Campinggids voor Florida: van rustiek tot camper

Inhoudsopgave:

Campinggids voor Florida: van rustiek tot camper
Campinggids voor Florida: van rustiek tot camper
Anonim
Kinderen in kampeertent
Kinderen in kampeertent

Als u graag naar Florida reist of de staat Florida verkent, dan kan deze handige campinggids voor Florida uw reizen veel leuker en stressvrij maken. Met behulp van deze gidsen kunt u uw volledige kampeervakantie in Florida in slechts een paar minuten plannen, zodat u de rest van uw dag kunt ontspannen op het strand en kunt zwemmen in de branding.

Soorten kampeergidsen voor Florida

Er zijn veel verschillende campings in Florida, waaronder rustieke campings, campings voor recreatievoertuigen (campers) en zelfs resortcampings voor gezinnen die zoveel mogelijk luxe willen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor welke kampeerstijl hij of zij het leukst vindt, en hoewel sommige kampeergidsen in Florida zijn afgestemd op specifieke soorten kamperen, bieden de meeste een selectie campings en kampeeractiviteiten voor alle voorkeuren.

Rustiek kamperen in Florida

Hoewel Florida bekend staat om zijn entertainmentattracties in de hele staat, realiseren de meeste mensen zich niet dat het ook gevuld is met enkele van de meest ontspannende en rustieke campings van het land. Het merendeel daarvan bevindt zich in de staats- en nationale parken op de vele eilanden en stranden in de omgeving. Een paar voorbeelden van enkele van de meer rustieke campings in Florida zijn de volgende:

Paar roeikano op stil meer
Paar roeikano op stil meer

Blackwater River State Forest

Dit enorme, beschermde bos herbergt het grootste ecosysteem van langbladige dennen/draadgras ter wereld. Blackwater River State Forest ligt in de panhandle en heeft meerdere campings, met een paar primitieve kampeerplekken in Camp Paquette en Karick Lake Recreation Area. Hoewel het aantal locaties verschilt van camping tot camping, zijn de staatstarieven per nacht relatief consistent en kosten ze ergens tussen de $ 8 en iets meer dan $ 20 per nacht, afhankelijk van of je in een tent of camper kampeert.

De sites zijn niet identiek, maar de meeste hebben dezelfde voorzieningen. Neem bijvoorbeeld het recreatiegebied Bear Lake; er zijn ongeveer 40 campings, met zowel elektrische als niet-elektrische plaatsen. Tijdens uw verblijf in Blackwater kunt u gaan vissen, kajakken, kanoën, wandelen, vogels spotten en dieren spotten om maar een paar activiteiten te noemen.

Three Rivers State Park

Dit staatspark, gelegen in Sneads, Florida, ligt op de kruising van de rivieren Chattahoochee, Flint en Apalachicola en overbrugt de kloof tussen Florida en Georgia. Het park biedt kampeermogelijkheden aan het meer met 30 kampeerplaatsen voor zowel tenten als campers, en heeft zelfs één hut met een open haard. Op al deze campings zijn water, elektriciteit, picknicktafels en vuurringen beschikbaar. Er is ook een dumpstation in de buurt waar kampeerders gebruik van kunnen maken.

Direct bij de camping is een vissteiger en een boothelling, voor gemakkelijke visavonturen. Zoek hier niet naar zwembaden en speelhallen; in plaats daarvan kun je vissen, kanoën en een prachtig natuurpad volgen. Als u uw verblijf in Three Rivers State Park plant, moet u rekening houden met een reserveringstoeslag van $ 6,70 en vervolgens $ 16 per nacht.

Jonathan Dickinson State Park

Dit park ligt in Hobe Sound, Florida, in het zuidoosten van de staat, en is een van de grootste parken van de staat met een oppervlakte van in totaal 11.500 hectare. Er zijn twee familiecampings in het park, die samen 135 campings bieden, waarvan vele met water, elektriciteit en een grill voor $ 26 per nacht plus $ 6,70 reserveringskosten. Ze hebben allemaal een douche, een wasmachine en droger, en rioolaansluitingen om uw verblijf comfortabel te maken.

Hoewel er weinig voorzieningen zijn, zijn de mogelijkheden om verbinding te maken met de natuur talrijk. Boottochten, fietspaden, vissen en natuurpaden zijn overal in het park beschikbaar. En als je geïnteresseerd bent in enkele van de meer wilde verhalen over Jonathan Dickinson State Park, neem dan de tijd om de beruchte 'Wildman of Loxahatchee', de pionierswoning van Trapper Nelson uit de jaren dertig, te bezichtigen.

camper- en resortkamperen in Florida

Sommige gezinnen houden van de ervaring van kamperen in een tent of camper, waar ze een kampvuur kunnen bouwen, marshmallows kunnen roosteren en onder de sterren kunnen slapen, maar soms hebben ze er echt geen zin in. Voor die gezinnen is de oplossing het kiezen van een volledig uitgeruste camping die doorgaans extra voorzieningen biedt, zoals een of meer zwembaden, entertainmentruimtes met arcades of zelfs toneelshows, evenals Wi-Fi en televisietoegang. Sommige mensen beschouwen dit niet als 'echt kamperen', terwijl anderen het als het beste van beide werelden beschouwen. De volgende campings zijn een kleine greep uit enkele van de beste luxe campings in Florida.

Senior paar zitten in de buurt van water met camper op de camping
Senior paar zitten in de buurt van water met camper op de camping

Seasons in the Sun RV Resort

Dit resort, gelegen in Titusville/Mims, Florida, is gewijd aan meer dan 55 campers en biedt alle luxe waar camperaars naar op zoek zijn, met niet alleen water-, riool- en elektriciteitsaansluitingen, maar ook Wi-Fi. telefoon en kabel-tv. Het park heeft een groot clubhuis met een bibliotheek en keuken, en de camping biedt spa's, zwembaden, tennisbanen en meer.

Door in wezen de beste aspecten van pensioengemeenschappen te combineren met het plezier van zomervakanties, zal Seasons in the Sun RV Resort u de meest ontspannende vakantie bezorgen die u ooit heeft gehad. Voor meer informatie of vragen over hun tarieven kunt u het personeel bellen op 321-233-3119 of een e-mail sturen naar [email protected].

Disney's Fort Wilderness Resort

Veel mensen die Disney World in Florida bezoeken, beschouwen kamperen niet als onderdeel van hun verblijf en worden aangetrokken door de vele conventionele resorts die rond en in het park zelf zijn geplaatst. Disney's relatief nieuwe Fort Wilderness Resort combineert echter twee dingen waar de meeste gezinnen van houden; Disney World en kamperen. Deze camping aan Lake Buena Vista, Florida, roept het rustieke gevoel op van traditioneel kamperen met de zorgvuldig samengestelde gemakken van het moderne leven.

De camping biedt ruimte voor zowel tenten als campers, en in tegenstelling tot de meeste andere campings in Florida kunnen kinderen genieten van decoraties met Disney-thema en Disney-personages bezoeken. Helaas zul je, zoals de meeste dingen die verband houden met het Disney-merk, veel geld moeten betalen voor een kampeerervaring in Fort Wilderness Resort; tarieven variëren tussen $ 130 en $ 200 per nacht.

Yogi Bear's Jellystone Park

Deze campingketen in de buurt van Madison, Florida, is een bekende favoriet voor kinderen, aangezien er Yogi Bear's Jellystone Parks in de Verenigde Staten zijn. Deze Yogi Bear's Jellystone omvat zowel tent- als campercampings met water-, elektriciteits- en rioolaansluitingen, evenals 30- en 50-amp-voorzieningen. De camping biedt ook een groot zwembad, visvijvers en zelfs zwemmen in het meer met een waterglijbaan.

Hoewel rustiek kamperen een ervaring is die de meeste gezinnen minstens één keer zouden moeten ervaren, is de resortcamping die je in Yogi Bear's Jellystone Park vindt - met voorzieningen zoals kampwinkels en eetgelegenheden - ook een prachtige en ontspannende ervaring waar u kunt genieten van het comfort van een hotel, maar tegen een veel draaglijker prijs.

Kamperen aan het strand in Florida

Hoewel er in de hele Sunshine State traditionele kampeermogelijkheden zijn, trekken de meeste mensen naar Florida om te genieten van de duizenden kilometers aan zandstranden. Hier zijn een paar van de beste campings die campings direct aan het strand aanbieden:

Fort Lauderdale-strand
Fort Lauderdale-strand

Gamble Rogers Memorial State recreatiegebied

Gamble Rogers Memorial State Recreation Area ligt in Flagler Beach, tussen de Intracoastal Waterway en de Atlantische Oceaan, en biedt twee aparte kampeerlussen voor bezoekers. Met 34 campings aan de kant van de Atlantische Oceaan en 34 aan de rivierkant, kunt u uw ervaring in dit 145 hectare grote park op maat maken. Op campings is zowel tent- als camperkamperen mogelijk, en de campings in de duinen geven je de kans om de strandervaring op te doen zonder dat het strand druk is. Alle locaties hebben water, elektriciteit, een picknicktafel en een vuurring. Er is ook een gratis, gemeenschappelijke stortplaats op de locatie.

Houd er rekening mee dat reserveringen tot 11 maanden van tevoren kunnen worden gemaakt, dus je wilt zo vroeg mogelijk plekken veiligstellen. Er zijn reserveringskosten van $ 6,70 en een standaardtarief van $ 28 per nacht voor het huren van een plek. Terwijl u daar bent, moet u zeker gaan geocachen, vissen, peddelen, schelpen zoeken, wandelen en fietsen, want dit zijn slechts enkele van de dingen die u te wachten staan bij Gamble Rogers.

Henderson Beach State Park

Henderson Beach State Park, gelegen in Destin, Florida, staat bekend om zijn enorme witte zandstranden, die u van dichtbij en persoonlijk kunt zien als u kampeert op een van de 60 beschikbare locaties. Alle campings zijn geschikt voor tenten en campers, en op twee na hebben ze allemaal elektrische aansluitingen van zowel 30 als 50 ampère. Daarnaast zijn er op elke camping picknicktafels, waslijnpalen en grondgrills. Er is een nabijgelegen wasserette die op muntjes werkt, centraal verwarmde en gekoelde toiletten en ook een vuilstortplaats.

Tijdens uw verblijf in Henderson Beach kunt u gaan vissen - zoals de website van het staatspark beweert dat het het "gelukkigste vissersdorp ter wereld" is - geocaching, fietsen en zwemmen. Op dezelfde manier zijn er restaurants en winkels in de buurt, zodat u tegelijkertijd kunt genieten van de voordelen van de beschaving en de rust van het leven aan het strand. Als u een plek in het Henderson Beach State Park wilt reserveren, zijn er niet-restitueerbare reserveringskosten van $ 6,70 en een vervolgtarief van $ 30 per nacht.

Kamp Golf

Camp Gulf, een privécamping net buiten Destin in Miramar Beach, plaatst u zo dicht mogelijk bij de golven op hun campings aan het strand. Met badhuizen, zwembaden, wasfaciliteiten, hutten, camperplaatsen en strandhuizen te huur is Camp Gulf een vakantieparadijs voor gezinnen.

Vanwege het ongelooflijke uitzicht en de vele voorzieningen is deze luxe camping vrij duur. De kosten voor campings aan het strand bedroegen in het seizoen 2021 $ 126 per nacht, wat betekent dat u wilt bezuinigen voordat u uw reis hierheen plant. Maar dankzij alle activiteiten en attracties op het terrein – inclusief waterglijbanen, basketbalvelden en een activiteitencentrum, om er maar een paar te noemen – zal Camp Gulf zichzelf in een mum van tijd terugbetalen.

Emerald Beach RV Park

Emerald Beach RV Park ligt in Navarra en beschikt over 71 campings, waarvan zes direct aan het strand gelegen. Deze camperspecifieke camping heeft aansluitingen van 30 en 50 ampère, een wasserette die 24 uur per dag geopend is, douches en badhuizen, een zwembad en nog veel meer. Aangezien dit een campercamping is, zijn de locaties voorbereid op uw camperbehoeften.

Misschien wel het beste aspect van Emerald Beach is de ligging vlak bij een privé wit zandstrand aan de rand van de Santa Rosa Sound. Als je deze zomer een rustig uitje aan het strand wilt en je camper mee wilt nemen, dan is Emerald Beach een goede keuze voor jou. De huidige tarieven per nacht voor locaties op Emerald Beach zijn afhankelijk van de grootte van de camper die u heeft, en kunnen tijdens het hoogseizoen variëren van $78,40 tot $112.

Ontvang gratis kampeergidsen voor Florida

Florida biedt een grote verscheidenheid aan campings die je kunt bezoeken, en deze gratis kampeergidsen kunnen je helpen een camping te vinden die bij je past.

  • Good Sam's is een van de populairste printgidsen voor campers, maar de website is ook een waardevolle hulpbron. Hoewel voor zowel gedrukte als online handleidingen een vergoeding vereist is, kunt u via het gratis online Diamond Club-lidmaatschap toegang krijgen tot veel van de online functies.
  • Camp Florida biedt een zeer eenvoudig te gebruiken en goed doorzoekbare directory.
  • Florida State Parks is de plek waar u terecht kunt voor informatie over alle Florida State Parks, met een zeer handige vervolgkeuzelijst bovenaan de hoofdpagina.
  • Ga gewoon naar KOA en klik ergens op de kaart van Florida waar je wilt gaan kamperen.
  • Go Camping America is een populaire site voor het onderzoeken van campings, met een eenvoudig zoekprogramma voor alle campings in Florida.

Ervaar de Sunshine State op een nieuwe manier

Het maakt niet uit welke kampeerstijl je verkiest, Florida heeft vrijwel elke kampeerstijl die je maar kunt bedenken. Maak een reis naar Florida en ervaar de Sunshine State vanuit een geheel nieuw perspectief door op een van de vele indrukwekkende campings te verblijven.

Aanbevolen: