Topbedrijven voor schoolinzamelingsacties en hoe u kunt kiezen

Inhoudsopgave:

Topbedrijven voor schoolinzamelingsacties en hoe u kunt kiezen
Topbedrijven voor schoolinzamelingsacties en hoe u kunt kiezen
Anonim
Schoolbusspeelgoed bovenop geld
Schoolbusspeelgoed bovenop geld

Ongeacht het project kan het gebruik van een fondsenwervend bedrijf voor uw volgende inzamelingsactie op school het proces naadloos en gemakkelijk maken. Er zijn veel verschillende bedrijven, die allemaal verschillende soorten producten en programma's leveren die zijn ontworpen om onderwijsinstellingen te helpen geld in te zamelen. Of je nu op zoek bent naar een inzamelingsactie voor een basisschool, middelbare school of middelbare school, er zijn genoeg geweldige programma's waaruit je kunt kiezen.

Lijst van 10 populaire fondsenwervende bedrijven voor scholen

Deze populaire bedrijven maken fondsenwerving eenvoudig door aantrekkelijke producten, een beproefd systeem en een goed rendement op elk verkocht artikel aan te bieden.

  • Entertainment Boekinzamelingsacties bieden een manier om geld in te zamelen en tegelijkertijd supporters de kans te geven om het hele jaar door geld te besparen. In plaats van producten te verkopen, zullen deelnemers kortingsbonnen op de markt brengen met kortingsaanbiedingen voor reizen, dineren, service en entertainment. Couponboeken omvatten toegang tot de mobiele app Entertainment Book, die on-demand toegang biedt tot kortingsbonnen in de Verenigde Staten en Canada. De app maakt gebruik van geolocatie om lokale kortingsbonnen aan gebruikers weer te geven, waardoor het een geweldige functie met toegevoegde waarde is.
  • Aspire Fundraising is een geweldige optie voor scholen die geld willen inzamelen via een catalogusinzamelingsprogramma. Ze bieden seizoensgebonden lente- en herfstcatalogi, evenals een catalogus gericht op keukenartikelen zoals gadgets, cadeauartikelen en gastronomische gerechten. Scholen kunnen meer dan 50% winst maken op de verkoop.

Funding Factory biedt scholen een manier om geld in te zamelen zonder iets te verkopen. Leerlingen, leerkrachten en ouders hoeven alleen maar lege printerinkt- of tonercartridges en gebruikte mobiele telefoons in te zamelen. Wanneer ingezamelde producten worden ingezonden, ontvangt de school geld in ruil voor de ingezonden gekwalificeerde artikelen

  • Efundraising biedt scholen een manier om geld in te zamelen door tijdschriftabonnementen en andere artikelen in een online winkel te verkopen. Deelnemers zetten een online winkel op, gebruiken e-mail en sociale media om hun inspanningen onder de aandacht te brengen en behouden 40 procent van de winst van alle verkochte artikelen.
  • ABC Fondsenwerving is een belangrijk onderdeel van de fondsenwerving op school. Ze bieden een verscheidenheid aan producten, maar hun meest winstgevende optie om geld in te zamelen zijn de Scratch 'n Help-kaarten. Elke deelnemer krijgt een krasboekje. Elk boekje bevat krasloten en kortingsbonnen. Iemand krast een bedrag op de kraskaart, doneert dat bedrag en krijgt vervolgens kortingsbonnen in ruil voor zijn donatie.
  • SilverGraphics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in op kunst gebaseerde fondsenwerving. Elke school laat hun leerlingen kunstwerken maken voor de inzamelingsactie. Het bedrijf draait zich vervolgens om en creëert een 'winkel' met kunstwerken van studenten waar ouders en grootouders kunnen kopen. U kunt werken met een papieren catalogus of met een online winkel. Het bedrijf zegt dat scholen tot 40 procent winst kunnen maken, en dat gezinnen geweldige, professioneel gemaakte souvenirs krijgen die perfect zijn om cadeau te geven.
  • Charleston Wrap is de perfecte herfstinzamelingsactie. Bekend om de verkoop van hoogwaardige cadeauverpakkingen en woonartikelen, stellen hun fondsenwervers scholen in staat deelnemers unieke artikelen aan te bieden in plaats van het traditionele koekjesdeeg of snoeprepen. Bovendien staan ze bekend om hun geweldige stimuleringsprogramma's voor studenten die verkopen.
  • Deanan Gourmet Popcorn biedt een fondsenwervingsprogramma voor scholen aan waarbij pakketten gastronomische popcorn worden verkocht. Scholen kunnen popcorn per doos bestellen om te verkopen en een winstmarge van 50 procent te behalen. Met dit programma kunnen studenten bestellingen aannemen voor bezorging, maar ook individuele serveerpakketten verkopen tijdens schoolactiviteiten of evenementen.
  • Ozark Lollipops is een traditionele schoolinzamelingsactie die geweldig is als je school een schoolwinkel heeft of als je een evenement hebt om ze te verkopen. Je koopt de lollies vooraf en markeert ze naar eigen inzicht voor een mooie winstmarge. Veel scholen vinden dit leuker dan andere inzamelingsacties, omdat je het product niet hoeft te leveren.
  • Flower Power Fondsenwerving is geweldig voor scholen die iets anders willen doen. Deze online- en brochureinzamelingsactie richt zich vooral op bloembollen en biedt zowel lente- als herfstseizoenen iets anders voor uw school. Door bloembollen te verkopen, kunt u tot 50 procent winst maken.

Tips voor het selecteren van een fondsenwervende schoolpartner

Als u verantwoordelijk bent voor het selecteren uit de verschillende fondsenwervende bedrijven voor scholen voor de volgende inzamelingsactie van uw school, zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden.

  • Competition- Welke andere communitygroepen in de omgeving verkopen voordat u een product kiest om te verkopen? Is de padvinderij waar al uw tweedeklassers naar toe gaan kransen verkopen? Houdt de vrouwenclub van de stad een tulpeninzamelingsactie? Blijf uit de buurt van het aanbieden van dingen die iedereen aanbiedt.
  • Timing - Plan uw inzamelingsactie zo dat deze opzettelijk niet in conflict komt met de inzamelingsinspanningen van andere gemeenschapsgroepen. Kies bedrijven die dingen aanbieden op het moment dat u uw campagne uitvoert.
  • Servicevoorwaarden - Servicevoorwaarden zijn uiteraard van cruciaal belang. Bedenk of het nodig is om vooraf in producten te investeren of dat u artikelen kunt bestellen terwijl u betalingen van uw klanten int.
  • Winstmarge - Het is ook belangrijk om te kijken naar de winstmarge die u kunt verwachten en wat de minimale bestelvereisten zijn. Het is over het algemeen het beste om een optie te kiezen waarvoor geen initiële eigen investering nodig is en die geen grote minimale aankoopvereisten heeft.
  • Incentives - Een deel van het plezier van een inzamelingsactie op school zijn de incentives die een bedrijf biedt. Je wilt weten welke prikkels er beschikbaar zijn, zodat je weet wat je de leerlingen kunt bieden om actieve deelname te stimuleren.
  • Lokale opties - Misschien wilt u ook overwegen of er lokale opties zijn om een unieke inzamelingsactie samen te stellen met een bedrijf bij u in de buurt. Plaatselijke restaurants zijn bijvoorbeeld bereid een avond vrij te maken om een deel van de opbrengst aan uw school te doneren. Of een onafhankelijke vertegenwoordiger van een thuisfeest of directe verkooporganisatie bij u in de buurt is wellicht bereid een unieke inzamelingsactie voor uw school samen te stellen.

Geniet van succes bij fondsenwerving voor uw school

Het maakt niet uit welk type programma je kiest of met welk fondsenwervend bedrijf je kiest om mee te werken, het runnen van een succesvolle schoolinzamelingsactie kost tijd, moeite en toewijding van toegewijde vrijwilligers. Neem voordat u uw campagne lanceert de tijd om vrijwilligers voor te lichten over het belang van uw fondsenwervende inspanningen om hun betrokkenheid bij het succes van het programma te vergroten. Geef ze training over het programma zelf en leer ze effectieve verkoopvaardigheden. Geef ze een voorbeeldbrief of flyer voor fondsenwerving voor de school om de boodschap te verspreiden. Door ervoor te zorgen dat uw vrijwilligers goed voorbereid zijn om geweldig werk te leveren, vergroot u de kans aanzienlijk dat u uw fondsenwervingsdoel bereikt of zelfs overtreft!

Aanbevolen: