Schoolbenodigdheden voor studenten om het jaar goed te beginnen

Inhoudsopgave:

Schoolbenodigdheden voor studenten om het jaar goed te beginnen
Schoolbenodigdheden voor studenten om het jaar goed te beginnen
Anonim

Vraagt u zich af welke schoolbenodigdheden u nodig heeft voor de universiteit? We hebben de onofficiële lijst en een aantal geweldige productrecensies.

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

studenten gaan naar de les
studenten gaan naar de les

Terwijl je je voorbereidt op een nieuw jaar op de universiteit, vergeet dan niet de basisschoolbenodigdheden die je nodig hebt om succes te garanderen. We weten dat een groot deel van je budget om terug naar school te gaan, wordt besteed aan schoolboeken (en dat deel van de goede oude studententijd missen we zeker niet), maar je hebt ook andere school- en studentenbenodigdheden nodig. We hebben alles verzameld wat je nodig hebt voor de universiteit en een succesvol studiejaar.

Boodschappenlijstje voor schoolbenodigdheden

Een groot deel van je college-ervaring bestaat uit het maken van aantekeningen, het werken op een computer en het bestuderen van je schoolboeken. Voorbij zijn de dagen van een fris nieuw pakje kleurpotloden voor terug naar school. Maar er zijn een paar belangrijke schoolbenodigdheden die je nodig hebt voor universitaire cursussen. Overweeg voor deze producten om u te wenden tot duurzame en vertrouwde merken om u het semester door te helpen. Hier is een eenvoudige lijst met wat je mogelijk nodig hebt, samen met enkele van onze favorieten van Amazon.

Notitieboekjes, papier en ringbanden

student met notitieboekje
student met notitieboekje

Sommige leerlingen houden ervan om aan elke klas een notitieboekje te besteden, terwijl anderen er de voorkeur aan geven alles bij elkaar te houden in één map of een notitieboekje met vijf vakken. Notitieboekjes zijn ideaal om papieren bij elkaar te houden zonder losse vellen, maar misschien wilt u uw syllabus en andere belangrijke papieren ook in mappen of in een accordeonmap bewaren als u geen ringband gebruikt. Als je handgeschreven opdrachten moet inleveren, zorg er dan voor dat de pagina's netjes uit je notitieboekje scheuren of zorg dat je wat losbladig papier bij de hand hebt voor deze gelegenheden. Vergeet niet ook wat printerpapier mee te nemen.

Pennen en potloden

Pennen zijn meestal het beste voor het maken van aantekeningen in de klas - we houden van een gladde markeerstift - terwijl potloden van hoge kwaliteit handig zijn voor alle onderwerpen waarbij berekeningen betrokken zijn. In de meeste gevallen is het echter een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als u regelmatig potloden gebruikt, vergeet dan niet een puntenslijper of potloodvullingen mee te nemen.

Hoogtepunten

Gedurende de middelbare school was het je waarschijnlijk verboden om in je schoolboeken te schrijven. Op de universiteit is het markeren van boeken echter een manier van leven. Terwijl sommige leerlingen belangrijke passages onderstrepen en aantekeningen maken met pen, zijn markeerstiften een uitstekende manier om belangrijke punten en nieuwe woordenschat te accentueren. Pak een veelkleurig pakket Sharpie-markeerstiften, zodat je je studie georganiseerd kunt houden.

Tape, nietmachine en paperclips

Vergeet je bevestigingsmiddelen niet. Als het tijd is om je scriptie in te leveren, wil je niet op zoek gaan naar een nietmachine. Houd een pakje plakband, een assortiment paperclips en een nietmachine bij de hand in je rugzak.

Computer

Een notebookcomputer is niet alleen handig (je zult waarschijnlijk op de jouwe blijven wonen als je niet in de klas zit), maar op sommige hogescholen zijn personal computers een vereiste. Als uw school vereist dat leerlingen een computer hebben en u er een of een nieuwe nodig heeft, kunt u dat meenemen als onderdeel van uw studiekosten. Overweeg de kenmerken van verschillende modellen, zodat u krijgt wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Computerbenodigdheden houden echter niet op bij de basislaptop zoals een Chromebook. Ook voor printopdrachten kan het zijn dat je een printer nodig hebt. Overweeg de aanschaf van een opslagapparaat zoals een flashdrive, zodat u eenvoudig bestanden kunt overbrengen en er een back-up van kunt maken. Zorg er ten slotte voor dat je over alle benodigde snoeren, kabels en stekkerdozen beschikt voordat je naar school gaat.

Snelle tip

Vergeet geen geweldige tas, zoals een laptoprugzak, waarin u uw computer kunt vervoeren wanneer dat nodig is. (Wij houden van de duurzame Under Armour Hustle – en hij is verkrijgbaar in meer dan een dozijn kleuren.) Een laptopbureau kan ook van pas komen.

Andere benodigdheden die handig zijn voor studenten

Hier zijn een paar extra's die ook handig kunnen zijn om bij de hand te hebben als je in de problemen komt:

  • Een etui
  • Een academische planner of kalender
  • Indexkaarten of notitiekaarten
  • Draadloze oordopjes
  • Een rekenmachine of wetenschappelijke rekenmachine, afhankelijk van je lessen
  • Binderclips
  • Schaar
  • Droog uitwisbaar of kurkbord
  • Kleverige notities
  • Washi-tape
  • Wite-Out

Collegeschoolbenodigdheden voor het leven op de campus

studenten op de campus
studenten op de campus

Of je nu van plan bent om in de slaapzalen te gaan wonen of naar je lessen te pendelen, je zult nog steeds veel tijd doorbrengen met rondlopen op de campus. Dit zijn de benodigdheden die het leven op de campus een beetje makkelijker kunnen maken als je naar de les gaat.

Rugzak

Het is mogelijk om je boeken mee te nemen naar de les, maar erg handig is dat zeker niet. Het is ook een goede manier om je aantekeningen te verpesten op een regenachtige dag. Sommige studenten geven de voorkeur aan een standaard rugzak, terwijl anderen houden van de stijl die een messenger bag biedt. Als je een tas van hoge kwaliteit koopt, moet deze de hele universiteitscarrière meegaan.

ID-houder

Je hebt waarschijnlijk je school-ID nodig om toegang te krijgen tot een groot deel van je campusgebouwen. Je hebt het misschien nodig om je dromitoria, de eetzaal, academische gebouwen, de bibliotheek en parkeergarages van scholen te betreden. Houd hem bij de hand met een ID-houder die je aan je telefoon bevestigt: je weet dat je nooit meer zonder de deur uitgaat.

Waterfles

Er wordt veel gewandeld tussen de lessen door en soms is er niet veel tijd om te stoppen als je iets wilt drinken. Blijf gehydrateerd op drukke dagen met een stevige hervulbare waterfles. Zoek er een die dun genoeg is om in je rugzak te passen.

Paraplu

Helaas verliepen de lessen vlekkeloos. Voor die verrassende buien kun je het beste een paraplu in je tas bewaren, zodat je niet doorweekt bent als je bij de les aankomt.

Draagbare telefoonoplader

Misschien ga je pas aan het eind van de dag terug naar je studentenhuis en tussen de lessen door zul je je telefoon waarschijnlijk veel gebruiken. Houd een oplader voor een draagbare telefoon bij de hand, zodat uw batterij niet leeg raakt voordat de dag voorbij is.

Reistoiletartikelen

Over een hele dag op de campus blijven gesproken: misschien wil je ook een mini-reispakket met toiletartikelen in je tas bewaren. Misschien wil je je opfrissen tussen de lessen door, na een late avondstudie, of wanneer je bij een vriend logeert. Pak een reistoilettas voor heren, een reisset voor dames, of maak er zelf één met miniversies van je favoriete producten.

Benodigdheden voor studentenslaapzalen

student in slaapzaal
student in slaapzaal

Je zult waarschijnlijk met een lange lijst van manieren komen om je studentenkamer in de loop van de tijd eigen te maken, maar het is goed om de basis te kennen. Dit zijn de essentiële benodigdheden om je slaapzaal comfortabel en functioneel te maken, en voorzien van alle praktische dingen die je nodig hebt tijdens je verblijf.

Comfortabel en stijlvol slaapzaalbeddengoed

Het bed in je studentenhuis - of zelfs het bed thuis - zal je favoriete plek zijn om naartoe te gaan na een lange dag les. Zorg ervoor dat het comfortabel en uitnodigend is voor die heerlijke ochtenden waarin je kunt uitslapen met een stijlvolle beddengoedset voor in een slaapzaal.

Koffiezetapparaat

Ah koffie, dat ding heeft velen van ons door de universiteit geholpen. Het zal ook je beste vriend zijn. Een klein koffiezetapparaat is een must in een slaapzaal.

Schoonmaakbenodigdheden

Of je studentenhuis nu wel of niet regelmatig op netheid wordt gecontroleerd, dit is iets waar je op de hoogte wilt blijven. Slechts een set basisschoonmaakbenodigdheden voor de slaapzaal is alles wat u nodig heeft om uw ruimte netjes en ziektekievrij te houden.

Bureaulamp

Niemand wil echt laat opblijven om te studeren, maar je zult het waarschijnlijk een paar keer moeten doen in je universiteitscarrière. Een bureaulamp helpt je gefocust te blijven zonder je huisgenoten te storen door de kamer te overspoelen met te veel licht.

Opslagbakken

Of je studentenhuis nu weinig ruimte heeft of wat extra vierkante meters heeft, een aantal slimme opbergers helpen je om je spullen netjes te houden. Gebruik opbergvakken voor het opbergen van snacks, schoenen, koorden of iets anders dat een plekje nodig heeft. Deze maken het in- en uitpakken tussen semesters ook een stuk eenvoudiger.

Wees voorbereid met de schoolbenodigdheden die je nodig hebt

Het zou moeilijk zijn om de overvloed aan schoolbenodigdheden in de winkels te missen terwijl iedereen zich klaarmaakt voor de grote "terug naar school" -rush. Eind juli en begin augustus trekken detailhandelaren hun beste deals uit voor alles, van lijmstiften tot laptops. Als je een koopjeskoper bent, is dit het moment om een voorraad in te slaan.

Als je toch op de campus bent zonder enige studiebehoefte, hebben schoolboekwinkels meestal ook de typische reeks items zoals pennen en post-it-briefjes. Je beta alt misschien een premie voor een map met de stempel van je schoolmascotte, maar de campusboekwinkel is waarschijnlijk de beste keuze voor speciale benodigdheden die nodig zijn voor specifieke lessen, zoals tekenmateriaal of een laboratoriumbril.

Van basisbenodigdheden zoals pennen en potloden tot items die je nodig hebt om aan opdrachten in je studentenkamer te werken, er zijn genoeg essentiële benodigdheden die studenten nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. Verzamel de items die je het meest nodig hebt en bereid je voor op een succesvol semester.

Aanbevolen: