31 nieuwjaarstoast om het jaar inspirerend te beginnen

Inhoudsopgave:

31 nieuwjaarstoast om het jaar inspirerend te beginnen
31 nieuwjaarstoast om het jaar inspirerend te beginnen
Anonim

Vind precies de juiste woorden om inspiratie en vreugde voor het nieuwe jaar te delen.

Vrienden vieren samen het nieuwe jaar
Vrienden vieren samen het nieuwe jaar

Oudejaarsavond is een tijd van een nieuw begin en reflectie, en het is absoluut het perfecte moment om het glas te heffen met vrienden en familie. Het is ook niet nodig om je druk te maken over wat je gaat zeggen. Of je nu iets betekenisvols en inspirerends wilt of iets waar iedereen gek van wordt, deze voorbeeld toasts op het nieuwe jaar zullen je helpen inspiratie op te doen. Laat de champagne of het bruisende sap maar komen!

Korte en inspirerende toast voor oudejaarsavond

Deze korte en eenvoudige toastjes zijn perfect als je het snel maar betekenisvol wilt houden. Je kunt deze gemakkelijk onthouden, wat een deel van de stress van het grote moment kan wegnemen.

  • Op het komende jaar. Mogen wij opstaan om de uitdagingen aan te gaan en de tijd nemen om werkelijk aanwezig te zijn in de momenten van vreugde. Gelukkig nieuwjaar!
  • Terwijl de klok middernacht slaat, word ik herinnerd aan alle mogelijkheden die ons te wachten staan. Dit jaar kan alles zijn wat we willen, dus laten we er een goed jaar van maken.
  • Er gaat niets boven het ene jaar dat eindigt en het andere ons eraan herinnert dat de tijd zo snel voorbijgaat. Laten we er het beste van maken en met volle teugen genieten van deze avond en het komende jaar.
  • Op de vrienden die hoe dan ook van ons houden. Moge het komende jaar een jaar van vreugde voor iedereen zijn.
  • Laten we dit jaar net zo maken als vorig jaar, maar dan veel beter!
  • Om een verschil te maken in de wereld en in de levens van degenen van wie we houden! Gelukkig nieuwjaar!
  • Moge je elke uitdaging aangaan en genieten van elk moment!
de hoofden van de vrouw houden een glas champagne vast
de hoofden van de vrouw houden een glas champagne vast

Grappige toastjes voor het nieuwe jaar

Laat je vrienden en familie lachen met een grappige toast op oudejaarsavond. Je kunt jezelf, hen of wat dan ook doet lachen, belachelijk maken.

  • Moge jouw vreugde in het nieuwe jaar langer duren dan deze resolutie die ik ga maken.
  • Het is oudejaarsavond, wat betekent dat nog niemand met zijn dieet is begonnen. Ik wil graag van dit moment gebruik maken om te waarderen dat je geen calorieën meetelt. Gelukkig nieuwjaar!
  • Als ik vanavond om me heen kijk, weet ik dat ik omringd ben door vrienden en familie die mij op mijn best en ook op mijn slechtst hebben gezien. Er is misschien niet zoveel verschil tussen de twee, maar degenen onder jullie die mij het beste kennen, houden toch van mij.
  • Gelukkig nieuwjaar, iedereen! Nogmaals, het is tijd dat ik veel te lang in het nieuwe jaar de verkeerde datum op formulieren schrijf. Ik hoop dat je sneller leert dan ik!
  • Met een beetje geluk zijn we volgend jaar allemaal weer een jaar ouder. Behalve ik. Zoals ik nu ga, ben ik misschien twee jaar ouder. Op jullie allemaal!
  • Laten we allemaal een nachtje genieten van onze ondeugden voordat we die goede voornemens maken! Ik ga weg en doe dat nu meteen. Gelukkig nieuwjaar!
  • Moge je dit jaar je goede voornemens en je goede uiterlijk behouden!

Eenvoudige toast op het verleden, het heden en de toekomst

Oudejaarsavond is een tijd om na te denken over wat was, waar je nu bent en wat gaat komen. Deze toastjes vatten dit prachtig samen.

  • Laten we even de tijd nemen om de vreugden en uitdagingen van het oude jaar te herinneren terwijl het voorbijgaat. Laten we vanavond dankbaar rondkijken naar de vrienden en familie hier. En laten we hoopvol kijken naar het komende jaar; moge het er een zijn van magie en betekenis.
  • Dit is het moment waarop vorig jaar eindigt en volgend jaar op het punt staat te beginnen. Hier en nu ben ik dankbaar voor jullie allemaal. Gelukkig nieuwjaar!
  • Laten we proosten op het verleden met dankbaarheid, op het heden met waardering en op de toekomst met hoop.
  • Vorig jaar was een allegaartje, en volgend jaar is een ongeschreven boek. Maar vanavond weten we het; vanavond is gevuld met vreugde en saamhorigheid. Laten we het vieren met dankbaarheid!
  • Op het verleden, het heden en de toekomst. Op vrienden en familie hier vanavond, dichtbij en ver weg. Gelukkig nieuwjaar allemaal!
  • Nu het nieuwe jaar aanbreekt, wil ik met dankbaarheid nadenken over het jaar dat ten einde loopt en over de vreugde om deze avond met jullie allemaal te delen.
  • Hier is een toost op een nieuw begin terwijl we zien hoe het afgelopen jaar ten einde loopt.
  • Als het ene jaar eindigt, begint het andere. Gelukkig nieuwjaar! Moge het komende jaar vol goede dingen zijn.

Wat je moet zeggen als je om middernacht het glas heffen

Het is traditioneel om om middernacht te proosten op het nieuwe jaar, maar wat je zegt, is aan jou. Of je nu champagne, bruisend sap, een nieuwjaarscocktail of een heerlijke mocktail serveert, het delen van een toast en een drankje wordt gezien als geluk op oudejaarsavond. Hier zijn enkele dingen die u kunt zeggen terwijl u uw glas opheft:

  • Gelukkig nieuwjaar! Ik ben zo dankbaar voor jullie allemaal. Proost!
  • Op het jaar dat voorbij is, op het nieuwe jaar dat voor ons ligt, en op degenen die hier vanavond bijeen zijn. Gelukkig nieuwjaar!
  • Til samen met mij een glas om te proosten op het komende jaar. Moge het er een van vreugde zijn!
  • Proost! Gelukkig nieuwjaar!
  • Op een vreugdevol jaar voor de boeg en voor jullie allemaal!
  • Op het komende jaar! Moge het een goede zijn!
  • Voor een oude kennis en de dagen van Auld Lang Syne!
Portret van een vrolijke senior man die champagne toont
Portret van een vrolijke senior man die champagne toont

Langere nieuwjaarstoast

Soms heb je een toast nodig die uit meer bestaat dan alleen een paar woorden. Deze voorbeelden kunnen u helpen inspireren.

Toast voor tijden van uitdaging

Het afgelopen jaar was er een van uitdaging en beloning. Ik weet dat het niet voor iedereen hier vanavond gemakkelijk is geweest, maar ik hoop dat jullie allemaal de steun en liefde in deze kamer voelen. We zitten hier samen in, wat het nieuwe jaar ook brengt. Mijn familie, mijn vrienden, ik hou zoveel van jullie en ben zo dankbaar dat ik deze nacht en dit leven met jullie allemaal mag delen. Gelukkig nieuwjaar!

Oudejaarsavondtoast op mindfulness

Oudejaarsavond is elk jaar een belangrijke mijlpaal, dat moment waarop het getal op de kalender verandert en we beseffen dat de tijd zo snel voorbijgaat. Het verleden, met al zijn vreugden en uitdagingen, is al gebeurd. De toekomst, met al zijn mogelijkheden en hoop, moet nog komen. Maar dit moment, nu, is wat echt is. Laten we allemaal diep ademhalen en gewoon in dit moment zijn met deze mensen. Ik ben dankbaar dat ik deze oudejaarsavond met jullie mag delen.

Nieuwjaarstoast op toekomstig succes

Het afgelopen jaar is voorbij. De fouten, de moeilijke tijden, de triomfen en de momenten van vreugde - die bestaan allemaal in het verleden. Vanavond is onze kans om vooruit te kijken. Op een jaar waarin we uitdagingen aangaan en met innovatieve nieuwe ideeën komen. Op een jaar van doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen. Met voldoende vastberadenheid kunnen we alles doen. Op het komende jaar! Moge de jouwe er een van succes zijn, hoe je het ook definieert. Gelukkig nieuwjaar!

Je toast zal geweldig zijn

Het maakt niet uit hoe je het viert, het is leuk om het nieuwe jaar in te luiden met de perfecte toast. Als je nog wat ideeën nodig hebt, kijk dan eens naar nieuwjaarscitaten van beroemde mensen. Deze kunnen extra inspiratie bieden voor je toast. En onthoud: wat je ook zegt, het wordt geweldig.

Aanbevolen: