Ideeën voor cadeaubonnen voor tieners

Inhoudsopgave:

Ideeën voor cadeaubonnen voor tieners
Ideeën voor cadeaubonnen voor tieners
Anonim
Tiener bedrijf cadeaubonnen
Tiener bedrijf cadeaubonnen

Tienercadeaubonnen zijn geweldig als je niet weet wat je moet kopen voor de verjaardag van een tiener, een kerstviering of een andere speciale gelegenheid. Ze geven een tiener de mogelijkheid om te kopen wat hij of zij wil, wat betekent dat je weet dat je geld naar iets is gegaan waar hij of zij echt van zal genieten.

De beste cadeaubonnen voor tieners

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke fysieke winkel. Meestal vindt u grote displays met tientallen verschillende cadeaubonopties. Als je vooruit plant: de meeste retailers verkopen hun eigen cadeaubonnen op hun website.

Flexibele cadeaubonnen

Ga verder dan de standaard Visa-cadeaubon met deze flexibele cadeaubonopties. Flexibele cadeaubonnen zijn het beste als cadeau voor tieners die u niet goed kent, omdat ze betrekking hebben op een verscheidenheid aan dingen of plaatsen waar tieners doorgaans van houden. Maak de kaart persoonlijker door kaartontwerpen te kiezen die passen bij de persoonlijkheid van de tiener.

  • Groupon: met aanbiedingen voor alles, van kaartjes voor live-evenementen tot mode- en technische goederen, kun je een Groupon-cadeaubon krijgen als eGift of als een standaard plastic cadeaubon.
  • Happy Teen: Deze algemene cadeaubon is bedoeld voor tieners en is geldig bij Barnes & Noble, Sephora, Regal Cinemas, Nike, Dave & Busters, American Eagle of Jamba Juice en wordt geleverd in stappen van $ 5 vanaf $ 20.
  • Visa Everywhere: Hoewel gewone Visa-cadeaubonnen geweldig zijn, kunnen tieners met deze gecategoriseerde kaarten overal winkelen dat binnen de categorie past. Opties zijn onder meer 'Fuel Everywhere', 'Films Everywhere' en 'Style Everywhere'.
  • Teen's Choice: Kies een waarde van $25 tot $500 in stappen van $25 dollar die tieners kunnen gebruiken om te winkelen bij Regal Cinemas, Burger King, The Cheesecake Factory, Dave & Busters, Nike, Jamba Juice of Cold Stone Creamery.

Coole kledingwinkelkaarten

Elke tiener heeft zijn eigen stijl, dus zorg ervoor dat je begrijpt wat voor soort kleding of accessoires ze graag kopen voordat je een cadeaubon kiest die gericht is op stijlaankopen.

  • Nike: Nike-cadeaubonnen zijn veelzijdig omdat ze online of in winkels kunnen worden gebruikt voor schoenen, kleding of accessoires van Nike, Hurley en Converse. Met meer dan 25 kaartontwerpen worden ze zelfs verpakt in een mini-Nike-schoenendoos.
  • Rent the Runway: Deze kaart is een geweldig cadeau voor meisjes, omdat ze designerjurken kunnen huren voor speciale gelegenheden zoals thuiskomst en het schoolbal. Huren begint vanaf $ 30, dus zorg ervoor dat het kaartbedrag minstens dat bedrag is.
  • American Eagle: Als een van de populairste tienermerken is een cadeaubon van American Eagle geweldig omdat deze ook in Aerie-winkels kan worden gebruikt en kleding en accessoires voor tienerjongens en -meisjes bevat.
  • Zappos: De populaire schoenenwinkel heeft cadeaubonnen die u online kunt kopen als cadeaucode per e-mail of als fysieke kaart die naar u wordt verzonden. Er zijn twee ontwerpen voor fysieke kaarten en 10 voor e-mailkaarten.

Hobbycadeaubonnen

Een groot deel van de levensstijl van tieners bestaat uit het beoefenen van hobby's via school of met vrienden. Cadeaubonnen die hun interesses vieren, voelen persoonlijker aan dan contant geld.

Nintendo eShop $ 20 (digitale download)
Nintendo eShop $ 20 (digitale download)
  • Yaymaker: Van Paint Nite tot Plant Nite-evenementen, Yaymaker Anytime Passes kosten $ 26 per stuk als je er twee of meer koopt en zijn goed voor elk Yaymaker-evenement bij jou in de buurt in de komende 6 maanden.
  • Hobby Lobby: verkrijgbaar in bedragen van $ 10 tot $ 200, een Hobby Lobby-cadeaubon geeft creatieve tieners de vrije hand over de benodigdheden die ze nodig hebben voor alles, van kledingontwerp tot bakken.
  • GameStop: Tieners die van pc-, Xbox- of PS4-videogames houden, zullen het geweldig vinden om een Gamestop-cadeaubon te krijgen. Kaarten zijn verkrijgbaar in $ 25, $ 50, $ 100 of een bedrag dat u kiest. Je kunt de kaarten in een winkel of online kopen met een digitale code.
  • Nintendo eShop: Tieners die graag op hun Nintendo Switch, Wii of 3DS spelen, kunnen deze kaart van $ 10, $ 20, $ 35 of $ 50 gebruiken om te kiezen uit meer dan 1.000 nieuwe games en je kunt de kaart kopen in winkels of online.

Entertainmentcadeaubonnen

Films, muziek en evenementen zijn wat tieners doen. Geef ze entertainment cadeau met een van deze cadeaubonnen.

  • StubHub: tieners die graag sportevenementen of concerten bijwonen, kunnen hun StubHub-cadeaubon van $ 25 tot $ 1.000 gebruiken om kaartjes te kopen voor evenementen van hun keuze.
  • Netflix: voor de tiener die graag thuis met vrienden films en shows kijkt, kan een Netflix-cadeaubon helpen bij het betalen van de maandelijkse abonnementskosten. De laagste abonnementen kosten ongeveer $ 9 per maand.
  • Fandango: De aanbieder van bioscoopkaartjes heeft cadeaubonnen met verzamelbare ontwerpen gebaseerd op je favoriete filmpersonages. Je kunt ook speciale gelegenheidskaarten kopen met ontwerpen voor Moederdag, verjaardagen of felicitaties.
  • Spotify: Muziekliefhebbers voor tieners kunnen hun Spotify-cadeaubon gebruiken om de Premium-versie te krijgen en onbeperkt naar advertentievrije muziek te luisteren. Premium-abonnementen kosten ongeveer $ 10 per maand.
  • Google Play: films, muziek, games, shows, boeken en meer zijn beschikbaar in de Google Play Store, waar tieners uit kunnen kiezen met deze cadeaubon.
  • PlayStation Store: tieners die een PlayStation bezitten, zullen deze kaart waarderen, waarmee ze games, game-add-ons en films kunnen kopen via hun PlayStation-account.

Experiëntiële cadeaubonnen

Tieners hebben niet altijd genoeg besteedbaar inkomen om de leuke dingen te doen die ze willen. Een ervaringsgerichte cadeaubon geeft ze het geld dat ze nodig hebben om plezier te hebben.

Dave &Buster's cadeaubon van $ 25 (e-mailbezorging)
Dave &Buster's cadeaubon van $ 25 (e-mailbezorging)
  • Get Air: dit trampolinepark biedt leuke evenementen zoals Club Air, waarbij het park donker wordt en verandert in een groot dansclubfeest.
  • Dave & Busters: Dave & Busters, de ultieme speelhal, is als Chuck-E-Cheese voor tieners en volwassenen. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor eten en gamen.

Six Flags: Dit bedrijf exploiteert pretparken en waterparken in het hele land. Om een cadeaubon te krijgen, moet je een Six Flags-locatie bij jou in de buurt zoeken op hun officiële startpagina

Unieke cadeaubonnen

Tieners maken vandaag de dag plannen voor hun toekomst en de toekomst van de wereld waarin ze leven. Help hen hun doelen te bereiken met unieke cadeaubonnen die verder gaan dan wensen en likes.

  • Voorraadstapel: tieners kunnen met deze cadeaubon investeren in fractionele aandelenaandelen om mogelijk rendement op uw investering te verdienen. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van topmerken als Apple en Nike of de 'Kies je eigen voorraad'-kaart krijgen, zodat de tiener de keuze maakt. Hoe dan ook, iedereen onder de 18 jaar moet een voorraadaccount aanmaken bij een volwassene om de cadeaukaart in te wisselen.
  • Gift of College: Help je favoriete tiener sparen voor de universiteit met de Gift of College-cadeaubon die kan worden toegevoegd aan hun 529-abonnement via Gift of College.
  • Goede doelkeuze: tieners hebben niet veel geld om te geven, dus deze kaart geeft hen de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel van hun keuze.

Cadeaubonnen online kopen

Veel detailhandelaren hebben tegenwoordig een website en bieden eGift-kaarten en cadeaucodes aan die u kunt gebruiken tijdens het online winkelen. U kunt de cadeaubon vaak naar uw e-mailadres e-mailen en deze vervolgens afdrukken om aan uw favoriete tiener te geven, of hem op een gepland tijdstip rechtstreeks naar hem of haar laten e-mailen. Houd er rekening mee dat de meeste van deze online cadeaubonnen alleen online kunnen worden gebruikt en dat tieners mogelijk verzendkosten moeten betalen voor hun aankopen.

Tiener koopt cadeaubon
Tiener koopt cadeaubon

STEAM digitale eGift Card

Op STEAM kunnen tieners games kopen, software om dit te doen, zoals aangepaste animatie, en hardware. Als je een tiener of gamer bent die een STEAM Digital Gift Card aan een vriend geeft en je al een STEAM-account hebt, log dan gewoon in en kies de vriend aan wie je een cadeau wilt geven. Zodra je de transactie hebt voltooid, gaat deze rechtstreeks naar hun STEAM-account.

Cloud 9 Living Experiential eGift Card

Als je een echt avontuur wilt geven, geeft de Cloud 9 Living eGift-kaart je favoriete tiener de mogelijkheid om te kiezen uit honderden activiteiten bij hem in de buurt. Blader door hun beschikbare ervaringen en laad vervolgens de eGift-kaart met een bedrag waarmee ten minste één van de opties volledig wordt betaald. Er zijn 7 kaartontwerpopties beschikbaar en u kunt een persoonlijk bericht toevoegen.

Uber eGift Card

Aangezien veel tieners geen eigen vervoer hebben, kan een Uber-cadeaubon van pas komen als ze naar de film willen of gaan shoppen. De cadeaukaart kan ook worden gebruikt voor UberEATS. Tieners die de Uber-app hebben, kunnen hun cadeaubon uploaden en deze vervolgens gebruiken om een rit van een Uber-chauffeur te betalen.

Ongewone goederen eGift Card

Tieners houden ervan om uniek te zijn en Uncommon Goods is een geweldige plek om unieke items te kopen. Ze hebben zelfs een tienergedeelte boordevol leuke accessoires, spelletjes en decorartikelen. U kunt een cadeaubon e-mailen voor elk bedrag van $ 5 tot $ 1.000.

ThinkGeek eGift Card

Gamers, tech-nerds en alle andere soorten nerds vinden bij ThinkGeek alles wat hun verbeelding begeert. Van kleding tot gadgets, tieners kunnen bijna alles kopen met een eGift-kaart variërend van $ 10 tot $ 250. Cadeaubonnen kunnen online worden gebruikt bij ThinkGeek en GameStop of in hun winkels.

Creatieve verpakkingsopties voor cadeaubonnen voor tieners

Cadeaubonnen voelen misschien als onpersoonlijke cadeautjes, maar je kunt de verpakking op creatieve manieren personaliseren om het een attenter gevoel te geven.

  • Zet het in een puzzeldoos, zodat ze de puzzel moeten oplossen voordat ze hun cadeau vinden.
  • Koop een cadeaubondoos die gemaakt is om deze kleine plastic kaartjes in te bewaren.
  • Verpak de kaart in een kleine doos, wikkel die dan in een grotere doos en ga zo door tot je een gigantische doos hebt gevuld met kleinere dozen.
  • Hang een mini-waslijn op op het verjaardagsfeestje van de tiener, waar gasten hun cadeaubonnen kunnen ophangen met mini-wasknijpers.
  • Maak een mini-cadeaumand met thema-items en inclusief de cadeaubon.
  • Gebruik accessoires zoals nieuwe handschoenen of sokken om de kaart vast te houden.
  • Plaats de cadeaubon in een boek als een bladwijzer.

Voordelen van cadeaubonnen en kooptips

Het kopen van een cadeaubon lijkt misschien eenvoudiger dan het kopen van een tastbaar cadeau, maar dat is niet noodzakelijk waar. Er zijn ook veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een cadeaubon koopt.

Voordeel van cadeaubonnen boven goederen

Heb je ooit een cadeau voor een tiener gekocht om het daarna nooit meer te zien? Waarschijnlijk omdat hij of zij het echt niet leuk vond of er geen behoefte aan had. Dit schaadt niet alleen je gevoelens, maar het is ook niet goed besteed geld. Dit is de reden waarom mensen overal tienercadeaubonnen gebruiken in plaats van een artikel te kopen.

Voordeel van cadeaubonnen boven contant geld

Als je een cadeau voor een tiener overweegt, denk je er misschien aan om hem of haar gewoon geld te geven. Met contant geld kan de tiener echter iets kopen waar u misschien niet per se trots op bent. Met een cadeaubon weet u waar de ontvanger deze gebruikt en heeft u een idee van wat hij of zij gaat kopen.

Het bedrag van de cadeaubon kiezen

Het bedrag dat je op de cadeaubon zet, hangt af van wat je wilt geven. Ook al lijkt het misschien alsof u meer aan een kaart moet uitgeven in plaats van aan een item, omdat de persoon precies weet hoeveel u heeft uitgegeven, bedenk dan dat u de tiener iets geeft dat hij of zij zal gebruiken, wat betekent dat uw geld beter wordt besteed..

Het geschenk dat blijft geven

Als je een cadeaubon geeft, geef je twee keer de opwinding van je cadeau: één keer wanneer het wordt ontvangen en één keer wanneer het wordt ingewisseld. Zorg ervoor dat het bedrag van uw cadeaubon en de verkoper kloppen met de goederen die u kunt gebruiken om te kopen, zodat de tienerontvanger echt kan genieten van zijn coole cadeau.

Aanbevolen: