Marshmallow Fluff Fruit Dip Recept en variaties

Inhoudsopgave:

Marshmallow Fluff Fruit Dip Recept en variaties
Marshmallow Fluff Fruit Dip Recept en variaties
Anonim
Fruit en dipsaus
Fruit en dipsaus

Zachte witte, zoete fruitdip gemaakt van marshmallowpluis is bijna een feestaccessoire. Er zijn maar weinig dingen die makkelijker in elkaar te zetten zijn voor een geweldig feest dan marshmallow-fruitdip.

Basisrecept voor Marshmallow Fluff Dip

Dit basisrecept is goed voor ongeveer 14 porties als elke portie twee eetlepels bedraagt. Serveer met een pond fruit of verdubbel het recept voor twee pond.

Ingrediënten

  • 8 ons roomkaas, verzacht
  • 7 ons marshmallowcrème
  • 1/2 theelepel vanille

Instructies

  1. Sla de roomkaas tot een gladde massa.
  2. Sla de marshmallowcrème en vanille erdoor tot het licht en luchtig is.
  3. Serveer in een grote kom met vers fruit om in te dippen.

Bewaar de dip in een afgesloten plastic bakje. Als je het op de juiste manier bewaart, kun je deze dip maximaal een week bewaren.

Laat het opvallen

Op zoek naar iets om je pluisdip een tandje bij te zetten? Probeer deze variaties voor een fantastische fruitschaal.

  • Aardbeiendip -Maak het recept zoals hierboven, maar gebruik aardbeienpluisjes in plaats van gewone heemstpluisjes. Deze dip past vooral goed bij kiwi, nectarine, banaan en ananas.
  • Sap toevoegen - Voeg twee eetlepels sap toe aan deze smakelijke dip om hem echt op te laten vallen. Sinaasappelsap is traditioneel favoriet, maar limonade en fruitnectars werken ook bijzonder goed.
  • Go Tropical - Laat de vanille weg en voeg een blikje (8-ounce) kokosroom en een kopje geraspte kokosnoot toe voor een tropische smaak. Deze dip past vooral goed bij fruit zoals ananas of kiwi.
  • Boozy Fruit Dip - Je kunt de vanille-amaretto- of rumsmaak vervangen voor een drank met een alcoholische smaak, maar niet-alcoholisch. Serveer met aardbeien voor een romantische twist.
  • Bacon Maple - Vervang de vanille-ahornsmaak en voeg een half kopje spekblokjes toe aan de dip. Serveer met elk soort fruit of cake in blokjes.
  • Chocoholic's Delight - Maak deze dipchocolade door twee eetlepels chocoladesiroop toe te voegen. Als je een beetje crunch wilt, voeg dan een pakje met chocolade bedekte toffeestukjes toe. Serveer met kersen of aardbeien.
  • S'mores - Voeg gemalen graham crackers en mini-chocoladestukjes toe aan je dip en meng goed. Maak de dip af met gemalen graham crackers, chocoladestukjes en mini-marshmallows. Serveer naast het fruit ook vanillewafeltjes of graham crackersticks.
  • Spice it Up - Voeg een theelepel kaneel toe aan de dip voor een winterse bijeenkomst.

Verhoog uw fruitschaal

Fruitschotels zijn veelzijdige aanvullingen op elk feest. Geef uw bord een boost met deze klassieke dip en laat uw gasten enthousiast zijn over het fruit!

Aanbevolen: