Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten

Inhoudsopgave:

Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten
Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten
Anonim
Visa-cadeaukaart
Visa-cadeaukaart

Visa-cadeaubonnen zijn een ideaal cadeau voor elke ontvanger, ongeacht de gelegenheid, omdat ze probleemloos kunnen worden gebruikt door klanten, medewerkers, vrienden of familieleden bij deelnemende detailhandelaren en online winkels. Zoek naar Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten, zodat de ontvanger de volledige waarde van de kaart kan gebruiken voor zijn aankopen.

Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten

Hoewel voor de meeste Visa-cadeaubonnen activeringskosten gelden, bieden geselecteerde financiële instellingen deze producten aan hun klanten aan zonder activeringskosten in rekening te brengen.

Navy Federal Credit Union

Navy Federal Credit Union biedt Visa-cadeaubonnen aan hun leden. Ze zijn beschikbaar in stappen variërend van $ 15 tot $ 500, en het geld verv alt nooit. In het geval dat uw kaart verloren of gestolen is, kunt u een vervangende kaart aanvragen als er nog geld op de originele kaart staat.

Cadeaubonnen kunnen in elk filiaal of online worden gekocht. Bij het afrekenen moet een chequekaart of creditcard worden getoond om het lidmaatschap te bevestigen. Als u de kaart online koopt, moet u bij het afrekenen een debetkaart of creditcard van de Navy Federal gebruiken.

TD Bank

De TD Bank Visa Gift Card wordt aangeboden aan rekeninghouders en kan overal worden gebruikt waar Visa-kaarten worden geaccepteerd. Deze niet-herlaadbare cadeaukaart is verkrijgbaar in bedragen variërend van $ 25 tot $ 750 en wordt om veiligheidsredenen geleverd met een pincode. Hoewel er geen activeringskosten van toepassing zijn, kan de kaart onderworpen zijn aan inactiviteitskosten als er gedurende 12 opeenvolgende maanden geen transacties worden uitgevoerd.

Om een TD Bank Visa Gift Card te kopen, gaat u naar een filiaal of belt u 888-751-9000.

Bank van de Ozarks

De Bank of Ozarks Visa Gift Card is beschikbaar voor rekeninghouders en kan online en overal worden gebruikt waar Visa-kaarten worden geaccepteerd. Deze niet-herlaadbare cadeaubonnen kunnen worden gekocht in bedragen variërend van $ 10 tot $ 1.000, en het tegoed verv alt nooit. Er geldt een vervangingstoeslag van $ 5 als uw kaart verloren of gestolen is. Bovendien wordt er een maandelijks bedrag van $ 2,95 in rekening gebracht als de kaart twaalf opeenvolgende maanden inactief is.

Ga naar een filiaal om een Bank of the Ozarks Visa Gift Card te kopen.

Republiekbank

Republic Bank biedt gratis Visa-cadeaubonnen aan hun klanten. Deze niet-herlaadbare cadeaubonnen kunnen overal worden gebruikt waar Visa wordt geaccepteerd. Ze zijn verkrijgbaar in bedragen variërend van $25 tot $250.

Om een Republic Bank Visa Gift Card te kopen, gaat u naar een locatie bij u in de buurt.

Lokale financiële instellingen

Neem contact op met uw plaatselijke bank of kredietvereniging om erachter te komen of u Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten kunt kopen. Veel financiële instellingen bieden deze producten aan bestaande klanten aan, en als u lokaal kunt kopen, kunt u mogelijk verzendkosten vermijden.

Bevestig dat u de voorwaarden begrijpt

Hoewel Visa-cadeaubonnen zonder activeringskosten ontvangers in staat stellen vanaf het begin toegang te krijgen tot de vermelde waarde, kunnen er andere kosten en voorwaarden van toepassing zijn. Lees de algemene voorwaarden aandachtig door om er zeker van te zijn dat u alle andere kosten of beperkingen die aan de kaart zijn verbonden volledig begrijpt voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Aanbevolen: