijstalen contactpapier

Kan het tegen hitte?

Veel mensen willen weten of ze hun fornuizen, koelkasten en vaatwassers kunnen afdekken. Het antwoord is nee. Dat komt omdat de meeste contactpapieren een thermische beoordeling van slechts 175 graden hebben. Je kunt het echter wel voor een magnetron gebruiken als je dat wilt.

Grootte van contactpapier

De meeste roestvrijstalen vloeitjes hebben hetzelfde formaat als ander contactpapier. Het papier wordt geleverd op een rol die gewoonlijk 45,5 cm breed en 1,80 meter breed is.

Speciale kenmerken

De meeste metallic papiersoorten, zoals roestvrij staal, zijn krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken. De meeste hebben een afwerking van geborsteld metaal, zodat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Alle roestvrijstalen papieren worden geleverd met hetzelfde meetrooster en dezelfde liniaal aan de achterkant. Het enige dat u hoeft te doen, is markeren waar u moet knippen en met een schaar het papier op maat knippen. Vervolgens trek je het papier gewoon van de zelfklevende achterkant en breng je het op je apparaat aan.

Tips en hints

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u met contactpapier werkt.

  • Zorg ervoor dat het oppervlak schoon is en vrij van korrels of onvolkomenheden in het oppervlak. Het kleinste bobbeltje of stukje vuil zal zichtbaar zijn onder het papier.
  • Nooit van toepassing op een fornuis of kachel.
  • Zorg ervoor dat uw metingen nauwkeurig zijn voordat u gaat snijden.
  • Veel mensen raden aan een rakel te gebruiken bij het aanbrengen van het papier op het oppervlak om het kreukvrij te houden.
  • Als u uw assortiment heeft vervangen door een roestvrijstalen exemplaar, maar nog steeds de oude afzuigkap heeft, kunt u roestvrijstalen contactplaten op de afzuigkap aanbrengen voor een perfecte match.

Aanbevolen: