9 beste boeken over het maken van kaarsen voor alle niveaus

Inhoudsopgave:

9 beste boeken over het maken van kaarsen voor alle niveaus
9 beste boeken over het maken van kaarsen voor alle niveaus
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Kaarsenmaakproces
Kaarsenmaakproces

Als je geïnteresseerd bent in het maken van kaarsen, zijn er veel boeken over het maken van kaarsen waaruit je kunt kiezen om alles te leren, van basistechnieken tot geavanceerde vaardigheden. Blader door de ambachtsafdeling van uw plaatselijke bibliotheek of favoriete boekwinkel en gebruik deze boeken als referentie om uw eigen prachtige kaarsen te maken.

1. Het alles-boek voor het maken van kaarsen

Het Everything Candlemaking Book behandelt verschillende knutseltechnieken om zowel beginnende als ervaren kaarsenmakers te helpen. Verschillende kaarsenhouders, geuren, kleuren en texturen worden allemaal behandeld in een gemakkelijk leesbaar formaat dat geschikt is voor alle vaardigheidsniveaus. Gratis op Kindle Unlimited of paperback $ 19,34 met gratis verzending van Prime.

2. Kunst van het maken van kaarsen Opstarten van een bedrijf

De kunst van het maken van kaarsen Het opstarten van een bedrijf: hoe u vanuit huis een succes van een miljoen dollar kunt starten, runnen en laten groeien! biedt u alles wat u moet weten over het maken van kaarsen, het verkrijgen van materialen en het starten en runnen van een kaarsenmakerij. In dit boek vindt u kaarsenrecepten, hoe u biologische kaarsen kunt maken en een zakelijke gids voor het succesvol maken van kaarsen. Beschikbaar in Kindle $ 4,85 audioboek gratis en paperback $ 12,47 met gratis verzending bij bestellingen boven $ 25.

3. De complete recepten voor het maken van kaarsen, voor beginners tot de expert

De complete recepten voor het maken van kaarsen voor beginners tot de expert biedt "Een gedetailleerde stapsgewijze handleiding voor het maken van ongelooflijke zelfgemaakte kaarsen met verschillende geuren". Deze gids is bedoeld voor alle niveaus van het maken van kaarsen en biedt stapsgewijze instructies voor het veilig en thuis maken van natuurlijke kaarsen. Gratis verkrijgbaar bij Kindle Unlimited, gratis of paperback voor ongeveer $ 10, met gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 25, of gratis bij Prime-lidmaatschap.

Een kruik wordt gebruikt om hete sojawas in glazen potten met kaarsenlonten te gieten voor de laatste stap bij het maken van kaarsen
Een kruik wordt gebruikt om hete sojawas in glazen potten met kaarsenlonten te gieten voor de laatste stap bij het maken van kaarsen

4. Magische kaarsen maken: maak je eigen kaarsen voor spreuken en rituelen

Magische kaarsen maken: maak je eigen kaarsen voor spreuken en rituelen is ideaal voor een beginnende of ervaren spellworker. Het boek belooft je te leren hoe je je energie in het maken van kaarsen kunt stoppen. Je ontdekt kaarsrecepten voor spreuken, leert hoe je goedkope votiefkaarsen maakt, hoe je kaarsen maakt voor specifieke rituelen en hoe je ingrediënten selecteert die krachtige magische eigenschappen hebben. om uw kaarsen op te laden. Beschikbaar op Kindle voor ongeveer $ 10 of paperback voor ongeveer $ 13,50 met gratis Prime-verzending of bij bestellingen van meer dan $ 25.

5. DIY Gemakkelijke stapsgewijze handleiding voor het thuis maken van geurige soja- en bijenwaskaarsen en wassmelts

DIY Eenvoudige stapsgewijze handleiding voor het thuis maken van geurende soja- en bijenwaskaarsen en wasmelts leert u hoe u verschillende geuren kunt creëren en mengen. Je leert hoe je verschillende aromatherapie-geuren kunt mengen en gebruiken bij het maken van geurkaarsen die je kunt gebruiken voor genezing. Beschikbaar op Kindle voor ongeveer $ 4,79 of Paperback voor ongeveer $ 11,79 met gratis verzending via Prime of gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 25.

6. De metgezel van de kaarsenmaker

The Candlemaker's Companion biedt gedetailleerde beschrijvingen en technieken voor het maken van gerolde, gegoten, gevormde en gedoopte kaarsen, allemaal vergezeld van duidelijke lijntekeningen voor visuele instructies. Of je nu een beginnende of gevorderde kaarsenmaker bent, als je wilt leren hoe je verschillende soorten populaire kaarsen kunt maken, dan is dit boek iets voor jou. Beschikbaar op Kindle voor ongeveer $ 10 of paperback voor ongeveer $ 20 met gratis Prime-verzending of bij bestellingen van meer dan $ 25.

De metgezel van de kaarsenmaker
De metgezel van de kaarsenmaker

7. Creatief kaarsen maken

Creative Candle Making is geschikt voor een beginnende of ervaren kaarsenmaker. Dit is een goede keuze voor iedereen die net begint met het leren maken van kaarsen of op zoek is naar een nieuw project, aangezien je 12 opties hebt. Het boek bevat ook instructies en materialen om thuis vier volledig natuurlijke kaarsen te maken. De boeken behandelen verschillende soorten kaarsen, waaronder drijvende kaarsen en stompkaarsen van cement. Verkrijgbaar in hardcover voor ongeveer $ 15 met gratis Prime-verzending of bestellingen boven $ 25,00.

8. Handboek voor het maken van soja- en bijenwaskaarsen

Handboek voor het maken van soja- en bijenwaskaarsen: hoe u thuis een winstgevend bedrijf voor het maken van kaarsen kunt starten, legt het verschil uit tussen het gebruik van sojawas en bijenwas voor kaarsen en het kiezen van lonten, geuren, kleuren en essentiële oliën. Het tweede deel van het boek behandelt het starten en runnen van een kaarsenbedrijf en biedt enkele zakelijke documenten, waaronder een businessplan. Dit boek is bedoeld voor iedereen die overweegt kaarsen te leren maken en voor iedereen die overweegt een kaarsenmakerij te starten. Gratis beschikbaar op Kindle Unlimited of paperback voor ongeveer $ 13,75 met gratis Prim-verzending of bij bestellingen van meer dan $ 25.

9. Kaarsen maken voor beginners

Kaarsen maken voor beginners bevat de geschiedenis van het maken van kaarsen, legt de basisprincipes van het maken van kaarsen uit en biedt oefeninformatie voor beginners, zoals een lijst met de apparatuur die je nodig hebt. Andere nuttige tips zijn onder meer geuren, kleuren, geurstoffen, het smelten van was, het gebruik van mallen en enkele ontwerpvoorbeelden. Gratis beschikbaar voor Kindle Unlimited, $ 2,99 voor Kindle of ongeveer $ 9 voor paperback met gratis Prime-verzending of bij bestellingen van meer dan $ 25.

Kaarsenboeken verkennen

Er zijn veel boeken over het maken van kaarsen die je kunt verkennen om er een te vinden die je kan helpen bij het leren en/of perfectioneren van je expertise op het gebied van het maken van kaarsen. Je kunt geleidelijk een referentiebibliotheek opbouwen die je kunt gebruiken wanneer je wordt uitgedaagd of op zoek bent naar nieuwe ideeën.

Aanbevolen: