Nieuwste trends in tienerbikinis

Inhoudsopgave:

Nieuwste trends in tienerbikinis
Nieuwste trends in tienerbikinis
Anonim
vijf tienermeisjes die trendy bikini's dragen
vijf tienermeisjes die trendy bikini's dragen

De nieuwste tweedelige tienertrends omvatten meer veelzijdige en bescheiden snitten en heldere, opvallende designelementen. Weet wat populair is, waar je kunt winkelen en hoe je de meest flatterende trends kunt kiezen om er geweldig uit te zien en je goed te voelen op het strand of bij het zwembad.

Snitten en stijlen

Deze specifieke snitten en stijlen zijn trendy en spreken een jong vrouwelijk publiek aan. Kies de top- en broekstijlen die je het leukst vindt, of degene die goed bij je lichaamstype passen.

Broeken met hoge taille

Bottoms met een tailleband die tot aan je navel reikt of deze bedekt, flatteren bijna elk lichaamstype. De hoge taille geeft definitie aan de taille voor een mooi gevormde look. Met een bikini met hoge taille krijg je voldoende dekking en leg je de retrogeest van de jaren vijftig vast. Voor actieve tieners maakt deze snit het ook gemakkelijk om van het zwembad naar een volleybalwedstrijd of een andere activiteit te gaan zonder zich om te kleden.

tiener in 2-delig met hoge taille
tiener in 2-delig met hoge taille

Laagbouwbroeken

Als er één trend in tienerbikini's is die de afgelopen jaren volledig heeft gedomineerd, dan is het wel het laag uitgesneden broekje. Of je bikini nu een volledige slip, bikini-snit, hipster of geaccentueerd met zijbandjes is, die laaghangende look is de gemeenschappelijke factor. Een deel van de reden dat dit broekje zo populair is, is omdat het niet zo beperkend is en de romp er langer uitziet.

Strandmeisje in laagbouw bikini
Strandmeisje in laagbouw bikini

Hoge halslijnen

Bikinitopjes met hoge halslijnen, zoals h altertopjes, behoren tot de meest klassieke en populaire trendy tienerbikinis, en hun heerschappij vertoont geen tekenen van vertraging. H altertopjes bieden meer ondersteuning en dekking voor de buste en zijn het beste voor mensen met grote borsten of die van plan zijn zeer actief te zijn. De hoge halslijnen van vandaag krijgen een trendy lift dankzij details zoals ritsen, drukknopen of uitsnijdingen met bandjes om visuele interesse en veelzijdigheid toe te voegen.

Strandmeisje in bikini met hoge hals
Strandmeisje in bikini met hoge hals

Tops met één schouder

De asymmetrische look is in voor de zomer. Bikinitopjes met één bandje, dik of dun, geven iedere tiener een high-fashion look op het strand. Met dit model krijg je het gevoel van een strapless bandeautopje met wat meer steun. Topjes met één schouder staan iedereen geweldig, maar bieden vooral meisjes met grotere borsten de kans om wat meer huid te laten zien zonder bang te hoeven zijn hun topje te verliezen.

Rozijnen getextureerde bikinitop met één schouder
Rozijnen getextureerde bikinitop met één schouder

Sportieve tops

Moderne tomboys en sportieve meiden die graag beachvolleyballen, surfen of hardlopen op het strand, houden van tops in de vorm van sportbeha's. Deze tops zijn vaak verkrijgbaar in effen kleuren of hebben atletisch geïnspireerde accenten die je niet in de weg zitten tijdens activiteiten. Meisjes van elke vorm en maat kunnen deze trendy, ondersteunende, veelzijdige tops rocken die ook dienst kunnen doen als bralette als je niet op het strand bent.

Meisje in sportieve zwarte bikinitop
Meisje in sportieve zwarte bikinitop

Ontwerpelementen

Er zijn specifieke ontwerpelementen die zich positioneren in de tienerbikiniscene. De meeste zijn meisjesachtig en delicaat en weerspiegelen de stijlen die te zien zijn op zwemkleding voor dames. Bekijk de meest populaire details van dit jaar.

Riemen

Meisjes willen tegenwoordig bikini's die gemakkelijk overgaan van het zwembad of het strand naar het park, de plaatselijke ijssalon of het huis van een vriend. Details zoals een riem zorgen ervoor dat de badkleding meer aanvoelt als dagelijks gebruik. Als bonus zijn de meeste riemen afneembaar, zodat je het uiterlijk van je pak elke keer dat je het draagt kunt veranderen en de riemen voor andere outfits kunt gebruiken.

meisje in bikini met riem
meisje in bikini met riem

Gedurfde grafische prints

De tieners van vandaag zijn dol op prints, grote, opvallende en heldere prints. Deze zomer zie je klassiekers als dierenprints, botanische bladeren en bloemen in alle maten en kleuren, maar ook eigenzinnige ontwerpen zoals een all-over lipprint. Opvallende prints voegen persoonlijkheid toe aan je pak en leiden de aandacht af van je lichaam voor degenen die zich wat bescheidener willen voelen.

Meisje in bloemenbikini
Meisje in bloemenbikini

Ruffels

Ruffels zijn het toonbeeld van de tienerbikini. Ze zijn even flirterig, vrouwelijk en vleiend voor verschillende figuren. De meest voorkomende plaats voor ruches op tienerbikinis is bovenaan. Dit geeft een luchtig gevoel dat niet te klein is, zoals ruches op de kont. Een bredere ruche kan meer bedekking bieden, omdat deze doorgaans verder naar beneden hangt dan een standaard bikinitop.

Meisje in gegolfde bikini in zwembad
Meisje in gegolfde bikini in zwembad

Donkere metallics

Er zijn meer manieren om te glinsteren in het zonlicht dan het dragen van zonnebrandolie en felle kleuren. Tieners houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan in bikinistijlen met metallic details. Op dit moment zijn standaard goud en zilver lang niet zo populair als donkere metallics die er zwarter uitzien, zoals een olievlek.

Donkergrijze metallic bikini
Donkergrijze metallic bikini

Metalen lussen

Hardware bikini's geven niet alleen inhoud aan een zwempak, ze voegen ook een leuke sprankeling toe aan het gemiddelde pak. Metalen ringen zijn de huidige trend, geïnspireerd op de mode uit de jaren negentig. Het beste is dat het fungeert als een soort eigen sieraad, zodat je zelfs in het water accessoires kunt toevoegen.

witte bikini met metalen ringen
witte bikini met metalen ringen

Mesh

Populaire mode uit de jaren 80 heeft de mesh-trend in badkleding geïnspireerd. Hoewel je niet mag verwachten dat je schandalige mesh-pakken voor tieners tegenkomt, zie je wel mesh-inzetstukken aan de zijkanten op het boven- of broekje en unieke snitten zoals een standaard bikinibroekje met een hoog getailleerde mesh-overlay. Als je geen nieuw pak wilt, spring dan in op deze trend met een crop-top van mesh over je bikini.

Xhilaration™ mesh bikinitop met hoge hals
Xhilaration™ mesh bikinitop met hoge hals

Gehaakte rand

Krijg deze zomer een handgemaakte look met een stijlvolle bikini met gehaakte afwerking. Denk aan klassieke triangelbikinis met gehaakte details langs de randen, niet aan een heel pak gemaakt van garen. Als je houdt van een basispak met subtiele details, dan is dit de stijl voor jou. Dit boho-chique ontwerp wordt ook toegepast op cover-ups.

Gehaakte reis bikinitop
Gehaakte reis bikinitop

Winkelen voor trendy tienerbikinis

Populaire tienerwinkels zoals Rue21, Forever 21 en Target bieden trendy stijlen tegen betaalbare prijzen. Fashionista's moeten uitkijken naar badkledinglijnen voor jonge beroemdheden, zoals Kendall + Kylie Swim, gemaakt door de zusjes Jenner. Vertrouwde merken zoals Roxy en Bikini Lab komen ook elk seizoen met nieuwe ontwerpen.

Vind een flatterende stijl

Elke persoon is uniek qua lichaamstype en de meeste kleding, inclusief zwemkleding, is maar in een beperkt aantal maten verkrijgbaar. Maximaliseer uw pasvorm door de juiste top- en broekstijl voor uw lichaam te kiezen.

Bekijk deze stijltips voor elk lichaamstype:

  • Korte pijpen: Probeer een broekje met hoge taille dat ook hoog uitgesneden is, zodat de benen langer lijken.
  • Kleine buste: Ga voor een sportief bikinitopje in bh-stijl om wat decolleté te creëren.
  • Grote buik: Zoek naar een lange, vloeiende ruche op je topje als je deze wilt bedekken.
  • Lange body: Combineer een laag uitgesneden broekje met een top met hoge halslijn om te pronken met je lengte.

Veel plezier in de zon

Een trendy pak dat goed past, kan je alle vertrouwen geven dat je nodig hebt om van de zomer te genieten. Je kunt niet elke Instagramwaardige look rocken, dus kies de snitten en ontwerpen waarin je je goed voelt en ga vervolgens het water op.

Aanbevolen: