Teen Jean-stijlen en trends

Inhoudsopgave:

Teen Jean-stijlen en trends
Teen Jean-stijlen en trends
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Tieners lachen en grappen maken
Tieners lachen en grappen maken

Een geweldige spijkerbroek is een goede aankoop, maar het vinden van de perfecte spijkerbroek kan intimiderend zijn. Om de stijlen te vinden die bij je passen, probeer een paar stijlen en kijk welke het beste bij je persoonlijkheid passen.

Huidige Jean-trends

Gezien de fundamentele cowboygeschiedenis van jeans, is het verbazingwekkend hoeveel stijlen er tegenwoordig beschikbaar zijn. Jeans zijn misschien begonnen als een gebruiksartikel, maar bij de stijlen van vandaag draait alles om de look.

Magere jeans

1822 DENIM, boter skinny jeans
1822 DENIM, boter skinny jeans

Deze jeansstijl is niet ieders favoriet, maar ze kunnen gemakkelijk van een casual naar een geklede look gaan met een snelle verandering van het topje. Ze passen zeer strak rond het achterste en dijbeengebied en lopen taps toe naar beneden. Vaak zijn ze uitgevoerd in stretchdenim, zodat ze nog beter blijven zitten. Je kunt ze dragen met laarzen, hakken, slippers en sneakers. Zowel tienerjongens als meiden kunnen deze stijl aan.

Jegging

WIT & WISDOM, Ab-Solution Glider pull-on jegging met hoge taille
WIT & WISDOM, Ab-Solution Glider pull-on jegging met hoge taille

Jeggings zijn de combinatie van skinny jeans en leggings. Ze hebben vaak geen rits of knopen, hoewel er soms niet-functionele knopen aan zijn toegevoegd om ze op een echte jeans te laten lijken. Deze specifieke stijl is super plakkerig, zoals een legging. Om ze zo strak te krijgen, zijn ze vaak gemaakt van een materiaal dat op denim lijkt, maar geen echte denim is. Veel mensen dragen ze met laarzen, maar ze staan ook geweldig met hakken, sneakers of sandalen. Deze worden voornamelijk op de markt gebracht voor vrouwen, maar mannen kunnen deze ook dragen als ze gedurfd zijn in hun mode-keuzes.

Bootcut-jeans

Zoals de naam al zegt, is deze jeans zo gesneden dat hij over een laars past, en loopt hij iets uit aan de onderkant. Hoewel ze ooit bedoeld waren om over cowboy- of werklaarzen te dragen, combineren tieners ze tegenwoordig vaak met kortere laarzen. Je kunt ook een bootcut jeans dragen met hakken, sandalen, klompen of muiltjes. Dit is een heerlijk ontspannen, unisex-stijl.

Bell Bottom-jeans

VERONICA BEARD, Sheridan jeans met hoge taille en bellbottom
VERONICA BEARD, Sheridan jeans met hoge taille en bellbottom

Zowel bootcut-jeans als bell-bottom-jeans worden gecategoriseerd als flare-jeans, maar bell-bottoms lopen nog dramatischer uit dan hun boot-cut-tegenhangers. Deze stijl was aanvankelijk populair in de jaren zestig en zeventig, maar maakt een comeback en past goed bij geklede tops of vintage T-shirts. Hoewel het vooral op de markt wordt gebracht voor tienermeisjes, kunnen jongens deze stijl ook dragen, vooral als ze van een jaren 70-look houden.

Knop vliegt sluiting

In plaats van een ritssluiting en een enkele knoopsluiting, hebben knoopgulpen verschillende knopen die de jeans sluiten. Deze sluitingsstijl is te zien op skinny jeans, jeans met hoge taille, relaxte pasvormen met rechte pijpen en bell bottoms. Deze sluitingsstijl is unisex.

Jeans met hoge taille

Jeans met hoge taille accentueren de taille en zijn te vinden op uitlopende pasvormen, jeggings, rechte pijpen en skinny jeans. Deze stijl zit hoger op de taille waardoor de jeans een meer dramatische look krijgt. Jeans met hoge taille passen goed bij laarzen, hakken, sneakers en platte schoenen.

Verontruste jeans

FREE PEOPLE, Distressed taps toelopende wijde boyfriend jeans
FREE PEOPLE, Distressed taps toelopende wijde boyfriend jeans

Distressed jeans zijn geen klassieke stijl, maar worden vaak zowel in als buiten het seizoen gedragen. Distressed jeans kunnen bestaan uit een paar met kleine scheuren en scheuren, maar ook met grote gaten en tweekleurige wassingen. Deze stijl neigt naar een meer casual look en is geweldig om te dragen als het warmer weer is. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze stijl dragen.

Jeans met snor

Whiskering geeft een meer versleten, gebruikte look aan jeans. Het kan variëren van milde snorharen hoog op de dij tot snorharen door het hele been. Whiskering is een unisex-stijl en geeft een meer casual look aan jeans.

Straight Leg

MAVI JEANS, Marcus slanke jeans met rechte pijpen
MAVI JEANS, Marcus slanke jeans met rechte pijpen

Jeans met rechte pijpen zijn relaxter dan skinny jeans en creëren een rechte lijn van je heup tot je enkel. Ze kunnen zowel chic als casual gekleed zijn en kunnen een lage, medium of hoge taille hebben. Deze pasvorm is unisex en verkrijgbaar in verschillende wassingen.

De juiste jeans kiezen

De stijl is niet het enige waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een spijkerbroek. Elk merk lijkt de pasvorm een beetje anders te maken. Met wat geduld kun je het perfecte paar voor jou vinden.

Controleer op een goede pasvorm

De beste manier om een geweldige spijkerbroek te vinden, is door hem te passen. Je kunt een paar stijlen en maten online bestellen, of naar het winkelcentrum gaan. Controleer of de taille comfortabel zit. Als je een hand in het gebied tussen de buik en de spijkerbroek kunt plaatsen en toch ademruimte kunt laten, passen ze meestal goed. Ze moeten ook comfortabel in de benen en achterkant passen, zonder dat het materiaal zich ophoopt.

Vind jeans die je vorm flatteren

Jeans worden verkocht in drie verschillende lengtes: kort, gemiddeld en lang. Een goede spijkerbroek moet het bovenste gedeelte van de schoen bedekken, maar mag niet over de vloer slepen. De hakhoogte van schoenen kan een verschil maken. Denim heeft de neiging iets te krimpen bij het wassen en uit te rekken bij het dragen, dus een gloednieuw paar kan anders aanvoelen nadat je het een tijdje in bezit hebt gehad. Als ze nu perfect passen, is het een goed idee om ze aan de lijn te laten drogen in plaats van ze in de droger te stoppen.

Jeans voor tienerjongens vinden

Omdat zoveel stijlen unisex zijn, is het vrij eenvoudig om een goede spijkerbroek voor jongens te vinden. De meeste winkels die jeans voor dames verkopen, hebben ook maten en stijlen voor heren. Bekijk vooraf een aantal stijlen online en bestel een paar opties om te passen. Je kunt ook naar het winkelcentrum gaan om te zien welke stijlen het beste bij je passen.

De beste jeans vinden voor tienermeisjes en jongens

Om de perfecte plek te vinden om je nieuwe jeans te kopen, kun je een kijkje nemen in een aantal populaire tienerkledingwinkels of ga naar:

  • American Eagle Outfitters biedt een ontspannen kledingstijl. Ze hebben jeans en een assortiment tops en accessoires voor zowel meisjes als jongens.
  • Gap heeft een grote verscheidenheid aan stijlvolle jeans, samen met andere kleding voor zowel jongens als meisjes.
  • Hot Topic biedt casual jeansopties en tops voor zowel jongens als meisjes.
  • Old Navy heeft een verscheidenheid aan tienerkleding voor zowel jongens als meisjes. Hier vind je jeans, truien, t-shirts en schoenen.
  • Target heeft een aantal geweldige jeansstijlen zonder de merknamen voor een veel redelijkere prijs.
  • Wal-Mart verkoopt ook jeans voor een fractie van de prijzen in warenhuizen.
No Boundaries skinny jeans met hoge taille voor junioren
No Boundaries skinny jeans met hoge taille voor junioren

Beste jeans voor jou

Er zijn tal van jeansopties om uit te kiezen in een reeks betaalbare prijzen. Het kopen van jeans kan in eerste instantie overweldigend lijken, maar als je ermee doorgaat en een paar verschillende stijlen en merken uitprobeert, zul je zeker een paar vinden dat je echt leuk vindt.

Aanbevolen: